top of page

Hey ondernemer met een missie!

Je kan wel blijven investeren in business coaching, maar als jij niet investeert in jezelf gaat je bedrijf niet groeien. Je geeft de volle 100% in jouw bedrijf en voor je gezin, maar nu is het tijd voor jou!

In 3 maanden je onderneming laten groeien 
door beter voor jezelf te zorgen!

Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wou ervaren. 

"Ik vind het nogal lastig op de rem te trappen, want er is altijd wel wat te doen."

"Als ik rust pak voel ik me vaak zo nutteloos"

"Ik weet dat ik anders zou moeten eten, maar eerlijk gezegd heb ik geen idee meer wat bij mij past"

"Ik word vaak al moe wakker, waardoor ik het gevoel heb dat ik met 1-0 achterstand de dag begin."

"Steeds vaker merk ik dat ik niet zo productief meer ben. Ik moet mijzelf echt pushen om wat te gaan doen"

"Ik baal echt wel van mezelf als ik weer over mijn grenzen ben gegaan en aan het eind van de dag kapot ben"


Dit zijn uitspraken die ik elke keer weer opnieuw hoor van de ondernemende vrouwen die ik heb mogen coachen in het traject. Ik heb daar zelf ook gestaan en kan je verzekeren dat ook jij meer rust kan vinden in je hoofd en leven. 

IMG_6549 kopiëren.jpg

1. We jouw selfcareformule (voeding en leefstijl) gaan schetsen door middel van jouw unieke Human design chart. We doorlopen daarbij deze essentiële stappen:

1. Alles leren over je design.

2. Deconditioneren (reflecteren en loslaten).
3. Nieuwe gewoontes creëren

2. Iedereen is anders en daarom mag jij gaan ontdekken wat voor jou werkt. We kijken dus naar jouw Human Design chart en wat jij nodig hebt om beter voor jezelf te zorgen. Zodat je kan gaan ondernemen vanuit een sterke basis.

3. Met deze informatie krijg jij een op maat gemaakt plan waarin staat beschreven wat jij nodig hebt voor meer zelfvertrouwen!

 

4. Je ook gaat ontdekken hoe jij jouw design kan gaan leven en hoe hou je een krachtige leefstijl vol?
 

De methode die ik gebruik is uniek omdat..

Een formule 1 coureur gaat ook niet met een lekke band het circuit op! Waarom doe jij dat dan wel? Zelfvertrouwen is de basis voor jouw bedrijf. Daarmee kan jij impact gaan maken en jouw bedrijf laten groeien tot een succes!

"

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

8e6196_a999c758db634bd9a152e022d5bed039_mv2.webp

Sophie Koenderink Holistisch therapeut

Ik volgde Daphne al een tijdje en zag dat ze Human Design in haar trajecten gebruikte. Ik had mij verdiept in Human Design en ik had een goed gevoel bij Daphne (dat vind ik erg belangrijk), dus voor mij genoeg redenen om Daphne te benaderen voor een sessie. 
Ik kwam bij Daphne omdat ik een energielek ervaarde, moeilijk keuzes kon maken in mijn leven en daarbij was ik nieuwsgierig naar welke voedingsmiddelen bij mij passen. 
Door de sessie snap ik hoe mijn energie werkt en waardoor ik energielek. Ik weet nu dat het voor mij oké is dat ik dingen mag uitproberen en dat het niet altijd uitpakt zoals ik van te voren hoop. 
Er zijn zoveel puzzelstukjes op de juiste plek gevallen door de sessie en ik weet nu dat er niks mis is met mij. Ik ontbijt nu anders en dat voelt goed. Daarbij accepteer ik mijn emoties nu meer omdat ik weet dat ze bij mij horen. Ik kan mijn emoties er laten zijn, in plaats van ertegen vechten. 
Het was erg prettig, open en fijn om met Daphne te kletsen. Ik raad iedereen een traject bij Daphne aan die net als ik een verklaring willen vinden voor dingen in hun leven. Die openstaan om zichzelf beter te leren kennen. 

