top of page

Human design

De magische en unieke manier om te ontdekken wat jij ÉCHT nodig hebt als hoog sensitieve ambitieuze vrouw!  
 

Raak jij regelmatig overweldigd en overprikkeld? Sta jij altijd klaar voor anderen? Het is tijd om aan jezelf te denken. Om eindelijk te leren hoe jij meer rust kan vinden en voluit kan leven. In jezelf investeren om een leven op te bouwen met minder overprikkeling en meer rust.

Daphne%20Hieltjes%20(3)_edited.jpg

Ben jij die hoogsensitieve vrouw en haal jij alles uit je leven, maar elke keer overprikkeld raakt en daardoor niet voluit kan leven. 
 

Ga jij altijd maar door, ook al ben je moe en heb je geen focus meer?

Heb jij geleerd om altijd keuzes te maken vanuit je hoofd, terwijl je weet dat je pas echt de juiste beslissingen kan maken met je lichaam?

Wil jij weten hoe jij het beste keuzes kan maken met je lichaam, zodat het moeiteloos voelt. 

Ben jij heel erg benieuwd waarom jij soms zo snel overprikkeld en gestrest raakt? 

Hoe het komt dat sommige mensen je totaal leegzuigen?

Wil jij loslaten wat jou niet meer dient en juist bepaalde dingen van jezelf accepteren, omarmen en vergroten?


Wil jij jouw unieke gebruiksaanwijzing ontdekken, zodat jij minder overprikkeld bent en meer uit je bedrijf en leven kan halen?
 

Ontdek jouw unieke gebruiksaanwijzing in de human design sessie, zodat jij jezelf leert kennen en begrijpen.  

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg!


 

 • Je maakt nauwelijks echt even tijd voor jezelf, omdat je altijd meer voor anderen klaar staat dan jezelf. 
   

 • Je voelt je vaak "wel oké",  maar met "oké voelen" ga jij niet jouw droom leven creëren.
   

 • Waarschijnlijk weet jij heel goed dat je pas echt impact kan maken in de wereld als jij je niet meer "oké" voelt maar energiek en echt happy!
   

 • Een formule 1 coureur zou nooit met een lekke band het circuit op gaan, maar waarom doe jij dit dan wel? 
   

 • Als je niet weet wat jij precies nodig hebt om goed minder overprikkeld te raken, hoe kan je dan verwachten dat je echt kan shinen in jouw leven?!

unnamed_edited.jpg

Stel je eens voor... 
Dat jij een roadmap krijgt hoe jij minder overprikkeld raakt en beter kan aanvoelen wat jij nodig hebt? Dat er minder energie weglekt op een dag en dat jij je lekkerder gaat voelen in je eigen lijf?
Dat jij een gebruiksaanwijzing hebt voor de leefstijl die bij jou past.
Een roadmap voor jouw leven met daarin jouw valkuilen en krachten.
Ik geloof erin dat je leven heel veel makkelijker wordt als je weet waar jij wel en geen energie van krijgt en hoe jij het beste beslissingen kan  nemen in je leven.
Ik hoor van zoveel hoogsensitieve vrouwen dat zij heel veel energie steken in hun bedrijf/werk/leven, maar daarbij vaak zichzelf vergeten. 

 

Sta jij open voor nuchterheid met een vleugje spiritualiteit? Dan is dit wat jij nodig hebt

 

Human design heeft mijn leven verandert..

Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch diëtist en coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. Als diëtist wijk ik nogal af van andere diëtisten, want bij mij ligt de focus niet alleen op voeding maar juist op het aanpakken van die diepere laag. Zoals onderbewuste overtuigingen/patronen die je leefstjil belemmeren.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching. Het is een mooie basis om de beste versie van jezelf te worden en dat wil ik elke hooggevoelige vrouw laten ervaren!

IMG_20200814_125230_1_edited.jpg
IMG_20200814_125344_edited.jpg

Wat is  human design en wat levert het je op...

 • Human design geeft je inzicht in wie jij van nature bent.
   

 • SWOT analyse van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en kansen.Door een soort van Hoe jij bent geprogrammeerd als mens en wat jou uniek maakt.
   

