Individuele coaching voor de ambitieuze vrouw die door Human Design wil ontdekken waar haar energielek zit en hoe ze haar energie weer kan opbouwen!
Ontdek met jouw Human Design welke voeding en leefstijl écht bij jou past.
 

Je bent het bijna normaal gaan vinden dat je de hele dag door energielekt. Je zit altijd in je hoofd en vind het maar lastig om meer in je lijf te gaan zitten, want hoe doe je dat in hemelsnaam?!  

"Ik loop altijd zo snel leeg, ook als ik leuke dingen heb gedaan"

"Ik heb gewoon even wat rust nodig. Een vakantie zal mij vast goed doen"

"Ja ik ben vaak overprikkeld en moe, maar eigenlijk heb ik niks te klagen! Ik heb verder een prima leven"

"Ik weet echt wel dat ik beter voor mijzelf moet zorgen, maar waar begin ik dan"

"Ik heb nogal de neiging om anderen de pleasen, maar vergeet daardoor rekening te houden met mijn eigen behoefte. Soms weet ik niet eens meer wat ik zelf nodig heb"

" Het is zondagavond en jij denkt: Pff, weer niet uitgerust! Kan het niet nog een dagje langer weekend blijven?"


Dit zijn uitspraken die ik elke keer weer opnieuw hoor van de HSP vrouwen die ik heb mogen coachen in het traject. Ik heb daar zelf ook gestaan en kan je verzekeren dat ook jij meer rust kan vinden in je hoofd en leven. 

IMG_6549 kopiëren.jpg

1. We jouw energielek gaan schetsen door middel van jouw unieke Human design. 

2. Iedereen is anders en daarom mag jij gaan ontdekken wat voor jou werkt. We kijken dus naar jouw Human Design chart en wat jij nodig hebt om jouw energie weer omhoog te krijgen. 

3. Met deze informatie krijg jij een op maat gemaakt plan waarin de leefstijl en voeding staat omschreven die past bij jouw unieke design en jouw leven.

 

4. Je ook gaat ontdekken hoe jij jouw design kan gaan leven en hoe hou je een gezonde leefstijl vol? We nemen alles mee van voeding tot aan ontspanning. 

Je kan je eigen Human design helemaal snappen, maar als jij vervolgens elke avond met chips op de bank ligt zal jij je niet veel beter gaan voelen.  

 

De methode die ik gebruik is uniek omdat..

Soms lijkt het leven langs je heen te gaan, alsof je "uit staat" en geen invloed hebt op hoe jij je voelt. Terwijl jij juist alles uit het leven wil halen en je levendig en energiek wil voelen. 

Je weet dat dit ergens in je zit, maar waar?! Precies daar gaan we naar opzoek in dit traject. Een reis waarin je weer verliefd gaat worden op je eigen lijf en leven door te ontdekken wat JIJ nodig hebt. 

"

unnamed.png

Elise Wagter Google-review

Daphne is heel fijn direct en legt goed en duidelijk uit wat ze gaat doen en hoe ze bij je terugkomt. Ze is een heel fijn, zacht inlevend persoon en kadert prettig af.
Ik ben bij haar terecht gekomen via Instagram voor een human design sessie. En dit heeft me al veel inzicht gegeven in hoe ik anders kan gaan leren staan om meer te flowen en dichter bij mijzelf te blijven. Het geeft zoveel meer energie, ruimte en helderheid in keuzes.

De communicatie is prettig, snel en zorgt voor een heldere handelswijze en duidelijke verwachtingen. Het is oprecht fijn om zo aan de slag te kunnen met iemand die daadwerkelijk het beste uit je zelf wilt halen en kan verwoorden waar je tegen aanloopt en dit helpen om te buigen.

ssabrina.jpg

Sabrina Veldhuizen van Duijn

Ik stapte het traject in met Daphne met de gedachte om af te vallen en gezonder te leven. Nu aan het eind van het traject is de transformatie veel groter dan dat.  Ik ben mij bijvoorbeeld bewuster geworden van mijn gedrag en ik merkte dat ik oude stukken achter me mocht laten. En meer vanuit liefde mocht kijken naar mezelf en mee mag bewegen met het ritme van de maan met mijn voedingsmiddelen. Ik heb uiteindelijk een laag dieper in mijzelf gevonden. Ook heb ik geleerd dat je het niet red met doorzettingsvermogen, maar juist door nieuwe gewoontes aan te leren en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Ik kan nu zeggen dat ik meer tevreden ben met mezelf en meer mezelf ben. Ik sta dichter bij mijn kern en dat geeft rust. Ik vond het een heel fijn traject en raad het iedere HSP vrouw aan die open staat voor zelfontwikkeling. 

