De 6 basis ingrediënten voor het perfecte recept

Lekker in je vel traject

Niet alleen lekker voelen in je lijf, maar ook vertrouwen dat jouw lichaam weet wat het nodig heeft. 

Er zijn weer een aantal plekken vrij! Je kan via deze pagina een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. 

 "De eerste stap is om te stoppen met pleasen van de wereld, dan pas kan je leren hoe jij jezelf kan pleasen en kan je echt voor jezelf zorgen"

Heb jij dit ook..

Hoe zou het zijn als..

 • Eten en je lichaam is al jaren lang een obsessie voor je.
   

 • Je bent het vertrouwen kwijt in je lichaam en je hebt geen idee meer wat je lichaam nou echt nodig heeft.
   

 • Je wil je fitter en energiek voelen, maar je weet even niet meer hoe?
   

 • Als je in de spiegel kijkt naar jezelf ben je niet tevreden met wat je ziet. 
   

 • Je wilt heel graag een gezonder lichaam waar jij je lekker in voelt. 
   

 • Je bent vooral bezig met het pleasen van de buitenwereld en vergeet daarbij vaak jezelf. 

 • Je gaat ervaren dat je niet hoeft te focussen op een slank en fit lichaam, maar juist op een gezond lichaam. 
   

 • Je weer vertrouwen krijgt in je lijf en je vooral ook lekker voelt in je eigen lichaam.
   

 • Je als bonus ook nog en fitter en energieker voelt!
   

 • Je oude patronen gaat herkennen en deze kan gaan loslaten. Wat een rust..!
   

 • Je geen discipline meer nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. 
   

 • Je alles gaat doen vanuit zelfliefde!

Zou het niet geweldig zijn om gezond, mooi, gelukkig en krachtig te voelen? Als jij voelt dat jij daar klaar voor bent, dan is dit traject wat jij nu nodig hebt! 

Mijn unieke aanpak als holistisch diëtist en coach

Ik ben diëtist op een heel andere manier dan dat je gewend bent van een “standaard diëtist’. Naast voeding kijk ik naar je volledige levensstijl en coach ik jou om lekkerder in je vel te zitten en te vertrouwen op jouw intuïtie. Ik sta tijdens mijn coaching voor meer zelfliefde en  meer vertrouwen krijgen in je lichaam. Daarmee wil ik veel meer vrouwen coachen om blijvend lekker in hun vel te zitten. Heel vaak werken we gelijk aan onze doelen als we iets willen bereiken (gezond eten en veel sporten), terwijl er nog een veel diepere laag onder zit wat ons gedrag en resultaat bepaald. Ik combineer spiritualiteit en alternatieve geneeskunde met diëtetiek en moderne psychologie. Zo kijk ik verder dan wat er zich aan de buitenkant afspeelt en komen we makkelijk bij de kern van het probleem. Precies datgene wat je nodig hebt om echt die langdurige transformatie naar de beste versie van jezelf te ervaren.

 

 "Juist door naar het geheel te kijken pak je het aan bij de oorzaak."

slaap

Voeding

ontspanning

Bewegen

Mindset

Leer hoe je door middel van de 5

 ingrediënten lekker in je vel gaat zitten!

In het online coaching traject coach ik écht gemotiveerde vrouwen die heel graag weer zelfverzekerd willen voelen! Ze weten dat er meer bij komt kijken dan alleen voeding maar weten nog niet hoe ze dat moeten doen. De gesprekken vinden plaats via Zoom of Skype. 

Laat mij dit even verder uitleggen, want waarom zijn de alle ingrediënten/stappen nou zo belangrijk? Allereerst hebben ze allemaal invloed op elkaar. Als jij slecht slaapt eet je vaker ongezond en is de kans ook weer groter op stress. Ze hebben allemaal stuk voor stuk invloed op hoe jij je voelt en of jij wel of niet lekker in je vel zit. Als jij je alleen focust op gezonde voeding zal je vaak gemerkt hebben dat je na een paar weken/maanden weer terugvalt in je oude ongezonde gedrag.

