Human design selfcare experiment!
Je kan je aanmelden tot 20 juli 2022!

Wat houdt het in:

10 weken lang aan de slag met jouw unieke Human Design Selfcare roadmap. 
 

1. Je ontvangt een op maat gemaakt selfcare verslag vanuit jouw Human Design. 
 

2. Vervolgens krijg je een mini training toegestuurd waarin je alles leert over jouw energietype/strategie.
 

3. In de eerste sessie gaan we kijken naar waar jij nu staat en waar jij heen wilt. We gaan jouw experiment bespreken. Wat heb jij nodig?
 

4. Je gaat ondertussen zelf aan de slag en wij hebben na een paar weken een update sessie. 
 

5. In de laatste sessie gaan we kijken hoe het is gegaan en hoe je dit kan volhouden!
 

6. Tijdens deze 10 weken ontvang je wekelijks een module met extra inspiratie over Human Design, voeding en leefstijl per mail!

 

Investering: €344 incl. BTW

WhatsApp Image 2022-06-22 at 9.28.51 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-06-22 at 9.28.51 AM.jpeg
WhatsApp Image 2021-08-11 at 14.35.19 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-08-11 at 14.35.19.jpeg
ssabrina.jpg

Sabrina Veldhuizen van Duijn

Ik stapte het traject in met Daphne met de gedachte om af te vallen en gezonder te leven. Nu aan het eind van het traject is de transformatie veel groter dan dat.  Ik ben mij bijvoorbeeld bewuster geworden van mijn gedrag en ik merkte dat ik oude stukken achter me mocht laten. En meer vanuit liefde mocht kijken naar mezelf en mee mag bewegen met het ritme van de maan met mijn voedingsmiddelen. Ik heb uiteindelijk een laag dieper in mijzelf gevonden. Ook heb ik geleerd dat je het niet red met doorzettingsvermogen, maar juist door nieuwe gewoontes aan te leren en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Ik kan nu zeggen dat ik meer tevreden ben met mezelf en meer mezelf ben. Ik sta dichter bij mijn kern en dat geeft rust. Ik vond het een heel fijn traject en raad het iedere HSP vrouw aan die open staat voor zelfontwikkeling. 

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

Waarom zou je dit experiment heel goed kunnen gebruiken?

- Je worstelt al je hele leven lang met je gewicht en bent eeuwig aan het diëten. 

- Je hebt het gevoel dat je aardig goed voor jezelf zorgt en toch ben je vaak vermoeid!

- Je hebt allerlei vage klachten waar je maar niet vanaf lijkt te komen, zoals: migraine, buikpijn, etc.

- Je bent gewoon nieuwsgierig naar welke voeding en leefstijl nou echt bij jou past, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

- Je bent coach en wilt zelf heel graag met voeding, leefstijl en Human Design gaan werken, maar je vind het nog lastig om je eigen draai eraan te geven. Ik kan je daarbij helpen!

Er is dus niet 1 reden waarom dit experiment geschikt is. Dit hangt helemaal af van jou en waar jij nu staat. Mijn talent is dat ik door Human Design heel snel kan zien waar jij nog energielekt en wat jij nodig hebt.

Voor de ondernemers:
Hoe mooi zou het zijn als veel meer leefstijlcoaches, diëtisten, voedingsdeskundigen de voordelen van HD gaan toepassen in hun coaching. Ik kijk graag met jou hoe jij dit het beste kan implementeren in jouw praktijk! Daarbij leer ik jou hoe jij met Human Design jouw klanten nog beter kan helpen.