8e6196_a999c758db634bd9a152e022d5bed039_mv2.webp

Sophie Koenderink Holistisch therapeut

Ik volgde Daphne al een tijdje en zag dat ze Human Design in haar trajecten gebruikte. Ik had mij verdiept in Human Design en ik had een goed gevoel bij Daphne (dat vind ik erg belangrijk), dus voor mij genoeg redenen om Daphne te benaderen voor een sessie. 
Ik kwam bij Daphne omdat ik een energielek ervaarde, moeilijk keuzes kon maken in mijn leven en daarbij was ik nieuwsgierig naar welke voedingsmiddelen bij mij passen. 
Door de sessie snap ik hoe mijn energie werkt en waardoor ik energielek. Ik weet nu dat het voor mij oké is dat ik dingen mag uitproberen en dat het niet altijd uitpakt zoals ik van te voren hoop. 
Er zijn zoveel puzzelstukjes op de juiste plek gevallen door de sessie en ik weet nu dat er niks mis is met mij. Ik ontbijt nu anders en dat voelt goed. Daarbij accepteer ik mijn emoties nu meer omdat ik weet dat ze bij mij horen. Ik kan mijn emoties er laten zijn, in plaats van ertegen vechten. 
Het was erg prettig, open en fijn om met Daphne te kletsen. Ik raad iedereen een traject bij Daphne aan die net als ik een verklaring willen vinden voor dingen in hun leven. Die openstaan om zichzelf beter te leren kennen. 

 

 • Je bent snel moe en prikkelbaar, doordat je snel reageert op prikkels van buitenaf.
   

 • Hoor jij jezelf vaak zeggen: 'Vanaf vandaag ga ik ECHT beter voor mijzelf zorgen'. 
   

 • Je bent heel vaak bezig met zorgen voor anderen en vergeet daarbij jezelf.
   

 • Je zegt vaker 'ja' dan 'nee' terwijl je diep van binnen vaker  'nee' zou willen zeggen. Je wil alles perfect doen en probeert zo alle ballen hoog te houden.  
   

 • Je wilt je echt beter voelen, maar je hebt geen idee wat je nog kunt doen.
   

 • Diëten, gezonder leven, sporten been there done that. Het volhouden is de grootste uitdaging.
   

 • Plof jij aan het eind van de dag op de bank met een overvol hoofd en zak chips. 
   

 • Je hebt steeds vaker een kort lontje en je reageert die stress af op je partner. 
   

 • Naast dat je snel overprikkeld bent, kunnen te weinig prikkels ook een uitdaging voor jou vormen.
   

 • Je voelt aan alles dat er veel meer in jou zit, maar je hebt niet de puf en energie om daar te komen.
   

 • Je stopt al je passie in je onderneming/werk/gezin, maar je hebt niet altijd de energie om er alles uit te halen wat jij zou willen. Het is onmogelijk om alle ballen hoog te houden, ook al wil jij dat stiekem wel. Hallo perfectionisme. 

Is dit voor jou herkenbaar..

Neem jij als hsp'er genoegen met minder energie, vermoeidheid en overprikkeld zijn, want je hebt verder een prima leven? Dus waarom zou je klagen?

"

Verlang jij ernaar om..

 

 • Je eigen lichaam beter te leren kennen en ook te gaan voelen wat je lichaam nodig heeft.
   

 • Minder overprikkeld en vooral weten hoe je dit kan voorkomen, zodat je handvatten hebt om overprikkeling tegen te gaan of hoe je omgaat met vermoeidheid, kort lontje en een overvolle kop.
   

 • Gezonder gaan eten zonder dat het je discipline kost en het elke dag weer een strijd wordt.
   

 • Jezelf veel vaker op nummer 1 gaan zetten.
   

