Maak kans op een gratis strategie sessie van 45 minuten.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen om hun lichaam beter te leren kennen en aan te voelen wat zij nodig hebben.

 

Daarom selecteer ik elke maand 2 vrouwen voor een gratis selfcare strategie sessie.

Tijdens de sessie gaan we kijken naar jouw hulpvraag en maken we direct samen een plan van aanpak, zodat jij gelijk concrete tips hebt om mee aan de slag te gaan.

Ik deel met jou mijn holistische visie en zal je ook uitleggen waarom ik geloof dat deze aanpak de manier is om een blijvende oplossing te creëren.

Berdien de Groot

ik heb rust in mijn hoofd gecreëerd en kan ik veel beter ontspannen.
Ik had niet gedacht dat het traject zoveel positieve invloed zou hebben op mijn leven. Ik vond de gesprekken met Daphne heel prettig en had het gevoel dat ik alles kon zeggen.

Arrianne Liefrink

Ik was al heel lang op zoek naar iemand die samen met mij aan mijn slaapprobleem wilde werken. Pilletjes van een arts waren voor mij geen optie. Ik ben namelijk van mening dat we met de juiste voeding al veel kunnen bereiken. En toen ik op Instagram Daphne tegen kwam had ik gelijk een goed gevoel bij haar.

Marlou

Het is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. De stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne.

Het is (voor nu) 100% gratis
1 plek per maand beschikbaar

Elke maand kies ik twee winnaars.