IMG_6501 kopiëren.jpg


1 op 1 coachingstraject 

Leef volgens je design


In 14 weken van druk en vermoeid naar ontspannen en energiek ondernemen en leven!

Ik weet dat jij een grote missie hebt om anderen te helpen, maar om anderen goed te kunnen helpen zal je eerst bij jezelf moeten beginnen.  


 

Jij bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid zocht en niet meer voor een baas te werken. Je voelde aan alles dat jou meer te doen staat en dus zette jij de stap om te gaan ondernemen. Alleen valt het steeds vaker tegen want:

Je vind het knap lastig om op de rem te trappen en aan het eind van de dag echt even je werk los te laten. 

Rust pakken voelt bijna als nutteloos zijn.

Het lijkt wel of je nooit genoeg tijd hebt in een dag om alles goed te kunnen doen en dus ervaar je vaak stress.

Je zit veel te vaak in je hoofd en niet in je lijf.

Je zet jezelf steeds vaker op de laatste plek. Eerst je gezin en je bedrijf en dan pas de rest.

Tuurlijk weet jij wel wat je beter voor jezelf moet zorgen, maar hoe en wanneer?

Je baalt ervan dat je steeds vaker schommelingen merkt in je humeur en dat je aan het eind van de dag ook vaak nog eens moe bent. 

Zo kan je er nog niet 100% zijn voor je gezin en de mensen van wie je houdt. 

Je hebt al vanalles geprobeerd, maar je voelt nu dat het echt tijd is om het anders te gaan doen. 

Je wilt relaxed ondernemen en leven!

Ben jij zo klaar met streven naar een slanker, mooier en betere versie van jezelf zijn en wil je juist tevreden zijn bent met wie jij nu bent en van daaruit leren om je mentaan en fysiek fit genoeg te voelen om te kunnen genieten van je bedrijf en je privéleven! Zodat goed voor jezelf zorgen geen moeilijke opgave meer is maar een natuurlijke basis. 

zichtbare lagen.png

Mijn unieke aanpak!

 

Toen ik net was afgestudeerd als diëtist en leefstijlcoach ging ik aan de slag zoals de meeste dat deden. Vooral werken aan de onderste drie lagen en met de wetenschappelijke methodes zoals ik had geleerd.


Maar ik miste een diepere laag. Het voelde helemaal niet goed wat ik deed en ik wist dat er meer mogelijk zou moeten zijn.

Toen kwam Human design op mijn pad..

Human Design geeft een unieke blauwdruk voor jouw leven.  Het is de wetenschap van differentiatie en het ondersteunt het idee dat niemand van ons hetzelfde is. Dus waarom zouden we onze gezondheid wel behandelen alsof er 1 aanpak is voor iedereen?
 

Wat levert het traject je concreet op? 

Wat maakt het traject zo uniek? Aan de hand van jouw design gaan we je voedingspatroon en leefstijl uitpluizen. Ook zal ik hierin mijn eigen kennis als voedingsdeskundige, diëtist, leefstijlcoach en ACT therapeut in meenemen.

 

Voeding by design
Er is zoveel ruis als het gaat om gezonde keuzes maken. Jij kan leren om die ruis uit te schakelen en te gaan ontdekken wat bij jou past! De juiste keuzes maken wordt dan een tweede natuur en niet iets waar je constant over na moet denken. Alles wat jij eet vormt jou tot wie jij bent. Het zorgt ervoor dat jij je op je best gaat voelen zowel lichamelijk als mentaal.  En nee het is GEEN nieuw dieet!

Bewegen by design
Welke vorm van bewegen past echt bij jou? Jarenlang heb ik echt 5 keer per week krachttraining gedaan, maar dit was helemaal niet wat bij mij paste. Toen ik hernia kreeg ben ik gaan ontdekken wat ik echt nodig heb. Weet jij wat bij jou past en waar jouw lijf behoefte aan heeft? Ontdek het door jouw design en je zult ervaren wat dit gaat doen met jouw energie!

