Minder overprikkeling door het verbeteren van jouw slaap? Yes. dat is mogelijk!
 

deuren gesloten

Veel meer dan de standaard tips om beter te slapen!

Herken jij dit?

 • Of je nou 6 of 10 uur slaapt; je wordt altijd moe/uitgeblust wakker! Het gevolg is dat je een paar uur nodig hebt om op te starten.
   

 • Snoozen is jouw favoriete hobby, In één keer je bed uitspringen lijkt onmogelijk. 
   

 • Soms lig je uren naar het plafond te staren voordat je slaapt. Je bent moe, maar je hoofd stopt niet met piekeren. 

 • Of val je prima in slaap, maar wordt je heel vaak wakker.
   

 • Je merkt dat je minder energie en focus hebt.
   

 • Je hebt geen idee wat voor jou een gezond ritme zou zijn voor je slaap. Sowieso is ritme in je slaappatroon ver te zoeken. 

Een slimme meid is op haar nachtrust voorbereid!

Samen gaan we aan de slag met:

 • De aanpassingen die nodig zijn om op te staan met energie (en zelfs uit jezelf wakker te worden).
   

 • Voor jou inzichtelijk maken wat er nodig is om beter te slapen. 
   

 • Waarom voeding misschien wel het allerbelangrijkste is als het gaat om goed slapen en opstaan met energie.
   

 • Zodat jij meer energie en focus krijgt overdag voor de belangrijke dingen in het leven.
   

 • Je simpelweg een leuker mens wordt, omdat dit is wat een goede nachtrust met je kan doen. 

  Kortom:  Sta op met meer energie en ontdek wat beter slapen voor jouw leven kan betekenen als je eindelijk beter slaapt!

deuren gesloten

De kunst is om te ontdekken waar de reis nu niet loopt zoals jij zou willen. Hoe komt het dat je nu niet goed slaapt en weinig energie ervaart? Waar neem jij de verkeerde afslag?

Je krijgt inzichtelijk wat er allemaal voor jou nodig is om beter te slapen en op te staan met meer energie.
De training gaat jou daarbij helpen!

 

Ik krijg heel vaak dankbare berichtjes voor mijn gratis tips die ik geef op Instagram en mijn e-book, maar nog nooit iemand heeft mij gestuurd: "WAUW Daphne, dankzij jouw tips slaap ik nu als een roos en zit ik vol energie!"

Om te slapen als een roos, energieker, productiever en meer rust te ervaren is er meer nodig dan dat. En dat besef jij ook toch?

Met mijn tips op Instagram en e-book inspireer ik je, maar met mijn online training transformeer je pas echt! 

Ben jij klaar voor die transformatie?

Module 2: Balans in je hoofd  

Module 1:
Het beste voor je lichaam 

Hoe goed ken jij jouw lichaam? Weet jij wat jouw lichaam nodig heeft om beter te slapen?  Weet jij wat de effecten zijn van jouw hormonen op jouw slaap? Wat de effecten zijn van de juiste vitamines en mineralen op jouw slaap en je energieniveau?  Na deze module heb jij hier antwoord op!

Module 2:
Balans in je hoofd

We gaan hier ruimte maken voor een transformatie! Want jij gaat ervaren wat innerlijke rust kan doen voor jouw slaap. 
Je gaat ontdekken wat zelfliefde met je kan doen en waarom het symbool Yin yang de basis is.
Na deze module ontdek jij hoe het is om echt rust te ervaren en wat dit gaat doen met jouw slaap en dus jouw hele leven. 

Het is een unieke reis waarbij je gaat ontdekken welke leefstijl bij jouw past om beter te slapen en op te staan met energie.

Module 3:
De perfecte slaapomgeving 

Hoe ziet jouw slaapkamer eruit?  Sta jij weleens stil bij wat jouw slaapomgeving kan doen met je slaap?  Laten we samen gaan kijken wat jij kan doen om jouw slaapomgeving te transformeren naar een fijne plek waar jij je goed voelt en waar jij echt tot rust kan komen!

Module 4:
Ga opzoek naar jouw perfecte leefstijl

Nu weet je wat je kan doen om beter te slapen en energieker te voelen, maar het daadwerkelijk toepassen en volhouden is een hele andere uitdaging. In deze module ontdek jij hoe jij stap voor stap alle modules toepast in jouw leven. 

Deuren gesloten

Stel je eens voor hoe je dag eruit zal zien als je opstaat met energie?!

Mijn ervaring van dramatische slaper en weinig energie naar slapen als Doornroosje en opstaan met energie!

Wat gaat het mij kosten als ik niet besluit om het anders te gaan aanpakken?

Deze vraag stelde ik mijzelf 5 jaar geleden na de zoveelste nacht waarin ik slecht had geslapen en wakker werd met het gevoel alsof er een hele stoet (toeterende) vrachtwagens over mij heen waren gereden!! Ik wist niet beter dan dat ik zeker 2 uur nodig had om wakker te worden in de ochtend. Überhaupt een nacht goed slapen was voor mij onbekend terrein en leek bijna onmogelijk.