Karin: "Ik weet dat als ik goed in mijn vel zit (voeding, leefstijl, mindfulness) dat het vertrouwen ook groeit! Dat ik dan ook echt kan gaan ondernemen met meer zelfvertrouwen."

"

Wat leer je in de 3 maanden:

 

 • Je ontwikkelt krachtige gewoontes in zowel je voeding als leefstijl! 
   

 • Je snapt hoe je energie werkt en hoe je ervoor zorgt dat jij je zo energiek mogelijk voelt.
   

 • Ook zal je merken dat je daardoor productiever wordt en dat heeft weer een positieve invloed op je bedrijf.
   

 • Je stopt met je te focussen op hoe anderen het doen, maar juist hoe jij het kan doen!
   

 • Je leert je eigen krachten en valkuilen beter kennen en je weet hoe jij jouw krachten kan inzetten in jouw bedrijf!
   

 • Jij weet hoe je meer in je lijf komt en wat je lijf nodig heeft van jou om optimaal te kunnen functioneren.
   

'Om 5 uur opstaan was niet mijn ding'


 

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan delen wij een verhaal!

Ik wist al vanaf jonge leeftijd dat ik een missie had die groter was dan in loondienst gaan bij een baas.

Ik wou een bedrage leveren aan de wereld en daarnaast vrij kunnen leven. Daarom begon ik 3 jaar geleden met ondernemen. Wat viel dat tegen zeg..

Super fijn dat mijn bedrijf langzaam begon te lopen, maar ik begon ook steeds harder te werken. Ik investeerde flink in business coaching, maar ik vergat mijzelf.

Ik lekte energie en mijn enthousiasme nam steeds meer af. Todat ik mij ging verdiepen in mijn design en ontdekte dat ik op een totaal verkeerde manier voor mijzelf zorgde. Ik stond bijvoorbeeld  elke dag om 5:00 op, omdat ik dacht dat dit goed was voor mij. 

Ik had het totaal mis en stapje voor stapje ging ik mij meer verdiepen in mijn design en wat ik nodig had.


Ik ontdekte dat als ik goed voor mijzelf ging zorgen ik meer zelfvertrouwen kreeg en alles in mijn bedrijf beter ging lopen. Human Design heeft mij daar mega veel inzichten in gegeven en dat gun ik jou ook!

 

IMG_6581 kopiëren.jpg

Ik weet precies hoe we jouw selfcare formule kunnen gaan ontdekken. Ik gun jou dat zo!

"

IMG_6484 kopiëren.jpg

Mijn achtergrond..

Ik ben Holistisch leefstijl & Human Design coach met een achtergrond als diëtist/leefstijlcoach. Ik heb afgelopen jaren een holistische methode ontwikkeld die een perfecte basis is voor elke ondernemer. 
 

 Ik ben iemand die altijd wil bijleren en heb aardig wat studies/cursussen gevolgd:
- Voeding en Diëtetiek
- Minor: Leefstijlcoaching
- Acceptance en commitment (ACT) therapie 
- Orthomoleculair specialist: Psyche
- Human design leven 1 & 2 reader training
- The gene keys (The Activation Sequence)

Met al deze kennis en mijn ervaring kan ik verder kijken dan wat er zich aan de buitenkant afspeelt en komen we makkelijk bij de kern van het probleem. Precies datgene wat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen en energie te kunnen ondernemen.

Hoe ziet het programma eruit?
3 maanden gaan we samen aan de slag!

Allereerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het traject bij jou past en of we een klik hebben!

1. Kickstart training & leefstijlplan

Twee weken voordat de eerste sessie plaatsvindt krijg je van mij de kickstart training opgestuurd waarin je de basis leert over jouw design. Ook ontvang je jouw voeding en leefstijlplan op maat gemaakt. Zo ben je goed voorbereid voor de eerste sessie. 

2. Het eerste 1:1 gesprek 
Tijdens deze sessie doen we een voeding en leefstijl meting om te kijken waar je nu staat, zodat we aan het eind van de sessie kunnen zien waarin je bent gegroeid. We gaan jouw zelfvertrouwen formule bespreken en een doel stellen voor de komende 4 weken. Ook zullen we kijken naar wat jouw kwaliteiten en valkuilen die je kan gebruiken als ondernemer! Alles om jouw fundering zo sterk mogelijk te maken!