 • Na de sessie snap jij waarom jij geen keuzes moet maken vanuit je hoofd, maar vanuit je lichaam en hoe je dat kan doen (want dat is voor iedereen anders)
   

 • Je snapt hoe jouw energie werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je minder overprikkeld raakt.
   

 • Je ontdekt een leefstijl op maat gemaakt voor jou!
   

 • Na de sessie weet jij hoe jij het beste kan eten  volgens jouw design.

Tijdens ons leven zijn we geconditioneerd en hebben wij ons aangepast zoals dat van ons wordt verwacht.
Waardoor we vaak niet zo goed meer weten wat we echt nodig hebben en wat ons zo uniek maakt. Met human design kan je weer de beste versie worden van jezelf. Het systeem maakt je weer bewust van jouw unieke kern. 

Human design is een model gebaseerd op een combinatie van spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de kaballah en I-ching) en wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Je snapt dus wel dat het een mega complex systeem is en daardoor ook zo fascinerend. Hoe je het beste ontprikkeld is voor iedereen anders. Voor de één is een ochtendroutine heel belangrijk en alles in rust doen, terwijl de ander juist overprikkeld kan raken van te weinig uitdaging.

Human design is een tool waarmee je ontdekt hoe dit voor jou werkt. Wat is jouw unieke gebruiksaanwijzing naar minder overprikkeling en meer rust.

6 redenen waarom Human design een magische tool is voor ambitieuze hooggevoelige vrouwen.

Jouw eigen Human design chart snappen is het startpunt naar een leven met minder overprikkeling. 

 

1. Je kan leren hoe jouw energie werkt en zo veel meer rust in je leven creëren.
Binnen Human design heb je verschillende energie types. Zo heeft een Projector overdag veel meer rustmomenten nodig dan bijvoorbeeld een Generator. Een generator gaat in de avond pas met voldoening naar bed als zij haar energie overdag kwijt kan. 

2. Human design laat je sterke punten zien. Wat je zelfvertrouwen vergroot.
Als HSP’er mag jij meer gaan focussen op jouw sterke punten. Misschien ben jij van nature heel intuïtief en heb je altijd een sterk voorgevoel dat iets gaat gebeuren.

3. Human design kan je laten zien of jouw gevoeligheid een doel heeft in jouw leven.
Vraag jij je ook weleens af waarom je zo gevoelig bent? Is er misschien iets unieks wat jij mag doen? Als je in je Human design gaat verdiepen kom je erachter met welke leefstijl jouw gevoeligheid een kracht wordt. 

4. Human design laat je zien hoe je het beste beslissingen kan maken in je leven.
We leren om beslissingen te maken vanuit ons hoofd, terwijl de juiste antwoorden in je lichaam zitten. Waar jij in je lichaam het beste beslissingen kan maken is niet voor iedereen hetzelfde. Luisteren naar je onderbuikgevoel geldt dus niet voor iedereen.

5. Het helpt je om weer in contact te komen met wie jij bent voordat je werd geconditioneerd door je omgeving.
Leef jij zoals jij dat wilt of zoals jouw omgeving vindt dat je zou moeten leven. We laten ons (onbewust) beïnvloeden door onze omgeving en raken daardoor onszelf kwijt. 

6. Je kan een gezonde leefstijl creëren die bij jou past.
Je design geeft je in feite een blauwdruk van hoe jij een leefstijl zou kunnen creëren wat bij jou past. Ons hele leven zijn we opzoek naar manieren om beter voor onszelf te zorgen en vaak op een manier die niet bij ons past. Human design is het startpunt van een gezonde/gelukkige leefstijl met minder overprikkeling. 

Een basis sessie van circa 60 a 90 minuten via Zoom waarin we het volgende gaan bespreken:

 • Waarom je beter geen keuzes kan maken vanuit je hoofd.

 • Waarom het zo moeilijk is om de juiste keuze te maken en hoe je dat wel kan doen. 

 • Welk human design type jij bent en hoe jouw energie werkt. 