 • Jezelf gaan zien (en vooral voelen!) voor wie jij werkelijk bent! Een krachtige vrouw. 
   

 • Je krachtig en energiek te voelen.
   

 • Minder snel uit balans te raken als er iets gebeurt en hierdoor minder snel grijpt naar die lekkere koekjes in de kast.
   

 • Grip te krijgen op je emoties en je niet maar te laten beïnvloeden door anderen en omstandigheden?
   

 • Dat je precies weet wat je moet doen als je even een terugval hebt.
   

 • Aan het eind van de dag niet meer uitgeblust te zijn. 
   

 • Uitgerust wakker te worden met energie voor de dag.

   

`Ik was totaal mijzelf kwijt`


 

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan delen wij een verhaal!

Al vanaf mijn 9de begonnen mijn slaapproblemen en kreeg ik 's nachts zelfs angstaanvallen.
 

Ergens rond mijn 15de had ik mij erbij neergelegd en dacht ik dat het nou eenmaal bij mij hoorde.

Ik sliep steeds slechter en werd overdag steeds onrustiger. Ik was totaal niet gelukkig en heb zelfs een periode lang thuis gezeten omdat ik de deur niet meer uit wou.

Op mijn 18de kreeg ik medicatie om te slapen en de angst te onderdrukken. De medicatie was op dat moment echt mijn redding! Dit gaf mij even de rust die ik nodig had om te beseffen dat dit niet het leven was hoe ik het voor mij zag.
 

Ik had heel sterk het gevoel dat er meer in mij zat, maar simpelweg niet de energie en de kracht om daar te komen.Stapje voor stapje leerde ik om meer rust te vinden in mijzelf en voelde ik mij krachtiger en energieker.

IMG_6581 kopiëren.jpg

Ik leerde op een hele andere manier te kijken naar gezond leven en alles wat daarbij komt kijken. Ik ontdekte dat een terugval en moeilijk momenten erbij hoorde en hoe ik daar beter mee om kon gaan. Dit veranderde alles voor mij!

Ik ontdekte dat naast voeding er veel meer manieren zijn om beter voor jezelf te zorgen. Ik leerde dat je naar het geheel moet kijken om het aan te pakken bij de oorzaak. Voeding, beweging, mindset en ontspanning zijn allemaal de basis van jouw selfcare. Dit is hoe mijn succesformule naar meer balans is ontstaan.

Ik wist dat ik andere vrouwen wilde laten ervaren wat ik zelf heb mogen ervaren! Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik heb afgelopen jaren mega veel geïnvesteerd in coachingstrajecten, workshops, opleidingen, seminars en boeken. Elke keer leer ik weer iets nieuws en stap ik nog meer in de beste versie van mijzelf.

Ik leerde luisteren naar mijn innerlijke stem en liet de verwachtingen van de buitenwereld los en koos voor zelfliefde. Dat was mijn weg naar de krachtige en energieke versie van mijzelf.  Human design en mijn succesformule hebben er voor gezorgd dat ik de beste versie van mjizelf ben geworden. 

Dat kan jij ook bereiken! Ik kan je tijdens een gratis kennismakingsgesprek daar veel meer over vertellen.

Ik weet nu precies wat de succesmethode is om jou te helpen om jouw leven te upgraden naar meer energie en zelfliefde. Ik gun jou dat zo!

"

Mijn unieke methode..

IMG_6484 kopiëren.jpg

Ik ben HSP coach met een achtergrond als diëtist/leefstijlcoach. Ik heb afgelopen jaren een holistische methode ontwikkeld die nog uniek is in Nederland. We zijn overprikkeling bijna normaal gaan vinden, terwijl het niet normaal is en je er echt wat aan kan doen.

Waarmee kan ik jou helpen?
- Balans vinden tussen werk/ondernemen en je privé leven
- Leren om jezelf op nummer 1 te zetten, doormiddel van praktische tips.
- Ontdekken wat jij nodig hebt voor meer zelfzorg en eigenwaarde.
- Beter omgaan met stress en druk van buitenaf.
- Meer zelfliefde en aanvoelen welke signalen jouw lichaam je geeft.