  Ontspannen by design
Je weet echt wel dat je af en toe moet ontspannen en dat het niet slim is om 8 uur non-stop door te werken. Wist jij ook dat ontspannen voor iedereen weer anders is? Het begint met snappen hoe jouw eigen energie werkt en waarom je het zo lastig vindt om echt te ontspannen. Vervolgens ontdek jij door jouw eigen design hoe jij het beste tijd kan nemen voor jezelf. Je krijgt niet alleen meer inspiratie, maar kan ook veel beter gaan werken vanuit intuïtie. 

Slapen by design
Hoe gemakkelijk val jij en slaap? Hoe goed slaap jij door en hoe word jij vervolgens wakker? Kom jij pas je bed uit na 5 keer snoozen of begin jij de dag gelijk met positieve energie? Jouw kwaliteit van slaap bepaalde de kwaliteit van jouw leven. Met jouw design kan jij ontdekken hoe jouw ideale slaappatroon eruit ziet. 

Holistisch by design
Wat denk je dat er gebeurt als jij met al deze aspecten aan de slag gaat? Alles heeft namelijk invloed op elkaar.  Om het nog sterker te maken nemen we ook je mindset mee, want dat heeft alles te maken met jouw conditionering. Je gaat leren hoe jij uit je hoofd gaat en in je lijf komt.  Je leert leven in het nu en dat maakt dat jij je niet alleen als persoon sterker gaat voelen, maar ook als ondernemer, vrouw, werknemer en moeder! Een onvoorwaardelijke zelfliefde!

Kleine stappen
Je hoeft niet je hele leven 180 graden om te draaien en mega grote veranderingen aan te brengen. Vaak denk je met een alles of niets mentaliteit, maar dat is juist niet wat we gaan doen. We gaan stap voor stap aan de slag en maken het zo heel praktisch en haalbaar voor jou!

 


 

IMG_6549 kopiëren.jpg

1. Human Design gebruiken als basis om te ontdekken wat jij nodig hebt voor een relaxed leven.

2. We alle lagen van de piramide gaan aanpakken. Niet alleen maar oppervlakkig, maar ook juist op een dieper niveau. 

3. Als Projector is het mijn unieke kracht dat ik gelijk zie wat jij nodig hebt en dat is bijna altijd niet hetgene wat jij verwacht.

4. Mijn ervaring en kennis als dietist, leefstijlcoach en ACT therapeut in combinatie met Human Design maken het zo krachtig.

 

5. We hebben niet alleen 1:1 sessies, maar ook tussendoor hebben we contact en krijg je motiverende video's, audio's en oefeningen!

Dit zorgt ervoor dat jij je lichaam en geest beter gaat begrijpen. Je weet wat je nodig hebt en je voelt je energieker. Dit effect zal je 100% gaan merken in je bedrijf!  

 

De methode die ik gebruik is uniek omdat..

Laat jouw bedrijf en je leven jouw gezondheid niet meer beheersen. Maak van je gezondheid prioriteit, zodat jij de controle hebt over je leven en je bedrijf!

"

IMG_6581 kopiëren.jpg

Voordat ik nog meer vertel wil ik mij eest even voorstellen.  Mijn naam is Daphne Hieltjes..


 

En ik heb net zoals heel veel ondernemers heel braaf mee gedaan aan de 5am club, maar werd eigenlijk na een paar dagen al knettergek en hield het niet eens vol.

Ook ben ik gaan vasten, want dat deed een andere onderneemster ook en haar vond ik fantastisch dus dan moest het ook wel voor mij werken toch?!

I did it al!! Alleen niks voelde echt goed of hield ik vol.

Ondertussen investeerde ik flink in businesscoaching en wist ik inmiddels hoe ik op 1000 manieren een funnel kon maken en een leuke mail kon schrijven.

