Gratis Ebook: Voorkom hoofpijn, vermoeidheid en een overvolle kop. 4 unieke stappen om met Human design jouw leven een upgrade te geven en next level te gaan!

Drukke agenda, hoofdpijn, Kortsluiting in je kop, vermoeid, kort lontje en weinig focus. Met de leefstijl wat veel ambitieuze HSP vrouwen hebben lijkt het bijna normaal om elke dag overprikkeld te zijn.

In dit Ebook leer je:
- Wat Human Design is en waarom iedere HSP vrouw haar design zou moeten ontdekken.
- Hoe jij Human Design kan toepassen in je leven als HSP'er.
- 6 redenen waarom Human design een magische tool is voor HSP vrouwen.
- Welke valkuil we allemaal hebben, maar je groei aardig in de weg kan zitten. 
Voor de HSP vrouw die voelt dat het tijd is om zichzelf op nummer 1 te zetten!

 

 

IMG_20200814_131624.jpg

Hoi! Ik ben Daphne, nuchter met en vleugje spiritualiteit.

Als ADHDer en HSP´er was overprikkeld zijn voor mij bijna een tweede natuur geworden en had ik bijna dagelijks kortsluiting in mijn kop door alle prikkels. Ik zeg bijna, want gelukkig is dagelijks overprikkeld zijn voor mij verledentijd!

Ik geloof 100% dat het voor jou ook is weggelegd om veel meer rust te ervaren en beter om te gaan met prikkels.
Je moet alleen wel de juiste stappen zetten die daarvoor nodig zijn. 

Alleen mediteren of yoga doen gaat niet genoeg zijn. Na een zoektocht die jaren duurde ontdekte ik een magische methode die niet alleen mij heeft geholpen, maar ook vele andere vrouwen.

Download nu gratis mijn Ebook '4 unieke stappen om met Human design jouw leven een upgrade te geven en next level te gaan!' Van onrust naar rust in je kop!

 

Wat is human design en waarom is het zo waardevol?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met human design had ik nogal mijn twijfels. Tot ik mijn allereerste Human Design reading kreeg en ik bijna achterover viel van herkenbaarheid en verbazing.

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij werkelijk bent, wat jouw purpose is en hoe jouw ideale leven eruit ziet. We zijn in ons leven allemaal geconditioneerd door onze omgeving en vergeten daarbij vaak wie we werkelijk zijn. 
Toen ik meer over Human Design ging lezen werd mijn nieuwsgierigheid groter en dus ben ik mij verder gaan verdiepen in alles rondom human design en ben ik een studie gaan volgen als Human Design reader.

Je kan jouw Human Design Chart berekenen aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd (zie oranje knop op de pagina). Met al deze informatie krijg je jouw unieke blauwdruk. Het is een soort navigatie om je te helpen daar te komen waar je altijd al het gevoel had dat je heen wilde.

Wat ik er zo fantastisch aan vindt is dat het enerzijds wetenschappelijk is en aan de andere kant ook spiritueel. 
Ik wil met deze training dieper ingaan op jouw energietype. De belangrijkste informatie om mee te starten en te begrijpen.

Ontwerp zonder titel (2).png
  • Facebook
  • Instagram

Volg mij op Instagram voor dagelijkse inspiratie!