Ik ging elke keer weer over mijn eigen grenzen heen en was kapot in de avond. Ik wist hoe de strategie van bedrijf eruit zag, maar goed voor mijzelf zorgen lukte mij niet. Tot ik mij ging verdiepen in een gezonde leefstijl & Human Design!
Daphne Hieltjes | Holistisch Human Design & leefstijl coach

IMG_6484 kopiëren.jpg

Jarenlang leefde ik niet volgens mijn design..

Slaapproblemen, angstig en piekeren waren voor mij de normaalste zaak van de wereld. Ik wist niet beter dan dat ik altijd in mijn hoofd zat en vaak onrustig was. 

Het toppunt was toen ik ongeveer 18 jaar oud was en aan de antidepressiva moest omdat ik mijn angstaanvallen niet meer onder controle had.

 

Dit was voor mij ook het keerpunt waarin ik wist dat het anders moest en ben ik mij gaan verdiepen in alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling. Van healers tot aan reiki, ik heb echt alles gedaan wat mij maar een beetje kon helpen.

Met succes, want ik ging mij steeds beter voelen en wist dat ik daar meer vrouwen mee wou helpen. Alleen wist ik niet hoe en had ik nog lang niet de energie en het zelfvertrouwen om echt te gaan ondernemen op mijn manier. Tot ik mijn allereerste Human Design reading kreeg. Dat veranderde alles..


 

“Ik wist dat ik mijn gezondheid en geluk prioriteit moest gaan geven om te kunnen gaan ontdekken welke richting ik wou met mijn onderneming en om een sterke fundering neer te zetten."

IMG_6582 kopiëren.jpg

Mijn reis naar de beste versie van mijzelf..

Ik wist niet wat ik hoorde toen ik mijn eerste sessie kreeg. Alles was zo herkenbaar en ineens snapte ik waarom ik energie lekte en wat mijn krachten en valkuilen waren.

Het hielp mij niet alleen om mijzelf beter te voelen, maar ook om te ontdekken hoe ik daar andere vrouwen meer mee kan helpen.

Ik ontdekte dat het mij natuurlijk afgaat om vrouwen te gidsen naar een leefstijl die bij ze past. Ik zie gelijk wat je kwaliteiten zijn en prik zonder moeite door je valkuilen heen. 

Vroeger dacht ik altijd dat succesvolle ondernemers de meeste kennis hadden. Nu weet ik dat succesvolle ondernemers hun eigen welzijn & gezondheid op nummer 1 zetten! 

Nog een aantal (funny) facts over mij:

IMG_6549 kopiëren.jpg
 • Ik ben een chaoot die niet tegen rommel kan. De slechtste combi ever natuurlijk, want enerzijds wil ik alles heel netjes houden en geordend, maar aan de andere kant ben ik mega chaotisch. 
   

 • Ik ben altijd overal veel te vroeg! Mensen in mijn omgeving weten ook dat als ik zeg dat ik om 20:00 langs kom, ik eigenlijk 19:30 bedoel. 
   

 • Mijn talent is om dingen kwijt te raken. Zo heb ik in 1 jaar tijd al heel wat oordopjes gehad en verdwijnen zonnebrillen gewoon spontaan. 
   

 • 5 jaar geleden vond ik mensen die zeiden dat ze graag mediteerde en in de natuur wilde zijn nogal ‘zweverig’. Nu ben ik zelf die persoon die keihard geniet van een meditatie en oplaad in de natuur! Love it! 
   

 • Tijdens mijn studie Voeding en Diëtetiek wist ik vanaf het begin dat ik niet aan de slag wou als een “normale” diëtist. Ik had alleen nog geen idee hoe of wat tot een paar jaar terug!
   

 • Wist jij dat ik in de VIVA heb gestaan met een artikel over het ondernemen?
   

 • Wil jij zien hoe ik mijn chaotische leven leef en hoe ik Human Design toepas in mijn leven? Volg mij dan op Instagram! 

Genoeg over mij, ik ben namelijk nieuwsgierig naar jou!

Ik ben heel erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij tegenaan loopt in je leven. Je hebt niet voor niets mijn verhaal gelezen. Is mijn verhaal herkenbaar voor jou? Ben jij al heel lang opzoek naar een oplossing voor jouw klachten of wil je juist voorkomen dat je klachten erger worden?

 

Slaap jij slecht, sta jij elke dag vermoeid op of misschien heb jij het gevoel altijd maar aan te staan en raak je mega snel overprikkeld. Ben je benieuwd wat een holistische aanpak voor jou als ondernemer kan betekenen?

 

Ik geloof 100% in een holistische aanpak, waarbij niet alleen gekeken wordt naar voeding maar ook beweging, mindset, hormonen, slaap en ontspanning. Juist omdat je dan naar het geheel kijkt en het aanpakt bij de oorzaak.

Wat dit voor jou kan doen leg ik je graag uit in een gesprek. Dus twijfel niet om mij een bericht te sturen, want ik help je graag!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk vrijblijvend per mail  (op ma t/m vrij binnen 48 uur) contact met je op! 

Bedankt voor je vraag! Ik zal zo snel mogelijk reageren. Houd je spam in de gaten!

Ik vind het heel belangrijk om mijzelf te ontwikkelen en zoveel mogelijk bij te leren. Naast dat ik een boekenkast vol heb met waardevolle kennis, heb ik ook aardig wat opleidingen en cursussen afgrond:

2010-2011 Pedagogisch medewerker
2​016-2019 Voeding en Diëtetiek
2018 Minor leefstijl coaching
2020 Specialist in psyche en voeding/leefstijl
2020 Wegwijs in bloeduitslagen
2021  Acceptance and Commitment Therapy
2021 Human Design level 1 & 2 Reader

2021 Human Design diet
2021 Human Design eating for all types