top of page

Gefeliciteerd! De eerste stap naar minder overprikkeling is gezet!

Het Ebook is naar jou onderweg (check je spam). 

Maar wacht, voordat jij weggaat heb ik nog wat voor je.  


Ga jij ook veel te vaak met een overvolle kop naar bed en word jij in de ochtend wakker alsof er 20 vrachtwagens over je heen zijn gereden?

Dan heb ik iets voor je wat jou zeker weten gaat helpen! 

Geef jouw slaap prioriteit!!
 

Juist als HSP’er is jouw slaap de basis van alles! Is je slaap niet goed, dan ben je sneller overprikkeld. Dus zorg er dan ook alsjeblieft voor dat jouw slaap een goeie kwaliteit heeft.

Waarom een goede nachtrust cruciaal is voor HSP’ers?

- Als HSP’er heb je vaak gewoon meer slaap nodig! Je functioneert het beste bij 8-9 uur slaap en bent niet te genieten bij minder dan 7 uur slaap!

- Een leven met veel tijd voor familie en vrienden is natuurlijk fantastisch, maar laten we eerlijk zijn het kan ook behoorlijk uitputtend zijn! Alles wat je wil doen is een dutje of gewoon 3 dagen lang slapen

- De hele dag door sta je aan en krijg je op allerlei manieren prikkels op je afgevuurd. De enige manier om die echt te verwerken is tijdens je slaap.

- Slaap kalmeert en herstelt je overwerkte systeem en als je het dan hebt over zelfzorg is op tijd je nest in duiken misschien wel het beste wat je kan doen!

IMG_20200225_150355_1.jpg
IMG_20200225_150030.jpg

Waarom je als HSP’er vaak moeilijker slaapt!
 

Heul irritant als je partner (niet HSP’er) zonder moeite in slaapt valt en nergens wakker van lijkt te worden en jij van elk dingetje wakker schrikt!!!

- Het is super ironisch dat je als HSP’er keihard je slaap nodig hebt, maar dat juist HSP’ers het ook mega lastig vinden om rust te krijgen die ze zo hard nodig hebben. Een kwalitatief goede nachtrust is vaak een mega uitdaging!

- De hele ochtend heb je heel veel prikkels gehad en dus besluit je om even je ogen dicht te doen, maar de adrenaline zit nog in je lichaam en je gaat vooral over tot piekeren over alles wat je nog moet doen.

- Als HSP’er ben je gevoelig voor allerlei prikkels. Van geluiden tot aan geuren en dat kan je slaap flink in de weg zitten. Een grote reden voor mij waarom ik stiekem het liefst alleen slaap!!!

- Met een overvol hoofd ga je nooit in slaap kunnen vallen. Grote kans dus dat je nog ligt te piekeren in bed en je brein smeekt om stil te zijn, zodat je eindelijk in slaap kan vallen.

 

Ik kan jou stap voor stap helpen naar een nachtrust waarin jij kan ontprikkelen en met rust opstaat!


Ga jij ook veel te vaak met een overvolle kop naar bed en wordt jij in de ochtend wakker alsof er 20 vrachtwagens over je heen zijn gereden?

Dan heb ik iets voor je wat jou zeker weten gaat helpen! 

 

Volg mijn online training: De ultieme slaapjourney en je gaat:

ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om beter te slapen

Hoe je rust krijgt in je hoofd
Hoe een perfecte slaapomgeving eruit ziet
Wat leefstijl te maken heeft met je slaap
Praktische tools om direct je slaap te verbeteren

Circa 2 uur aan video's met inspiratie en tips 
 

Wat je krijgt:
Je krijgt direct toegang
4 uitgebreide modules met de onderwerpen:

Voeding
Hormonen
Avondritueel
Mindset
en nog veel meer..

Werkboek met oefeningen

Onbeperkt toegang

Dit alles heeft een waarde van €150
Nu betaal jij slechts €27
Deze korting komt niet meer terug!

Ervaring van een deelneemster:
 

Voor zover ik kan mij herinneren slaap ik slecht en wordt ik bijna altijd vermoeid wakker. Daarom heb ik ook de training van Daphne aangeschaft en daar ben ik nu super dankbaar voor. Alle belangrijke topics om beter te kunnen slapen kwamen aan bod in de training. Kort, maar bondig en waardevol! Ik had eerder al een holistische cursus gevolgd online waar ook slaap en stress in behandeld werd. Veel aspecten die in jouw cursus aangehaald werden, was ik deels al van op de hoogte, maar ik vond het toch weer een goeie 'wake up' call :-). Het belang van gezonde voeding en balans vinden tussen in-en ontspanning, blijven voor mij de grootste aandachtspuntjes. Door de training slaap ik beter en sta ik met meer energie op!

 

Volg je mij al op Instagram voor veel meer inspiratie?

bottom of page