top of page
Hooked on health.png

De unieke Human Design leefstijl & voedingsgids voor de startende ondernemer!

Hoe je met Human Design je energieker en vitaler kan gaan voelen! 

 

Als je kijkt naar succesvolle ondernemer die balans hebben tussen hun bedrijf en privé leven zijn er altijd een aantal kenmerken die ze allemaal gemeen hebben en 1 van die kenmerken is:

 

Energiek en vitaliteit!

Het is onmogelijk om vanuit een lage energie een succesvol en gelukkig leven te creëren.

In de gids laat ik je zien hoe je met Human Design jouw ideale voedingspatroon en leefstijl  kan ontdekken.


En het mooie is dat hij helemaal gratis is!

 

IMG_20200814_131624.jpg

Hoi! Ik ben Daphne, nuchter met en vleugje spiritualiteit.

Als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je je gezondheid serieus neemt! Jouw lijf is jouw motor en de basis van alles.  Goed voor jezelf zorgen is dus mega belangrijk, maar hoe weet je nou wat je nodig hebt?  

Met mijn kennis als coach en diëtist en natuurlijke vermogen om te zien wat iemand nodig heeft in haar voedingspatroon en leefstijl heb ik al vele vrouwen mogen coachen.  Human Design gebruik ik als tool om dieper tot d kern te komen en echt te ontdekken wat bij jou past, want iedereen is anders. 

Alles wat je online vindt over voeding en leefstijl is zo tegenstrijdig en verwarrend. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik wil jou laten zien dat het anders kan en op jouw manier! 


Download nu gratis de unieke Human Design leefstijl/voedingsgids voor de startende ondernemer en ontdek hoe jij je energieker kan gaan voelen! 

Wat is human design en waarom is het zo waardevol?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met human design had ik nogal mijn twijfels. Tot ik mijn allereerste Human Design reading kreeg en ik bijna achterover viel van herkenbaarheid en verbazing.

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij werkelijk bent, wat jouw purpose is en hoe jouw ideale leven eruit ziet. We zijn in ons leven allemaal geconditioneerd door onze omgeving en vergeten daarbij vaak wie we werkelijk zijn. 
Toen ik meer over Human Design ging lezen werd mijn nieuwsgierigheid groter en dus ben ik mij verder gaan verdiepen in alles rondom human design en ben ik een studie gaan volgen als Human Design reader.

Je kan jouw Human Design Chart berekenen aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd (zie oranje knop op de pagina). Met al deze informatie krijg je jouw unieke blauwdruk. Het is een soort navigatie om je te helpen daar te komen waar je altijd al het gevoel had dat je heen wilde.

Wat ik er zo fantastisch aan vindt is dat het enerzijds wetenschappelijk is en aan de andere kant ook spiritueel. 
Ik wil met deze training dieper ingaan op jouw energietype. De belangrijkste informatie om mee te starten en te begrijpen.

Ontwerp zonder titel (2).png
  • Facebook
  • Instagram

Volg mij op Instagram voor dagelijkse inspiratie!

bottom of page