top of page

Speciale introductie aanbieding

Ontdek waar jouw energielek zit als HSP'er 

De eerste stap binnen Human Design is het ontdekken van jouw energietype!

Voordat je gaat wil ik heel graag met je delen hoe ik van altijd ‘aan’ staan, kort lontje, onrustig, onzeker, angstig, hernia en migraine naar precies aanvoelen wat ik nodig heb en zo rust in mijn leven en lichaam gecreëerd. Ik weet nu waar ik juist wel en juist geen energie van krijg en kijk naar mijzelf met heel veel zelfliefde in plaats van onzekerheid

Voordat je verder scrolt over de pagina, wacht heel even en bekijk de video:

Bijna alle HSP vrouwen die ik spreek hebben een energielek.  Het probleem is alleen dat ze zelf lang niet altijd weten waar die vandaan komt.

Ze willen graag helderheid over waar de lek vandaan komt. Ze proberen zelf wat dingen in hun leven om minder vermoeid te voelen en overprikkeld. Alleen werkt het niet op lange termijn.

 

Dat is zonde...

 

En geloof mij I feel you! Ik ben jarenlang keihard gaan trainen, omdat ik hoopte dat ik daardoor meer energie zou krijgen en beter zou slapen. Voor mijn vriendin hielp dat namelijk heel goed, maar bij mij werkte het juist averechts. Hoe dan?!

Ik ontdekte dat het alles heeft te maken met welk energietype jij bent binnen Human Design. Voor elk type is er een andere leefstijl nodig.  Het is echt mind blowing wat jij leert over jezelf als je eenmaal je Human Design type kent. 

 

Ook Berdien de Groot kreeg mega veel inzichten:
Zo interessant, dat het beeld van mezelf nu op een andere manier wordt vertaald en dat ik daar tools bij krijg. Heel herkenbaar, vooral dat ik dingen doorzie die anderen zelf niet nog niet zien. 
Ik ben een projector en ik herken mezelf onwijs.
Heel mooi hoe jij de introductie van een kwartier gewoon mooi hebt neergezet. Je hebt echt talent. Je boodschap is zo fijn! Ik ga rustig alles beluisteren en beleven de komende tijd. Ik kijk er naar uit mezelf de juiste balans in te sturen. 

 

En Iris Hebing:
Ik vond het soms bijna eng hoe gelijkend het is en ik kon ook direct hele concrete situaties bedenken waar dit onlangs nog in voor is gekomen. Het geeft me meer richting, en eigenlijk daardoor ook rust. Ik weet nu beter dat ik op bepaalde vlakken me niet hoef te laten beïnvloeden door anderen en op andere vlakken het juist wél handig is voor mij om naar anderen te kijken en te luisteren. Hierdoor voel ik me meer in mijn kracht.

 

IrisWeena-0518-Squared-Edited-odxy8449897vzrjkpiy8ni2zp7sutelsgxc14i85t4.jpg
WhatsApp Image 2020-09-22 at 10.06_edited.jpg

Stel je eens voor dat jij in een paar stappen helderheid kan krijgen over  waarom je energie lekt, uitgeput bent aan het  eind van de dag of juist onrustig in je bed ligt.  Hoe magisch zou dat zijn?

Wat is human design en waarom is het zo waardevol?

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met human design had ik nogal mijn twijfels. Tot ik mijn allereerste Human Design reading kreeg en ik bijna achterover viel van herkenbaarheid en verbazing.

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie jij werkelijk bent, wat jouw purpose is en hoe jouw ideale leven eruit ziet. Het geeft inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen. Hoe jij bent geprogrammeerd als mens en wat jou uniek maakt. Door een soort van SWOT analyse van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en kansen. We zijn in ons leven allemaal geconditioneerd door onze omgeving en vergeten daarbij vaak wie we werkelijk zijn. 
Toen ik meer over Human Design ging lezen werd mijn nieuwsgierigheid groter en dus ben ik mij verder gaan verdiepen in alles rondom human design en ben ik een studie gaan volgen als Human Design reader.

Je kan jouw Human Design Chart berekenen aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd (zie oranje knop op de pagina). Met al deze informatie krijg je jouw unieke blauwdruk. Het is een soort navigatie om je te helpen daar te komen waar je altijd al het gevoel had dat je heen wilde.

Wat ik er zo fantastisch aan vindt is dat het enerzijds wetenschappelijk is en aan de andere kant ook spiritueel. 

Ik wil met deze training dieper ingaan op jouw energietype. De belangrijkste informatie om mee te starten en te begrijpen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Welke  type ben jij?