Alleen goed voor mijzelf zorgen bleef wel een dingetje.

Dat terwijl ik zelf diëtist ben en leefstijlcoach. Ik schaamde zelfs stiekem een beetje. Want ik had de wetenschappelijke kennis in huis, maar er miste voor mij iets. 

Toen was daar Human Design!! Ineens had ik een gouden combinatie in handen en ontdekte ik hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Welke voeding bij mij past en hoe ik beter kan slapen.

Ik snapte mijn lijf beter en ging mij beter voelen. Natuurlijk groeide daardoor mijn bedrijf ook. Dit moest ik veel meer vrouwen leren! De rest is geschiedenis!

Wat anderen over mijn coaching zeggen:

ssabrina.jpg

Sabrina Veldhuizen van Duijn

Ik stapte het traject in met Daphne met de gedachte om af te vallen en gezonder te leven. Nu aan het eind van het traject is de transformatie veel groter dan dat.  Ik ben mij bijvoorbeeld bewuster geworden van mijn gedrag en ik merkte dat ik oude stukken achter me mocht laten. En meer vanuit liefde mocht kijken naar mezelf en mee mag bewegen met het ritme van de maan met mijn voedingsmiddelen. Ik heb uiteindelijk een laag dieper in mijzelf gevonden. Ook heb ik geleerd dat je het niet red met doorzettingsvermogen, maar juist door nieuwe gewoontes aan te leren en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Ik kan nu zeggen dat ik meer tevreden ben met mezelf en meer mezelf ben. Ik sta dichter bij mijn kern en dat geeft rust. Ik vond het een heel fijn traject en raad het iedere HSP vrouw aan die open staat voor zelfontwikkeling. 

8e6196_a999c758db634bd9a152e022d5bed039_mv2.webp

Sophie Koenderink Holistisch therapeut

Ik volgde Daphne al een tijdje en zag dat ze Human Design in haar trajecten gebruikte. Ik had mij verdiept in Human Design en ik had een goed gevoel bij Daphne (dat vind ik erg belangrijk), dus voor mij genoeg redenen om Daphne te benaderen voor een sessie. 
Ik kwam bij Daphne omdat ik een energielek ervaarde, moeilijk keuzes kon maken in mijn leven en daarbij was ik nieuwsgierig naar welke voedingsmiddelen bij mij passen. 
Door de sessie snap ik hoe mijn energie werkt en waardoor ik energielek. Ik weet nu dat het voor mij oké is dat ik dingen mag uitproberen en dat het niet altijd uitpakt zoals ik van te voren hoop. 
Er zijn zoveel puzzelstukjes op de juiste plek gevallen door de sessie en ik weet nu dat er niks mis is met mij. Ik ontbijt nu anders en dat voelt goed. Daarbij accepteer ik mijn emoties nu meer omdat ik weet dat ze bij mij horen. Ik kan mijn emoties er laten zijn, in plaats van ertegen vechten. 
Het was erg prettig, open en fijn om met Daphne te kletsen. Ik raad iedereen een traject bij Daphne aan die net als ik een verklaring willen vinden voor dingen in hun leven. Die openstaan om zichzelf beter te leren kennen. 

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

Stel je eens voor wat er gebeurt als jij net zoveel gaat investeren in jezelf als jij tot nu toe hebt gedaan in je bedrijf en je gezin?!

Je hebt een druk leven. Je probeert alle ballen hoog te houden in je bedrijf, gezinsleven alle to-do's die je dagelijks moet afwerken. Om vervolgens nog tijd voor jezelf en je gezondheid te maken voelt bijna onmogelijk en vooral verdomde moeilijk!

Stel je eens voor wat er gebeurt als je vanaf vandaag je eigen gezondheid rete serieus gaat nemen! Wat zou dit doen met je energie, zelfvertrouwen, focus, geluk en motivatie denk je? 