Migraine, buikpijn, nekpijn, slechtslapen en een kortlontje zijn allemaal signalen van overprikkeling. Met mijn traject leer je deze overprikkeling te voorkomen en zul je zien hoe dit jouw leven verandert. 

 

Ik werk met spiritualiteit, alternatieve geneeskunde, diëtetiek en moderne psychologie. Ik ben iemand die altijd wil bijleren en heb aardig wat studies/cursussen gevolgd:

- Voeding en Diëtetiek
- Minor: Leefstijlcoaching
- Acceptance en commitment (ACT) therapie 
- Orthomoleculair specialist: Psyche
- Human design leven 1 & 2 reader training
- The gene keys (The Activation Sequence)

Met al deze kennis kan ik verder kijken dan wat er zich aan de buitenkant afspeelt en komen we makkelijk bij de kern van het probleem. Precies datgene wat je nodig hebt om echt die langdurige transformatie naar minder overprikkeling en meer rust. 

1. Leren luisteren en loslaten

Wat vertelt de overprikkeling (klachten) jou?

Ontdek wat jouw lichaam jou wil vertellen.
(Wat zit er achter de overprikkeling?)
Wat kan je beter loslaten voordat je verder gaat?

2. Ontdek wat jouw lichaam nodig heeft!
Welke voeding heb jij nodig?
Hoe kan jij het beste ontspannen?
Hoe lek jij energie?
Hoe krijg jij energie?
Wat is jouw doel in je leven?
Aan het eind van het traject heb jij jouw unieke leefstijl blauwdruk op papier staan. 
Je leert je Human Design chart op een diepe niveau kennen. Van je centers tot aan je kanalen en poorten. Dit is zo uniek aan het traject. Met deze informatie maken mij jouw unieke leefstijl blauwdruk. 

3. Bye bye energielek, hallo energieke jij!

We gaan stapje voor stapje aan de slag met jouw leefstijlveranderingen naar minder overprikkeling en meer rust. Je zult ontdekken wat wel voor jou werkt en wat niet. Wij hebben intensief contact, zodat je extra gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. 

Welke 3 fasen doorloop je
in het traject?

IMG_6366 kopiëren.jpg

Voor wie is dit traject geschikt?

Ik wil even heel eerlijk met je zijn, want het traject is zeker niet geschikt voor elke HSP vrouw.

Het is voor de vrouw die:

Open staat om echt diep in haar Human Design te duiken (dieper dan enkel je energietype en centers)..


Zelfontwikkeling belangrijk vindt in haar leven..

Bereid is om naar zichzelf en haar leven te kijken..

Zichzelf een relaxter leven gunt..

In zichzelf wil investeren (tijd, geld en energie)..

Echt klaar is om next level te gaan in haar leven en vooral voelt dat er meer in haar zit. 

 

 


 

 


 Hooggevoelig en heb je regelmatig een flipmoment?

Ik help je om in vertrouwen te shiften van emotionele uitbarstingen naar emotionele vrijheid!

Voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze overgeleverd zijn aan hun gevoeligheid, omdat ze zich hierdoor uitgeput, overweldigd, gefrustreerd en onrustig voelen. Ze zijn klaar om de regie weer terug te winnen over hun gevoel en leven. 

Stel je eens voor hoe je leven er anders zou uitzien als je je gevoeligheid beter zou begrijpen, wetende dat het je grootste superkracht is. Wat zou je kunnen bereiken dat je hebt tegengehouden, zowel in je leven, in relaties als in je carrière? Het is tijd om erachter te komen.. 

Online 1-op-1 traject 

Coaching traject 
4 maanden


De échte investering is jouw tijd en moeite. Ik werk alleen met vrouwen die bereid zijn om te werken aan de binnenkant en all-in te gaan!

4x 1-op-1 sessies van 60 minuten.

24/7 support via Telegram. 

Google drive waarin we jouw voortgang bijhouden. Super fijn om later terug te kunnen lezen.

Elke sessie gaan we iets meer deep diven in jouw Human design. 

Je krijgt toegang tot de online academy waar jij inspirerende oefeningen/video's kan vinden die jij op dat moment nodig hebt. 

