top of page
IMG_20200814_133734.jpg

Ontdek de succes principes voor een blijvende gezonde leefstijl en een gelukkiger leven in de online cursus Healthy ever after
 

Hooked on health.png

Leer hoe je brein werkt en waarom we onze goede voornemens vaak niet volhouden en wat je kan doen om het WEL vol te houden!

Herken jij dit?

 • Je weet heel goed hoe je gezonder kan leven.

 • Je houdt het alleen nooit vol.

 • Elke keer val je weer terug in je oude gewoonte.

 • Je hebt al heel wat diëten gevolgd en sport abonnementen verslonden.

 • Je staat open om het anders aan te pakken, want je wilt je heel graag gezond en gelukkig voelen!

 • Je bent teleurgesteld in jezelf, want dit is al de zoveelste poging die mislukt. 

IMG_20200225_150344.jpg

In deze training..

IMG_20200225_150030.jpg
 • Deel ik al mijn inzichten en methodes om een gezonde leefstijl/ gezonde voornemens vol te houden.

 • Leer je begrijpen hoe je brein werkt en waarom veranderen zo moeilijk is

 • Leer je alles over gewoontes

 • Leer ik je hoe je omgaat met je negatieve overtuigingen en onzekerheden als het gaat om jezelf en gezonder leven.

  Kortom: Je ontdekt de succesformule voor een blijvende gezonde leefstijl en een gelukkig leven :)!

Mijn reis naar een gezonde leefstijl en geluk..

Nog geen 7 jaar geleden had ik alles behalve een gezonde leefstijl en zat was ik totaal niet gelukkig met mijzelf. Ik vond het lastig om gezond te eten en had daarnaast ook vaak veel stress. Er is zelfs een periode geweest dat ik medicatie kreeg om meer rust in mijn hoofd te ervaren.

Tot ik er helemaal doorheen zat en wist dat het anders moest, maar hoe dan?! Ik wou niet nog meer medicatie slikken en wilde het juist aanpakken bij de oorzaak. Vanaf dat moment ben ik heel veel boeken gaan lezen en heb ik mij verdiept over de invloed van een gezonde leefstijl.


Nu 7 jaar later voel ik mij fit, gezond en veel gelukkiger en dat allemaal doordat ik mijn leefstijl blijvend heb verandert.

Ik ben zelf de studie Voeding en diëtetiek gaan volgen, maar ik ontdekte dat alleen kennis over een gezonde leefstijl niet voldoende is om het daadwerkelijk vol te houden. Ik ontdekte dat gedragsverandering veel complexer is dan ik dacht, maar ik ook mega interessant. Vanaf dat moment ben ik mij ook gaan verdiepen in het creëren van gezonde gewoontes.

Hoe doe je dat? Waarom lukt het de één wel en de ander niet? Alles wat ik heb ontdekt en heb geleerd tijdens mijn opleidingen en cursussen wil ik heel graag met jou delen. Zodat ook jij leert wat er nodig is om een gezonde leefstijl te creëren en je gezond en gelukkig gaat voelen. Want ik geloof heilig dat gezondheid en geluk hand in hand gaan. De cursus gaat dus verder dan leren wat precies een gezonde leefstijl is. Want dat weten we vaak wel. Je gaat juist leren hoe je het volhoudt en wat daar voor nodig is. 

Vaak denken we dat het een gebrek aan wilskracht is, maar dat klopt niet! Een verkeerde aanpak is juist heel vaak de oorzaak dat het ons niet lukt om een blijvende gezonde leefstijl te ontwikkelen. Met deze cursus ga jij leren wat dan wel de juiste aanpak is. 

De inhoud van de training..

De training vindt plaats op Instagram in een besloten account en bestaat uit 7 modules. Het enige wat je nodig hebt is een Instagram account. 

 

Je kan de training rustig in je eigen tijd volgen, daarom heb je een maand toegang tot de cursus. Een module kijken kost slechts circa 5 a 10 minuten per dag. Daarnaast krijg je ook nog inspirerende oefeningen om je nog meer op weg te helpen.

Ook is er de gelegenheid om mij al jouw vragen te stellen in het account. 

Ben je nog niet zo bekend met een training op Instagram? Geen probleem, want ik heb een uitleg in het account voor je opgenomen waarin ik vertel hoe alles werkt. 

Je betaalt slechts €44 voor de cursus. 

 

De cursus is voor iedereen die zijn of haar ongewenste gedrag graag wil veranderen. Gezonder eten, meer mediteren, vaker wandelen, etc. 

Een toren van stenen

Disclaimer: Slechts een klein gedeelte van de cursus gaat over wat een gezonde leefstijl is en het grootste gedeelte van de cursus gaat over hoe jij blijvend kan veranderen. Ben je opzoek naar wat voor jou een gezonde leefstijl is? Dan raad ik je mijn andere trajecten aan. Je bent op het juiste adres bij deze cursus als je wil leren wat de juiste aanpak is om een gezonde leefstijl vol te houden!

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt:

 • Onbeperkt toegang

 • De cursus vindt plaats op Instagram

 • 7 motiverende modules

 • 7 motiverende oefeningen + worksheets

 • Bonus: hypnose sessie


Nu tijdelijk voor slechts € 44

WhatsApp%20Image%202020-07-08%20at%2013.

Wat deelnemers zeggen over de cursus

WhatsApp Image 2020-07-08 at 13.10.13 (1
WhatsApp Image 2020-07-08 at 13.10.13 (3
WhatsApp Image 2020-07-08 at 13.10.13 (4

De modules:

modules.jpg

Niet goed geld terug garantie..

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de principes toegepast en toch ben je niet tevreden? Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar info@hookedonhealth.nl en je krijgt je geld terug. 

bottom of page