Als je net in aanraking komt met Human Design is het energietype het eerste wat je zal ontdekken over jezelf.  Je leert waar jij energie van krijgt en waar jij juist energie lekt. Als jij niet leeft zoals je energietype aangeeft, zal jij je ook niet jezelf voelen en daardoor veel sneller klachten hebben als: vermoeidheid, onrust, kort lontje, migraine en een overvol hoofd. Je lichaam geeft allerlei signalen dat jij uit balans bent. 

Als jij leert leven volgens jouw energietype kan je die balans terugvinden. Er zijn 5 verschillende types: Generator, Manifestor, Manifesting-generator, Projector en Reflector. 
Bij elke type hoort ook een strategie. 

Als jij leert volgens jouw strategie te leven, dan leef jij het leven wat voor jou bedoelt is. Jouw leven ontvouwt zich met gemak. Alle weerstand die je nou constant voelt zakt weg en je ervaart elke dag meer flow en rust. Het voelt echt als thuiskomen.

Jouw strategie laat hoe jij het beste kan leven met jouw energietype. Welke beslissingen neem je en hoe dan? Dit ga je allemaal leren in de training. Hoe fijn zou het zijn als jij jezelf beter gaat begrijpen? Je HSP jouw kracht wordt. 

Voor elk energietype heb ik een losse training gemaakt.
De training bevat:

- Uitleg video over jouw chart
- Audio over jouw energietype 

- PDF over wat jouw autoriteit voor jou betekent
- PDF met leefstijltips: Hoe zorg jij dat jouw energie in balans is?
Zo heb je praktische tips om mee  aan de slag te gaan. 

- Affirmaties 
- Bonus: Dagelijkse mindset schrijfoefeningen gebaseerd op jouw energietype.
 


 


Let op! Je geboortetijd is heel belangrijk. Weet jij deze niet meer? Heb je misschien nog een geboortekaartje? Je kan eventueel je geboorteakte opvragen bij de gemeente waar jij bent geboren. Daar staat je geboortetijd in.  

Met jouw open en magnetische uitstraling trek jij de juiste kansen naar je toe.  Jij bent energetisch krachtig en met die krachtige energie kan jij doen waar jij gelukkig van wordt. Maar hoe stap jij in de krachtige energie? Leer het in de training.

Generator 

Jij bent een mix van een Generator en Manifestor. Jij hebt een open en aantrekkelijke uitstraling. Jij hebt verschillende passies en bent gemaakt om te  multitasken. Maar hoe dan zonder dat je overprikkeld raakt? Leer het in de training. 

Jij knalt als een wervelwind door het leven. Als een zeer gevoelig persoon voor energie heb je een buitengewone hoeveelheid kracht in je om je eigen realiteit te creëren. Maar hoe werkt dat dan precies? Leer het in de  training. 

Manifestor
 

Manifesting-Generator

Projector

Jouw aura en energie is gericht op de ander. Jij kan de energie van de ander lezen en versterken. Jij bent hier om een ander te coachen en advies te geven. Maar hoe zorg je dan voor jezelf? Ontdek het in de training. 

Jij spiegelt de mensen om je heen en neemt hun energie op. Je bent een soort kameleon die zich aanpast aan de omgeving. Hoe blijf je als Reflector dicht bij jezelf als je zo gevoelig bent voor de energie van jouw omgeving?
Leer daar meer over tijdens de training. 

Reflector
 

Speciale actie, omdat jij mijn ebook gedownload hebt:
24,- euro ipv 49,- (incl. BTW). Let op! Deze actie is zeer beperkt geldig en komt hierna niet meer terug.  promotiecode: Kickstarthd

Met de training leer je:
- Over je energietype, strategie en not-self theme.
- Hoe jouw energie werkt.
- Hoe jij de juiste kansen naar je toe kan trekken. 
- Slechte gewoontes die jij kan ontwikkelen als jij jouw energie niet juist inzet.  
- Wanneer je juist energie lekt en waar jij energie van krijgt. 
- Hoe je het kan herkennen als je niet volgens je design leeft.
- Affirmaties die jou ondersteunen.
- Praktische leefstijl tips die jou helpen gezonder en gelukkiger te leven.
- Jouw strategie om door het leven te navigeren met alle uitdagingen die je tegenkomt.
- Hoe jij geconditioneerd bent.
- Ontdek of jij de energie hebt om te initiëren, te creëren, werk uit te voeren, aan te sturen of juist te leiden?
- Hoe jij als HSP’er overprikkeld raakt en hoe je dit volgens je energietype kan voorkomen.

 

De training bestaat uit:
Introductie video en uitleg over jouw chart.
Audio over jouw energietype, strategie en not-self theme.
Affirmaties.
PDF met belangrijkste leefstijltips samengevat.
Bonus: Dagelijkse mindset schrijfoefeningen gebaseerd op jouw energietype.