Tijdens het traject gaat we allereerst reflecteren op alles wat  je tot nu toe hebt gedaan en laten we oude patronen los. Pas dan kan je echt aan de slag gaan om de nieuwe beste versie van jezelf te worden. 

Ik beloof jou dat als jij open staat om verder te kijken dan alleen je voeding (en je ook echt 100% bereidt bent om met de 6 stappen/ingrediënten aan de slag te gaan) je gegarandeerd resultaat zal boeken! 


Ik leer jou alles wat ik ook heb geleerd over gelukkiger/gezonder leven en lekker in je vel zitten!

`Ineens kwam  het besef dat ik moeiteloos gezonder ging leven omdat ik ECHT goed voor mij lijf wilde zorgen.`


 

Toen ik Voeding en Diëtetiek studeerde ging het vaak over afvallen en welke voedingspatroon daarvoor nodig is. 
Vanaf het begin van mijn studie ben ik vrouwen gaan coachen om hun ideale gewicht te bereiken. Er werd mij al heen snel duidelijk dat een dieet helemaal niet de oplossing is naar een gezond en gelukkig leven.
Ik schrok ervan hoeveel vrouwen niet lekker in hun vel zitten en niet blij zijn met wat ze in de spiegel zien. Al 100 dieet pogingen hebben gedaan, maar elke keer weer terugvallen in oude patronen.

Lekker in je vel zitten gaat veel dieper dan even een dieet volgen om het op te lossen.  
Na tientallen vrouwen gesproken te hebben was het voor mij duidelijk dat ik het anders wou gaan doen. 
Ik heb een methode ontwikkeld waarmee je loskomt van de dieet wereld en juist meer zelfliefde gaat ervaren. 
Je gaat gezonder leven omdat je dat WILT en niet omdat je een perfect lichaam nastreeft. 
Ik heb jaren lang gestreefd naar het perfecte lichaam en nooit was het goed genoeg. Nu ik streef naar een gezond lichaam zit ik super lekker in mijn vel. 

Dat gun ik jou ook!

IMG_20200225_135318_1.jpg

Zo zien de trajecten eruit

Lekker in je vel sessie

Eenmalig € 129


 

 • Uitgebreide intake  (45 minuten)
   

 • Lekker in je vel sessie (60 minuten)​
   

 • Adviesplan op maat 
   

 • Receptenboek met heel veel inspiratie en tips!
   

 • Motiverende oefeningen

Coaching traject


 

€ 88 per maand
in termijnen betalen is ook mogelijk

 


 

 • Uitgebreide Intake (60 tot 90 minuten)

 • Vier vervolgconsulten (45 minuten). Opnames van de gesprekken mogelijk.
   

 • 24/7 online coaching via mail of Whatsapp
  (Op werkdagen binnen 24 uur antwoord)

 • Een op maat gemaakt voedings- en leefstijlplan

 • Toegang tot online bibliotheek met heel veel inspirerende oefeningen. ​
  (​Deze zorgen voor extra focus en resultaat)

 

Bonus 1: Receptenboek met heel veel inspiratie (t.w.v. €19,50)!

Bonus 2: Gratis toegang tot de online cursus Healthy ever after. (t.w.v.. €150)

± 5 maanden

Lekker in je vel sessie 

Als je interesse hebt in een lekker in je vel sessie vul je het formulier in en neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  Tijdens de intake ga ik samen met jou kijken naar jouw voeding, beweging, ontspanning, slaap en je mindset.

Na de sessie weet je wat jij concreet kan doen om lekkerder in je vel te zitten en je ideale gewicht te bereiken. Alle informatie zet ik in een adviesplan met jouw persoonlijke doelen daarin verwerkt.  

Coaching traject


Afhankelijk van jouw doel en persoonlijke situatie kan jij kiezen tussen de twee trajecten. Twijfel je nog? Vraag dan vrijblijvend gesprek aan, zodat we dat kunnen bespreken. 
 

Omdat we in dit traject intensief met elkaar aan de slag gaan hebben wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit om te kijken of het traject echt bij je past en of wij een match zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij wel een klik hebben. 

