Gelukkige vrouw wakker

Jouw gratis E-book voor een goede nachtrust en opstaan met energie!

Slaap heeft invloed op je leefstijl en je leefstijl heeft invloed op je slaap. 

We slapen ongeveer één derde van ons leven! Dan wil je toch dat je slaapkwaliteit goed is?

Hoe zou het voor je zijn als..
- Jij eindelijk weet wat je kan doen om beter te slapen?
- Om op te staan met energie?
- Om veel productiever te zijn?
- Meer energie overdag om te doen wat je leuk vindt?
- Je door dit alles je gelukkiger en gezonder voelt?

 


Ontdek..

- Wat jouw slaap verstoord..
- Wat je kan doen om dieper te slapen..
- Wat je kan doen om met energie op te staan..
- Hoe je productiever wordt door beter te slapen!

IMG_20200814_133734.jpg

Wie ben ik?

Mijn naam is Daphne Hieltjes en ik ben holistisch diëtist en leefstijlcoach.
Mijn passie voor een gezonde en gelukkige leefstijl ontstond ruim 8 jaar geleden. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en kreeg zelfs medicatie om meer rust te ervaren overdag en om beter te slapen.

Dit heeft mij zeker geholpen in die periode, maar ik wist ook dat er meer mogelijk zou moeten zijn. Ik ontdekte wat voeding en een gezonde leefstijl met je kan doen. 

Vanaf het moment dat ik mijn leefstijl heb omgegooid merkte ik verandering. Ik ging mij elke dag iets beter voelen en ben toen zelfs gestart met de studie Voeding en diëtetiek. Maar ik kijk niet alleen maar naar gezonde voeding. Een gezonde en gelukkige leefstijl is veel meer dan dat. 


 

Met het E-book neem ik je mee langs alle stappen die bijdragen aan een goede nachtrust en energie voor 10!

Wat doet een goeie nachtrust met je? 

 

- Meer energie

- Gezonder gewicht 
- Minder ongezond snacken
- Minder kans op diabetes
- Lekkerder in je vel zitten
- Gelukkiger voelen 

 

- Meer productiviteit 

- Makkelijker ontspannen 
- Beter geheugen 
- Minder kans op diabetes
- Meer rust in je hoofd 
- Je bent gezonder

 

De impact van een slechte nachtrust is enorm en toch wordt dit heel vaak onderschat! 

Ervaringen 

WhatsApp Image 2020-09-22 at 10.06.43.jp

Ik kwam bij Daphne met eetproblemen (ik luste bijna niks), ik was onrustig in mijn hoofd en kon daardoor moeilijk ontspannen. Nu zie ik in dat ik mijzelf echt tekort heb gedaan al die tijd. Ik geniet weer van al het eten en eet zelfs dingen die ik paar maanden geleden nooit zou eten. Daarbij heb ik heb rust in mijn hoofd gecreëerd en kan ik veel beter ontspannen.
Ik had niet gedacht dat het traject zoveel positieve invloed zou hebben op mijn leven. Ik vond de gesprekken met Daphne heel prettig en had het gevoel dat ik alles kon zeggen.  Daphne leerde mij dat falen niet erg is en daarmee anders om te gaan. Ik vond de manier van coachen heel erg fijn, omdat Daphne niks voorkauwde maar het mij op mijn eigen manier liet doen. Het mooiste van alles is dat ik veel liever ben voor mijzelf en dat Ik heb geleerd om naar het positieve in mijn leven te kijken!
- Berdien de Groot- 


 

WhatsApp Image 2020-09-22 at 10.34.10.jp

Ik was al heel lang op zoek naar iemand die samen met mij aan mijn probleem wilde werken. Pilletjes van een arts waren voor mij geen optie. Ik ben namelijk van mening dat we met de juiste voeding al veel kunnen bereiken. En toen ik op Instagram Daphne tegen kwam had ik gelijk een goed gevoel bij haar. We zijn samen aan de slag gegaan. Ze had veel respect voor mijn meningen en wensen en heeft een prachtig advies op maat voor me samengesteld. Het is geen quick fix, dat kan ook niet, maar het voelt of dit de juiste weg is naar herstel. Daphne is een hele zorgzame en integere coach en ik heb volledig vertrouwen in haar kennis en kunde.
-Arrianne Liefrink- 


 

Lieveheersbeestje


Ik was heel onzeker en dat zat het afvallen in de weg. Ik had weinig beweging en kon moeilijk tijd nemen voor mijzelf om écht te ontspannen. Ik wou heel graag weer gelukkig zijn met mezelf.
Ik vond de gesprekken met Daphne heel vertrouwd en ik vond het heel fijn dat ik 24/7 mijn vragen kon stellen. De videogesprekken waren heel fijn en gaven mij rust omdat ik nergens heen hoefde en het lekker vanuit huis kon doen. De gesprekken waren heel waardevol en gaven mij elke keer weer nieuwe inspiratie en soms ook een schop onder mijn kont haha. Ik heb door het traject veel meer rust in mijn hoofd en ik ben echt trots mijzelf. Ik ben 6 kilo afgevallen, maar ik heb uiteindelijk gemerkt dat het niet gaat om de cijfers maar om hoe ik mij voel.
Als ik niet samen met Daphne in het traject was gestapt had ik waarschijnlijk één of ander dieet gevolgd en het niet in mijn hoofd aangepakt en daar zit juist de oorzaak. Ik zocht iemand die verder kijkt dan alleen maar een dieet en dat doet Daphne.
- Kirsten -

WhatsApp Image 2020-09-22 at 19.41.39.jp

Het persoonlijke traject van Daphne is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Ik zat nogal vast wat betreft mijn voeding, omdat ik voedsel vooral voor mijn emoties inzette. Dat gevoel dat je er dus eigenlijk geen controle over hebt, frustreerde mij enorm. Die stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. Dit is de enige afvalmethode die allesomvattend is en daarom ook werkt. En daarbij: het
startpunt is van jezelf houden zoals je nu bent en niet pas wanneer je die kilo’s kwijt bent. Dat lijkt zo tegenstrijdig en zelfs onmogelijk, maar toen het kwartje was gevallen begon ik in te zien hoe dat werkt. Mijn uiteindelijke winst was niet alleen het gewichtsverlies, maar zoveel meer. Ik probeer (nog steeds) iedere week nieuwe recepten omdat ik daar energie
van krijg, ik heb nu orde in mijn weekschema’s en alle drie maaltijden per dag zijn gezond.
 Uiteindelijk draaide het bij mij om balans, zodat ik nog steeds wel een reep chocolade (en in dit geval zónder schuldgevoel kan eten als ik daar zin in heb!
-Marlou-