Wekelijks focussen we op jouw successen en uitdagingen. Zo kan ik je ondersteunen en support wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Maandelijkse Q&A of masterclass waarin jij veel meer gaat leren over jouw Human Design en een gezonde/gelukkige leefstijl.

Bonus 1: Receptenboek cadeau 

Bonus 2: Compleet Human Design verslag (elke sessie gaan we een dieper in jouw design duiken) 
 

Investering: €544
Ook mogelijk in 3 termijnen van €185 

Als je interesse hebt plannen we eerst een gratis strategie sessie in om te kijken of het traject bij  je past. 

Met dit traject gaan we niet voor een quik-fix, maar juist voor die transformatie!

Gratis inzicht sessie 


Dit doen we om te kijken of het traject bij jou past en (misschien wel het allerbelangrijkste) om te kijken wij een connectie hebben om met elkaar aan de slag te gaan. 

Online sessies en wekelijkse updates

We hebben 4 online 1:1 sessies staan van circa 60 minuten EN daarnaast hebben we wekelijks contact via Telegram. Hierdoor heb jij een stok achter de deur en kan ik jou ondersteunen waar nodig. 

Persoonlijk verslag

Je krijgt een verslag met daarin alles over jouw Human Design en leefstijltips die gedurende het traject elke keer aangevuld wordt door mij. Zo heb je na 6 maanden een unieke roadmap voor jouw leven. 

 

Bonussen 


Hoe fijn is het dat je een verslag krijgt die je altijd kan teruglezen? Je krijgt daarnaast ook nog eens mijn online trainingen cadeau.  Ook krijg je toegang tot mijn online academy met daarin allerlei waardevolle oefeningen die jou zullen helpen tijdens het traject. 

 

Geen quik-fix 

Als HSP'er heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd om minder overprikkeld te zijn en te kunnen genieten va het leven. We hebben geleerd dat we op een bepaalde manier ons leven zouden moeten leven en zo ons geluk zouden moeten vinden. 
We doen pogingen om meer te ontspannen en lezen heel wat zelfhulp boeken. We zijn constant opzoek naar onszelf en wie we diep van binnen zijn. 
We zoeken die quik-fix waarmee we antwoorden krijgen op alles en ineens snappen we nodig hebben. Ondertussen zorgen we heel goed voor anderen om ons heen en zetten we ons eigen geluk maar weer even opzij. Weer een dag voorbij gegaan waarin je over je eigen grenzen bent gegaan.

STOP DAARMEE!!


Ik zeg dit met alle liefde, want echt dit patroon mag je gaan doorbreken. Stop met zoeken naar een snelle oplossing en ga juist voor die diepe transformatie. Tijdens mijn traject doen we dit doormiddel van Human Design en leefstijl veranderingen. We doorgronden diepe patronen waardoor jij constant overprikkeld raakt en jezelf opzij zet voor anderen. Pas dan kunnen we gaan kijken naar wat jij echt nodig hebt. Gun jezelf deze transformatie en word weer verliefd op het leven. 


  

Ontwerp zonder titel (2).png

Wat is human design en waarom is het zo waardevol?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met human design had ik nogal mijn twijfels. Tot ik mijn allereerste human design reading kreeg en ik bijna achterover viel van herkenbaarheid. 

Human design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij werkelijk bent. We zijn in ons leven allemaal geconditioneerd door onze omgeving en vergeten daarbij vaak wie we werkelijk zijn. 
Dat gold dus ook voor mij voordat ik de reading kreeg. Mijn nieuwsgierigheid  werd groter en dus ben ik mij verder gaan verdiepen in alles rondom human design.

Human Design is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica en wordt berekend aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd.

Ben jij benieuwd wie jij werkelijk bent? Wat jou uniek maakt? Hoe jij een leefstijl kan creëren op een manier die bij jou past?

Voor het human design verslag komen de volgende basis punten aanbod:
- Welk type je bent en je strategie
- Hoe jouw energie werkt
- Jouw innerlijke autoriteit 
- Jouw profiel
- De 9 centra
- Opvallende centra's, kanalen en poorten
- Leefstijltips gericht op jouw human design
- Hoe jij het beste kan eten en hoe jouw verteringsysteem werkt

 

Het human design systeem laat zien hoe jij in elkaar zit.