Als jij vervolgens na dat gesprek heel graag door wil gaan plannen wij een intake in. Tijdens de intake ga ik je heel veel vragen stellen over jouw leven en jouw leefstijl. Met deze informatie kan ik voor jou een uitgebreid adviesplan schrijven. 

Reflectie en loslaten is waar we eerst mee aan de slag gaan. Vaak hebben we de neiging om altijd maar te kijken naar alles wat beter kan in de toekomst, maar juist terugblikken is mega krachtig. 

Vervolgens hebben we nog 5 vervolgconsulten waarin we bij elk gesprek gaan kijken naar jouw doelen, waar jij tegen aanloopt en wat de volgende stappen gaan zijn naar jouw doel. Naast de consulten hebben wij ook tussendoor contact via Whatsapp of per mail. Je kan mij al jouw vragen stellen tussendoor als daar behoefte aan is. Beide trajecten vinden online plaats via Zoom of Skype. 


 

 1 op 1 gesprekken

Tijdens het traject hebben wij

zes online gesprekken waarin we samen gaan kijken hoe we de ingrediënten gaan toepassen in jouw leven!

wekelijkse update

Omdat ik weet hoe fijn het is om een stok achter de deur te hebben spreken we wekelijks af om een update per mail te sturen. Je kan hierin kwijt hoe het is gegaan!

plan op maat

Iedereen is anders en daarom maken we een plan wat in jouw leven past. Dit doen we stapje voor stapje. Zodat het leuk, fun en een gewoonte wordt!

bibliotheek

Je krijgt toegang tot de online bibliotheek met heel veel waardevolle oefeningen, recepten en andere inspiratie die bijdragen aan jouw transformatie.

Wat deelnemers zeggen over het traject:

"Het persoonlijke traject van Daphne is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Ik zat nogal vast wat betreft mijn voeding, omdat ik voedsel vooral voor mijn emoties inzette. Dat gevoel dat je er dus eigenlijk geen controle over hebt, frustreerde mij enorm. Die stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. Dit is de enige afvalmethode die allesomvattend is en daarom ook werkt. En daarbij: het
startpunt is van jezelf houden zoals je nu bent en niet pas wanneer je die kilo’s kwijt bent. Dat lijkt zo tegenstrijdig en zelfs onmogelijk, maar toen het kwartje was gevallen begon ik in te zien hoe dat werkt. Mijn uiteindelijke winst was niet alleen het gewichtsverlies, maar zoveel meer. Ik probeer (nog steeds) iedere week nieuwe recepten omdat ik daar energie
van krijg, ik heb nu orde in mijn weekschema’s en alle drie maaltijden per dag zijn gezond.
 Uiteindelijk draaide het bij mij om balans, zodat ik nog steeds wel een reep chocolade (en in dit geval zónder schuldgevoel kan eten als ik daar zin in heb!"
-Marlou-

 

"Ik was heel onzeker en dat zat het afvallen in de weg. Ik had weinig beweging en kon moeilijk tijd nemen voor mijzelf om écht te ontspannen. Ik wou heel graag weer gelukkig zijn met mezelf. 
Ik vond de gesprekken met Daphne heel vertrouwd en ik vond het heel fijn dat ik 24/7 mijn vragen kon stellen. De videogesprekken waren heel fijn en gaven mij rust omdat ik nergens heen hoefde en het lekker vanuit huis kon doen. De gesprekken waren heel waardevol en gaven mij elke keer weer nieuwe inspiratie en soms ook een schop onder mijn kont haha. Ik heb door het traject veel meer rust in mijn hoofd en ik ben echt trots mijzelf. Ik ben 6 kilo afgevallen, maar ik heb uiteindelijk gemerkt dat het niet gaat om de cijfers maar om hoe ik mij voel. 
Als ik niet samen met Daphne in het traject was gestapt had ik waarschijnlijk één of ander dieet gevolgd en het niet in mijn hoofd aangepakt en daar zit juist de oorzaak. Ik zocht iemand die verder kijkt dan alleen maar een dieet en dat doet Daphne. Ik ben heel dankbaar dat ik mij zo goed voel. "
-Kirsten-