 

3. Wekelijkse inspiratie
Vanaf het eerste gesprek ontvang jij wekelijks per mail een video, oefening of audio met daarin extra inspiratie om mee aan de slag te gaan. Dit geeft je extra motivatie om aan de slag te gaan. Het traject bestaat dus niet alleen uit 1:1 gesprekken, maar ook een online training. 

 

4. Het tweede gesprek

4 weken na de eerste sessie hebben we een update gesprek om te kijken hoe het gaat. Wat gaat er goed? Waar kunnen we nog bijsturen en wat heb je nog nodig?

 

4. Het laatste gesprek
Heb jij je doelen gehaald en hoe ging het traject?  Ook doen we nog een laatste leefstijl meting om te zien waar je bent gegroeid en waar jij de komende tijd nog op mag focussen.  


Heb je tussendoor vragen of wat support nodig? Dat kan! We maken gebruik van Telegram waar jij mij al jouw vragen kan stellen en natuurlijk de wins met mij kan delen!

Investering:
Totale waarde van het traject is: €1000!

Let op! Omdat het een pilot is hou ik de prijs laag, maar ik weet zeker dat ik de prijs snel flink ga verhogen, omdat het een mega hoge waarde heeft. 


Je betaalt nu slechts €544 (exclusief BTW) . Betalen in 3 termijnen van €189 (exclusief BTW) is ook mogelijk!

Let op na de pilot zal de prijs flink omhoog gaan! We hebben eerst een gratis kennismakingssessie om te kijken of het traject bij jou past! 

 

Voor wie is het traject geschikt?

 

Ik vind het mega belangrijk om te werken met vrouwen die echt willen leren en veranderen en ook 100% bereid zijn om er vol voor te gaan. Dat betekent niet dat het niet spannend of moeilijk is, maar wel dat je openstaat om dingen anders te gaan doen. Ben jij die ondernemende vrouw (to be) die: 

Open staat om echt diep in haar Human Design te duiken (dieper dan enkel je energietype en centers)..


Zelfontwikkeling belangrijk vindt in haar leven..

Bereid is om naar zichzelf en haar leven te kijken en leiderschap daarin toont..

Zichzelf een relaxter leven gunt..

In zichzelf wil investeren (tijd, geld en energie), ookal is dat rete spannend..

Echt klaar is om next level te gaan in haar leven en vooral voelt dat er meer in haar zit. Ze weet dat ze daarom eerst beter voor zichzelf moet zorgen.

 

 


 

 


 

IMG_6366 kopiëren.jpg
Ontwerp zonder titel (2).png

Wat is human design en waarom is het zo waardevol?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met human design had ik nogal mijn twijfels. Tot ik mijn allereerste human design reading kreeg en ik bijna achterover viel van herkenbaarheid. 

Human design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij werkelijk bent. We zijn in ons leven allemaal geconditioneerd door onze omgeving en vergeten daarbij vaak wie we werkelijk zijn. 
Dat gold dus ook voor mij voordat ik de reading kreeg. Mijn nieuwsgierigheid  werd groter en dus ben ik mij verder gaan verdiepen in alles rondom human design.

Human Design is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica en wordt berekend aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd.

Ben jij benieuwd wie jij werkelijk bent? Wat jou uniek maakt? Hoe jij een leefstijl kan creëren op een manier die bij jou past?

Met Human Design kan jij je eigen selfcare formule ontwikkelen:
Je snapt hoe je zo productief mogelijk kan blijven.
Welke voeding bij jou past.
Welke leefstijl bij jou past: Slaap, ontspanning, beweging en mindset.
Jouw valkuilen waardoor je vaak jezelf voorbij loopt.
Je ontdekt hoe je zo energiek mogelijk blijft. 

Kortom: Hoe jij het beste voor jezelf kan zorgen als ondernemer. 

bottom of page