top of page

De training speciaal voor vrouwen die klaaaaarr zijn met diëten en eetregels volgen die op lange termijn net zo betrouwbaar zijn als het weer in Nederland. 

 

Ontdek hoe je kan eten volgens jouw unieke Human Design. Zonder eetregels en met veel meer energie!

Ben jij het zat om telkens maar weer nieuwe diëten te proberen en eindeloos te worstelen met eetregels?

 

Wil je echt leren hoe je jouw lichaam optimaal kunt voeden en verzorgen, zonder jezelf te hoeven uithongeren of beperken? 

Herken jij één of meerdere van onderstaande uitspraken:

 • Ik voel mij (bijna) dagelijks moe en futloos.

 • Ik heb moeite om op mijn ideale gewicht te blijven.

 • Ik weet niet beter dan dat ik vaak buikpijn heb en mij opgeblazen voel.

 • Ik voel mij alles behalve verbonden met mijn lijf. Ik heb werkelijk geen idee meer wat mijn lijf nou echt nodig heeft.

 • De natuurlijke signalen van honger en vol zitten herken ik niet. Ik ben een ster geworden in mijn hongergevoel negeren.

 • Goed slapen en uitgerust wakker worden, bestaat dat?! 

 • Mijn stemming is net zo veranderlijk als het weer.

 • Mijn concentratie en focus is niet zoals ik zou willen.

 • Ik ben niet tevreden als ik naar mijzelf in de spiegel kijk. 

Dan is deze training wat voor jou. 

Ontdek met de online training hoe jij kunt eten volgens jouw design en ervaar de voordelen, zoals:

 • Een betere verbinding met je lichaam en leert je om te luisteren naar je honger- en verzadigingssignalen. 

 • Je krijgt meer energie en voelt je vitaler doordat je lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft en niet overbelast wordt met ongeschikte voeding. Dit kan ook bijdragen aan een betere nachtrust.

 • Het kan leiden tot een betere relatie met voeding en meer plezier in eten. Eten volgens je design gaat niet over regels en beperkingen, maar over het ontdekken van wat voor jouw lichaam werkt en het genieten van voeding die bij je past.

 • Je gaat niet alleen leren hoe jij kan eten op een manier die bij jou past maar leert jezelf op veel meer gebieden beter kennen.  Zo ontdek je wat jouw sterkste zintuig is en op welke manier jij het beste kan bewegen. 
   

Wil jij ook af van de constante strijd met diëten en eetregels die op de lange termijn nooit werken? Dan is mijn online training over Human Design en voeding iets voor jou! Leer hoe jij kan eten volgens jouw unieke Human Design en ontdek de voordelen van een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw lichaam en energieniveau. Door te leren luisteren naar je lichaam en te eten wanneer je honger hebt en te stoppen wanneer je vol zit, kan je niet alleen genieten van heerlijk en gezond eten, maar ook meer energie en balans ervaren in je dagelijks leven. Meld je vandaag nog aan voor

Eet volgens jouw unieke Human Design en ontdek hoe je weer vol energie en zonder eetregels kunt genieten van heerlijk en gezond eten!

aanmelden of wachtlijst

IMG_6690 kopiëren_edited.jpg

Ik zou mij even voorstellen..

Ik heb echt een passie voor voeding en leefstijl en vooral wat dit met ons als persoon kan doen. De stap om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren was dus snel gemaakt. Tijdens de studie merkte ik dat het niet helemaal was wat bij mij paste en ging opzoek naar meer verdieping.

 

Want hoe kon het nou dat er zoveel soorten diëten bestaan en toch bijna niemand het volhoudt. Ik ben meer holistische cursussen gaan volgen en zo heb ik mijn kennis uitgebreid. Meer en meer kreeg ik een holistische aanpak en dat voelde veel beter.

 

Toen Human Design op mijn pad kwam vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek. Eindelijk was er een tool waarmee ik nog meer de verdieping in kon gaan en echt per individu een uniek op maat gemaakt voeding en leefstijlpatroon kon ontdekken.

We zijn allemaal anders. Ook als het gaat om gezond eten en leven. Dat is precies wat Human Design laat zien. 

 

 

Zo ziet de online training eruit:

Elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module met afwisselend videos, audio's en teksten. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten community die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van deze training. In de community kan je in contact komen met anderen en eventueel vragen stellen. Eens per maand zal ik in een Q&A alle vragen beantwoorden. 

 


 

 

 

 

 

 

 

Voor wie is die online training geschikt?
Mijn online training over Human Design en voeding is voor jou als jij al wel een klein beetje basiskennis hebt over je design. Je snapt wat je energietype, strategie en autoriteit inhoudt, maar je hebt nog weinig kennis over eten vanuit je design. 

Je herkent je in één of meerdere uitspraken die ik aan het begin van de pagina noemde en je bent vooral klaar om daar afscheid van te nemen!

Je hebt lef om het vanaf nu totaal anders te gaan doen dan je tot op heen gewend bent. Je bent er klaar voor om alle eetregels los te laten en het Human Design experiment samen met mij en de groep aan te gaan. 


 

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Titel

Wijzig de tekst naar eigen wens. Klik hier om te bewerken.

Programma is voorbij

Eten en gezond leven volgens jouw design

 • 1stap

Over

Daar is die dan de training die je leert hoe je kan eten en gezond leven volgens je design! De training is voor jou geschikt als: - Je al enige basis kennis hebt. - Je klaar bent met diëten en strenge regels rondom gezond eten en leven. - Je juist wilt leren hoe jij Wat leer je? Je krijgt vanaf 24 april toegang tot de online training met daarin o.a. de volgende modules: Pilot prijs is tot 24 april: Toegang vanaf 24 april 2023

Je kunt ook via de mobiele app deelnemen aan dit programma.

Instructeurs

Prijs

€ 244,00

Delen

Ben je al deelnemer? Inloggen

bottom of page