Tot op het punt dat ik aan de slaapmedicatie moest om te kunnen slapen. Ik wist dat ik op deze manier nooit de beste versie van mijzelf zou worden. Door het slechte slapen en het futloos voelen kon ik maar moeilijk ontspannen en had ik vaak maar weinig puf voor de leuke dingen in mijn leven. Ik had zoveel dromen, maar daar kwam helemaal niks van terecht! Ik stelde mijzelf de vraag: Hoe wil ik dat mijn leven er over 5 jaar uitziet? 
Ik wilde opstaan met energie en zin hebben in de dag. Ik wilde meer energie voor dingen waar ik echt blij van word. Kortom: simpelweg gezonder en gelukkiger zijn!

Nu is het 5 jaar later en heb ik dit bereikt en weet ik zeker dat ik daar veel meer vrouwen bij wil helpen, omdat ik weet dat het voor iedereen (met de juiste tools) mogelijk is. 

Deze online training is dus niet zomaar een interessante training. Het zit vol met mijn kennis en passie om jou te helpen! Ik wil jou alles geven wat mij heeft geholpen om de beste versie van mijzelf te zijn!
 

Wie wil jij zijn over een jaar?

De training die je op je eigen tempo kan volgen!

Deze training is speciaal gemaakt voor diegene die ECHT heel graag aan de slag willen gaan met hun slaap en energie. Die weten dat er veel meer uit hun leven valt te halen als ze beter slapen meer energie hebben.  Na deze training weet jij precies wat jij kan doen om beter te slapen en op te staan met energie!

Alle modules en oefeningen worden in een besloten Facebookgroep gezet, zodat jij alles in een rustig tempo kan bekijken. Ook zal ik zelf aanwezig zijn in de groep om jou te coachen en om de live Q&A te geven. Tot slot krijg jij ook nog eens toegang tot de online cursus Healthy ever after op Instagram. 

Is dit iets voor jou?

 

Doe jij gezellig mee?

Als je nu JA zegt krijg je:

​- 4 modules (onderverdeeld in verschillende onderwerpen/video's).
 

- Super waardevolle oefeningen die aansluiten op de modules.

-- Onbeperkt toegang tot het materiaal.

Dit zal de laatste keer dit jaar zijn dat ik deze training lanceer en ook de laatste keer met deze lage prijs en met al deze waardevolle bonussen!

Voor dit alles betaal je maar €99 en je houdt onbeperkt toegang tot de training!
 

deuren gesloten

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het om de online training te volgen?


De training bestaat uit vier modules die weer onderveeld zijn in korte lessen. Het is een afwisseling tussen teksten, korte video’s en oefeningen.
Als je alles achter elkaar volgt ben je ongeveer 3 uur bezig. Daarnaast geef ik ook nog live Q&A van ongeveer een uur en bonusmateriaal binnen de community.
Hoelang heb ik toegang tot het materiaal?


Je kan de training geheel op je eigen tempo volgen en houdt dus onbeperkt toegang tot het materiaal. Daarnaast kom je als bonus ook in de online community waar je coaching van mij krijgt om je extra te motiveren.
Waarom zou ik de training volgen en niet gewoon zelf aan de slag gaan met de tips uit jouw e-book en stories op Instagram?


Ik heb je al heel veel waarde gegeven over beter slapen en ik snap daarom ook dat jij misschien denkt dat je nu ook wel alleen aan de slag kan gaan. Maar geloof mij ik heb maar 20% gedeeld met je van alle kennis die ik heb over beter slapen.

Ik heb je hopelijk geïnspireerd om aan de slag te gaan met je slaap, maar de online training zal je echt transformeren. De echte verandering komt niet uit een e-book of een paar tips, daarvoor heb je die extra kennis en commitment voor nodig.

In mijn training bespreken we niet alleen wat er nodig is voor een betere slaap, maar ook hoe je dat vervolgens toepast en volhoudt. En misschien denk je: Ik heb al zoveel geprobeerd waarom zou dit nu ineens wel werken? Ik weet 100% zeker dat mijn methode werkt. Dit heb ik zelf mogen ervaren en dat hebben de vrouwen uit mijn trajecten mogen ervaren. Wel is het belangrijk dat jij ook echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan! Dus denk jij nu: moaahhh neeh ik heb die motivatie niet. Dan is nu niet het juiste moment en dat is ook oke.


Ik volg ook al een andere training over gezonder leven. Is het dan wel slim om deze training ook nog te volgen?


Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent als het gaat om gezonder en gelukkiger leven.

De vraag die jij jezelf kan stellen is: Hebben die trainingen (of coaching) mij tot nu toe gebracht wat ik hoopte of kan ik nog genoeg verbeteren als het gaat om beter slapen en meer energie?

Mijn online training kan je net die extra motivatie en kennis geven om je slaap te verbeteren en je gezonder en gelukkiger te voelen.