 • Hoe jij het beste beslissingen kan maken.

 • Leefstijltips voor meer rust. Die passen bij jouw unieke design. 

 • In welke valkuilen jij stapt als je niet volgens je design leeft.

 • Jouw centers: waar jij jezelf bent en op welke gebieden jij gemakkelijker wordt beïnvloed door de mensen om je heen.

 • Een roadmap van:
  - Jouw valkuilen
  - Krachten
  - Hoe jij energieker gaat voelen
  - Jouw ideale slaappatroon 
  - Hoe jij het beste kan eten

  - Hoe jij het beste beslissingen kan maken in je dagelijkse leefstijl.

En als bonus krijg je een uitgebreid verslag, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt als je even van je pad bent geraakt. 

Ook hebben we na twee weken nog een korte telefonische update om te bespreken hoe het is gegaan en waar je nog tegen aanloopt. 


Dit heeft een waarde van €176
Jij krijgt een week lang korting van 50% en betaalt slechts €88! 
 

Dit is wat je krijgt..

Ervaringen 

WhatsApp Image 2021-03-18 at 09.50.37.jp

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

- Esmeralda Hübner -  Praktijk koneksi


 

20210305_181923[5054].jpg

"Ik had nog niet eerder van Human Design gehoord. Daphne deelde er iets over in één van haar instagram posts. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Zou het echt kunnen, een soort blauwdruk van wie je bent?

Toen ik mijn Human Design Chart ontving van Daphne heb ik deze met verbazing gelezen. Er stond zwart op wit wie ik ben als persoon.... Welke aspecten ik van nature bevat, waar ik nog in mag groeien. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik dagelijks keuzes maak en waarom deze me soms energie kosten of juist energie geven!

Tijdens een zeer ontspannen meeting het verslag met Daphne kunnen bespreken. Ze is helder in haar uitleg en kan herkenbare voorbeelden geven. Ze weet de juiste vragen te stellen en daagt je uit tot meer verdieping.

Soms automatisch handel ik vanuit gedachten of emotie, wat me onbewust (veel) energie kost. Ik ben me bewust geworden dat handelen vanuit intuïtie bij mij past. Ik heb van Daphne de tools gekregen hoe ik het beste beslissingen kan maken, wat bijdraagt aan meer energie. Voor iedereen die meer zelf inzicht wil, leven vanuit je human design, ik zou het iedereen aanbevelen."- Elisa de Jong -  


 

IrisWeena-0518-Squared-Edited-odxy844989

"Ik had geen behoefte aan iets wat weer voor mij de toekomst zou voorspellen zoals een horoscoop haha. Maar Daphne vertelde mij super enthousiast dat Human Design juist bedoeld is om te laten zien hoe jij diep van binnen bent en als je daarnaar leeft dat je dan lekker in je vel zit en meer in Flow leeft dus daarom was ik toch erg nieuwsgierig geworden. Ik vond het soms bijna eng hoe gelijkend het is en ik kon ook direct hele concrete situaties bedenken waar dit onlangs nog in voor is gekomen.
Het geeft me meer richting, en eigenlijk daardoor ook rust. Ik weet nu beter dat ik op bepaalde vlakken me niet hoef te laten beïnvloeden door anderen en op andere vlakken het juist wél handig is voor mij om naar anderen te kijken en te luisteren. Hierdoor voel ik me meer in mijn kracht, althans, dat is wat ik nu van plan ben te gaan doen.
Dit is echt voor de HSP vrouw die soms het gevoel heeft geleefd te worden. Die soms niet meer weet wat nou goed is voor zichzelf. En voor de vrouw die open staat voor nuchterheid met een vleugje spiritualiteit. 

Wat ik erg fijn vond aan de consult met Daphne is dat ze ook de juiste vragen weet te stellen om bepaalde aspecten uit het mega ingewikkelde human design voor mij wat meer concreet te maken. 

Daardoor gaf ze mij het gevoel dat ik veel meer in mijn mars heb en veel dichter bij mezelf ben -of in ieder geval kan komen- dan ik eerst dacht. "

-Iris Gewoontedier-  

bottom of page