Toch vinden het veel makkelijker om te investeren in ons bedrijf dan in onze gezondheid! Toch willen we wel een vrij leven waarin we ons goed voelen en kunnen genieten van onze partner en gezin!

Dat begint allemaal met jouw gezondheid. Dat is de basis. Als het daar niet goed gaat heeft dat invloed op alles! Je krijgt vage klachten, slaapt slechter, kort lontje, weinig energie, etc. etc. etc...

Nu denk je waarschijnlijk: waar begin ik dan? Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe hou ik het vol op lange termijn?

Daar komt mijn coaching om de hoek kijken! 

Stop met..
 

- Het eerst nog wel even zelf proberen.

- Een voedingspatroon wat helemaal niet bij jou past.

- Kijken naar hoe andere ondernemers het doen.


- Je gezondheid op de laatste plek te zetten. 

Laat mij je helpen om..

- Te ontdekken welk voedingspatroon bij jou past.

- Hoe jij jouw energie hoog kan houden en waar het nu vaak mis gaat.

- Samen een op maat gemaakt leefstijlplan maken wat bij jouw Human Design en leven past!

Dit kan je verwachten van de coaching:

Allereerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het traject bij jou past en of we een klik hebben!
 

Het traject zal 14 weken duren! 

Kickstart training & leefstijlplan

Twee weken voordat de eerste sessie plaatsvindt krijg je van mij de Human Design kickstart training opgestuurd waarin je de basis leert over jouw design. Ook ontvang je jouw voeding en leefstijl basisplan op maat gemaakt. Zo ben je goed voorbereid voor de eerste sessie. 

De kick-off 1:1 sessie  
Tijdens deze online sessie van 1 uur doen we een voeding en leefstijl meting om te kijken waar je nu staat, zodat we aan het eind van het traject kunnen zien waarin je bent gegroeid. We gaan jouw selfcare formule stappen plan bespreken en wat jij daarvoor nodig hebt. We gaan kijken naar jouw voeding en leefstijl plan en waar die nog aangepast kan worden. Alles om jouw fundering zo sterk mogelijk te maken.


5 online 1:1 sessies
Om de twee weken spreken wij elkaar 30 minuten via Zoom om te kijken hoe het gaat en waar je nog tegen aanloopt. We zullen tevens elke keer weer de diepte ingaan en kijken naar jouw voeding, slaap, beweging, ontspanning, mindset. Natuurlijk zal Human Design daarbij ook gebruikt worden. 

 

Wekelijkse inspiratie
Vanaf het eerste gesprek ontvang jij wekelijks per mail een video, oefening of audio met daarin extra inspiratie om mee aan de slag te gaan. Dit geeft je extra motivatie om aan de slag te gaan. Het traject bestaat dus niet alleen uit 1:1 gesprekken, maar ook een online training. 

 

Onbeperkt support 

Jij mag mij tussendoor vragen stellen zodat je nooit het gevoel hebt dat je even niet zo goed weet wat je moet doen. Dit soort momenten zijn er ook om te vieren wat er tot nu toe goed gaat! Je mag mij altijd een bericht sturen als het even niet zo lekker gaat of wanneer je weer wat motivatie nodig hebt. Wil jij je graag aanmelden? Dat kan door op 1 van de oranje knoppen te drukken. Daar kan je vervolgens het formulier in vullen. 

 

Je kan in 1x betalen of in 3 termijnen!

In 1 termijn: 

In 3 termijnen:

699 Excl. BTW

244 Excl. BTW

Beter voor jezelf zorgen zorgt niet alleen voor meer rust, maar ook een betere connectie met jezelf. Dit zorgt ervoor dat je kan gaan ondernemen vanuit jouw intuïtie. Dat is onmogelijk als jij vaak vermoeid en gestrest bent en in je hoofd zit.
Met als gevolg dat je niet de juiste beslissingen maakt voor jouw bedrijf!