 

Dit levert het je op:
- Veel meer inzicht over wie jij bent als HSP vrouw.
- Veel meer inzicht over hoe jouw energie werkt.
- Inzicht over wat jou onderscheid van de andere types.
- Rust! Het gevoel van thuiskomen.
- Ineens snap je waarom je vaak slecht slaapt, oververmoeid bent, kort lontje hebt of jezelf constant voorbij loopt.
- Echt begrijpen wat je concreet kan doen om je goed te voelen!

Start elk moment

Meteen nadat je hebt betaald krijg je een mail met de informatie om te starten. Je krijgt levenslang toegang. Doe het dus lekker in je eigen tijd. 

inhoud van de training

- Introductie video (uitleg chart)
- Audio over jouw energietype
- Affirmaties
- Leefstijltips in PDF

- Mindset oefeningen in PDF
Bonus: Je kan al je vragen 
stellen over jouw design

€24 (incl. BTW) 

De investering voor deze kickstart training is normaal €49. Omdat jij mijn Ebook hebt aangevraagd betaal jij slechts €24. Met de promotiecode: Kickstarthd 

Geen 'gewone' HD Training
 

Ik ga je namelijk niet alleen maar vertellen wat jouw energie type en strategie inhoudt. Ik combineer dit met leefstijl/mindset tips die jou als HSP vrouw zullen helpen om gelijk aan de slag te gaan.
 

WhatsApp Image 2021-11-17 at 14.58.12.jpeg

Birgit Yegülalp van CheeringwithBirgit

Via een masterclass kwam ik aanraking met Daphne en haar enthousiasme over Human Design. 

Ze legde alles heerlijk down to earth uit. Ik vond wat Daphne daar vertelde al erg nuttig en daarom heb ik enthousiast de kickstart training over mijn Human Design type gekocht. Ik heb de training (ondanks dat je best veel vertelt) in 2 dagen verslonden. Ik kan me voorstellen dat anderen daar wat langer over doen, maar ja, dit hoort blijkbaar bij een Manifesting-generator.

Er zijn heel wat aha momenten geweest, met name voor mijn relatie en ook veel herkenning. Mijn vriend vond het ook zo goed kloppen, daarom heeft hij de training ook gekocht voor zijn type!

6 redenen waarom Human design een magische tool is voor ambitieuze hooggevoelige vrouwen.

Jouw eigen Human Design hart snappen is het startpunt naar een leven met minder overprikkeling. 

 

1. Je kan leren hoe jouw energie werkt en zo veel meer rust in je leven creëren.


Binnen Human design heb je verschillende energie types. Zo heeft een Projector overdag veel meer rustmomenten nodig dan bijvoorbeeld een Generator. Een generator gaat in de avond pas met voldoening naar bed als zij haar energie overdag kwijt kan. 

2. Human design laat je sterke punten zien. Wat je zelfvertrouwen vergroot.


Als HSP’er mag jij meer gaan focussen op jouw sterke punten. Misschien ben jij van nature heel intuïtief en heb je altijd een sterk voorgevoel dat iets gaat gebeuren.

3. Human design kan je laten zien of jouw gevoeligheid een doel heeft in jouw leven.

Vraag jij je ook weleens af waarom je zo gevoelig bent? Is er misschien iets unieks wat jij mag doen? Als je in je Human design gaat verdiepen kom je erachter met welke leefstijl jouw gevoeligheid een kracht wordt. 

 

4. Human design laat je zien hoe je het beste beslissingen kan maken in je leven.

We leren om beslissingen te maken vanuit ons hoofd, terwijl de juiste antwoorden in je lichaam zitten. Waar jij in je lichaam het beste beslissingen kan maken is niet voor iedereen hetzelfde. Luisteren naar je onderbuikgevoel geldt dus niet voor iedereen.

 

5. Het helpt je om weer in contact te komen met wie jij bent voordat je werd geconditioneerd door je omgeving.

Leef jij zoals jij dat wilt of zoals jouw omgeving vindt dat je zou moeten leven. We laten ons (onbewust) beïnvloeden door onze omgeving en raken daardoor onszelf kwijt. 

 

6. Je kan een gezonde leefstijl creëren die bij jou past.

Je design geeft je in feite een blauwdruk van hoe jij een leefstijl zou kunnen creëren wat bij jou past. Ons hele leven zijn we opzoek naar manieren om beter voor onszelf te zorgen en vaak op een manier die niet bij ons past. Human design is het startpunt van een gezonde/gelukkige leefstijl met minder overprikkeling. 

bottom of page