top of page

Hoe ik van "standaard" diëtist en leefstijlcoach naar specialist in voeding, gezonde leefstijl & Human Design ben gegaan!

Daphne Hieltjes 

Ik wist zeker dat ik niet een "standaard" diëtist of leefstijlcoach was

Ik heb echt een passie voor voeding en leefstijl en vooral wat dit met ons als persoon kan doen. De stap om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren was dus snel gemaakt. Tijdens de studie merkte ik dat het niet helemaal was wat bij mij paste en ging opzoek naar meer verdieping.

 

Want hoe kon het nou dat er zoveel soorten diëten bestaan en toch bijna niemand het volhoudt. Ik ben meer holistische cursussen gaan volgen en zo heb ik mijn kennis uitgebreid. Meer en meer kreeg ik een holistische aanpak en dat voelde veel beter.

 

Toen Human Design op mijn pad kwam vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek. Eindelijk was er een tool waarmee ik nog meer de verdieping in kon gaan en echt per individu een uniek op maat gemaakt voeding en leefstijlpatroon kon ontdekken.

We zijn allemaal anders. Ook als het gaat om gezond eten en leven. Dat is precies wat Human Design laat zien. 

 

IMG_6484 kopiëren_edited.jpg

“Ik ben jarenlang opzoek gegaan naar informatie rondom voeding en Human Design. Zo heb ik alles kunnen samenvoegen tot de visie die ik nu heb ontwikkeld."

IMG_6582 kopiëren.jpg

Ik was verbaasd over hoe weinig er te vinden is over voeding en Human Design..

Human Design geeft zoveel inzichten als het gaat om gezonde voeding en leefstijl, maar helaas is daar nog maar weinig informatie over te vinden. Daar wilde ik verandering in aanbrengen.

Inmiddels heb ik een kennisbank vol aan informatie samengevoegd in combinatie met mijn eigen kennis als voedingsdeskundige. Mega waardevol!


Ik heb al vele vrouwen en mannen mogen coachen om hun ideale voedingspatroon en leefstijl te ontdekken vanuit Human Design.

Dat doe ik op mijn eigen unieke manier. Ik breng de informatie over op een nuchtere en praktische manier. Geen fluffy en onduidelijke woorden, maar informatie waar je direct wat mee kan in de praktijk!

Nog een aantal (funny) facts over mij:

IMG_6549 kopiëren.jpg
 • Ik ben een chaoot die niet tegen rommel kan. De slechtste combi ever natuurlijk, want enerzijds wil ik alles heel netjes houden en geordend, maar aan de andere kant ben ik mega chaotisch. 
   

 • Ik ben altijd overal veel te vroeg! Mensen in mijn omgeving weten ook dat als ik zeg dat ik om 20:00 langs kom, ik eigenlijk 19:30 bedoel. 
   

 • Mijn talent is om dingen kwijt te raken. Zo heb ik in 1 jaar tijd al heel wat oordopjes gehad en verdwijnen zonnebrillen gewoon spontaan. 
   

 • 8 jaar geleden vond ik mensen die zeiden dat ze graag mediteerde en in de natuur wilde zijn nogal ‘zweverig’. Nu ben ik zelf die persoon die keihard geniet van een meditatie en oplaad in de natuur! Love it! 
   

 • Tijdens mijn studie Voeding en Diëtetiek wist ik vanaf het begin dat ik niet aan de slag wou als een “normale” diëtist. Ik had alleen nog geen idee hoe of wat tot een paar jaar terug!
   

 • Wist jij dat ik in de VIVA heb gestaan met een artikel over het ondernemen?
   

 • Wil jij zien hoe ik mijn chaotische leven leef en hoe ik Human Design toepas in mijn leven? Volg mij dan op Instagram! 

Genoeg over mij, ik ben namelijk nieuwsgierig naar jou!

Ik ben heel erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij tegenaan loopt in je voeding en leefstijl. Of misschien ben jij zelf ondernemer en wil je ook graag aan de slag met voeding vanuit Human Design?

Ken jij de basis al van Human design, maar wil je juist meer die verdieping leren rondom voeding en leefstijl? Of het nou voor jezelf is of misschien wel omdat je zelf ook aan de slag wilt met Human Design in je coaching.

 

Ik kan je helpen!

Wat ik voor jou kan doen leg ik je graag uit in een gesprek. Dus twijfel niet om mij een bericht te sturen, want ik help je graag!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk vrijblijvend per mail  (op ma t/m vrij binnen 48 uur) contact met je op!  Let op!  Door zwangerschapsverlof zal ik pas in januari/februari contact met je opnemen. Uiteraard mag je me altijd gewoon berichten sturen, maar reageer ik dus later :)!

Bedankt voor je vraag! Ik zal zo snel mogelijk reageren. Houd je spam in de gaten!

Ik vind het heel belangrijk om mijzelf te ontwikkelen en zoveel mogelijk bij te leren.
Naast dat ik een boekenkast vol heb met waardevolle kennis, heb ik ook aardig wat opleidingen en cursussen afgrond:

2​016-2019 Voeding en Diëtetiek
2018 Minor leefstijl coaching
2020 Specialist in psyche en voeding/leefstijl
2020 Wegwijs in bloeduitslagen
2021  Acceptance and Commitment Therapy
2020 Level 1,2 en 3 reader in Human Design
2023: PHS, rave psychology and biology bij Lean Wolf.
2024: Human Design and health by Martin Grassenger

bottom of page