6 redenen waarom Human design een magische tool is voor ambitieuze hooggevoelige vrouwen.

Jouw eigen Human design chart snappen is het startpunt naar een leven met minder overprikkeling. 

 

1. Je kan leren hoe jouw energie werkt en zo veel meer rust in je leven creëren.
Binnen Human design heb je verschillende energie types. Zo heeft een Projector overdag veel meer rustmomenten nodig dan bijvoorbeeld een Generator. Een generator gaat in de avond pas met voldoening naar bed als zij haar energie overdag kwijt kan. 

 

2. Human design laat je sterke punten zien. Wat je zelfvertrouwen vergroot.
Als HSP’er mag jij meer gaan focussen op jouw sterke punten. Misschien ben jij van nature heel intuïtief en heb je altijd een sterk voorgevoel dat iets gaat gebeuren.

 

3. Human design kan je laten zien of jouw gevoeligheid een doel heeft in jouw leven.
Vraag jij je ook weleens af waarom je zo gevoelig bent? Is er misschien iets unieks wat jij mag doen? Als je in je Human design gaat verdiepen kom je erachter met welke leefstijl jouw gevoeligheid een kracht wordt.
 

4. Human design laat je zien hoe je het beste beslissingen kan maken in je leven.
We leren om beslissingen te maken vanuit ons hoofd, terwijl de juiste antwoorden in je lichaam zitten. Waar jij in je lichaam het beste beslissingen kan maken is niet voor iedereen hetzelfde. Luisteren naar je onderbuikgevoel geldt dus niet voor iedereen.

 

5. Het helpt je om weer in contact te komen met wie jij bent voordat je werd geconditioneerd door je omgeving.
Leef jij zoals jij dat wilt of zoals jouw omgeving vindt dat je zou moeten leven. We laten ons (onbewust) beïnvloeden door onze omgeving en raken daardoor onszelf kwijt. 

 

6. Je kan een gezonde leefstijl creëren die bij jou past.
Je design geeft je in feite een blauwdruk van hoe jij een leefstijl zou kunnen creëren wat bij jou past. Ons hele leven zijn we opzoek naar manieren om beter voor onszelf te zorgen en vaak op een manier die niet bij ons past. Human design is het startpunt van een gezonde/gelukkige leefstijl met minder overprikkeling. 

Ondanks dat het geen face to face gesprekken zijn ervaar ik persoonlijk contact. Daphne heeft geen voorop gesteld plan voor je klaar en kijkt echt naar jou persoon en de situatie wat op dat moment bij je past. In mijn ogen een fijne en praktische aanpak, waardoor je sneller ermee aan de slag gaat. En eerder verbetering merkt. Ik vind het super fijn!
Op het moment dat ik spanning in mijn lijf voel helpen de oefeningen goed! Zoals het opschrijven van overtuigende gedachten, dit geeft mij inzicht in mijn manier van denken en door het opschrijven neemt de spanning af

- Annemarie

20200508_195035_edited.jpg
Screenshot_20200429-180002_WhatsApp_edit
20200829_191047_edited.jpg

Het persoonlijke traject van Daphne is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Ik zat nogal vast wat betreft mijn voeding, omdat ik voedsel vooral voor mijn emoties inzette. Dat gevoel dat je er dus eigenlijk geen controle over hebt, frustreerde mij enorm. Die stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. Dit is de enige afvalmethode die allesomvattend is en daarom ook werkt. En daarbij: het
startpunt is van jezelf houden zoals je nu bent en niet pas wanneer je die kilo’s kwijt bent. Dat lijkt zo tegenstrijdig en zelfs onmogelijk, maar toen het kwartje was gevallen begon ik in te zien hoe dat werkt. Mijn uiteindelijke winst was niet alleen het gewichtsverlies, maar zoveel meer. Ik probeer (nog steeds) iedere week nieuwe recepten omdat ik daar energie
van krijg, ik heb nu orde in mijn weekschema’s en alle drie maaltijden per dag zijn gezond.
 Uiteindelijk draaide het bij mij om balans, zodat ik nog steeds wel een reep chocolade (en in dit geval zónder schuldgevoel kan eten als ik daar zin in heb!
-Marlou-

-Marlou