top of page
DH - Logo 2.png

Stel je eens voor dat jij jouw unieke gebruiksaanwijzing ontdekt voor een gezond en gelukkig leven?


In de selfcare academy ontdek je hoe Human Design je kan helpen met je voeding, slaap, ontspanning en zelfs beweging. Klaar om het anders te gaan doen?
 

IMG_6484 kopiëren_edited.jpg

 

Een paar jaar geleden ging ik opzoek naar informatie over Human Design en gezondheid, maar ik vond het vaak vaag en onduidelijk. Ik heb gemerkt dat ikzelf worstelde met die aanpak; de informatie leek ontoegankelijk en ik kon er niet echt mee uit de voeten. Wat ontbrak, was de vertaling naar de praktijk, en het zorgde bij mij eerder voor verwarring.

Ik heb er bewust voor gekozen om de zaken eenvoudig en praktisch te houden. Geen ingewikkelde terminologie of verwarrende teksten waar je weinig mee kunt. Wat je in deze training wel kunt verwachten, is een heldere, praktische benadering die jou echt helpt om Human Design in je dagelijks leven toe te passen.

Ontdek met de Selfcare Academy hoe jij kunt eten volgens jouw design en ervaar de voordelen, zoals:

  • Een betere verbinding met je lichaam en leert je om te luisteren naar je honger- en verzadigingssignalen. 

  • Je krijgt meer energie en voelt je vitaler doordat je lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft en niet overbelast wordt met ongeschikte voeding. Dit kan ook bijdragen aan een betere nachtrust.

  • Het kan leiden tot een betere relatie met voeding en meer plezier in eten. Eten volgens je design gaat niet over regels en beperkingen, maar over het ontdekken van wat voor jouw lichaam werkt en het genieten van voeding die bij je past.

  • Je gaat niet alleen ontdekken hoe jij kan eten op een manier die bij jou past maar leert jezelf op veel meer gebieden beter kennen.  Zo ontdek je wat jouw sterkste zintuig is en op welke manier jij het beste kan bewegen. 

  • Het is niet alleen waardevol om jezelf beter te begrijpen, maar ook de mensen om je heen! 
     

Wil jij ook af van de constante strijd met diëten en eetregels die op de lange termijn nooit werken? Dan is de online Academy wat voor jou! Leer hoe jij kan eten volgens jouw unieke Human Design en ontdek de voordelen van een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw lichaam en energieniveau. Door te leren luisteren naar je lichaam en te eten wanneer je honger hebt en te stoppen wanneer je vol zit, kan je niet alleen genieten van heerlijk en gezond eten, maar ook meer energie en balans ervaren in je dagelijks leven. 

Eet volgens jouw unieke Human Design en ontdek hoe je weer vol energie en zonder eetregels kunt genieten van heerlijk en gezond eten!

Ontwerp zonder titel (5).png
IMG_6690 kopiëren_edited.jpg

Even voorstellen..

 

Ik heb echt een passie voor voeding en leefstijl en vooral wat dit met ons als persoon kan doen. De stap om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren was dus snel gemaakt. Tijdens de studie merkte ik dat het niet helemaal was wat bij mij paste en ging opzoek naar meer verdieping.
 

Want hoe kon het nou dat er zoveel soorten diëten bestaan en toch bijna niemand het volhoudt. Ik ben meer holistische cursussen gaan volgen en zo heb ik mijn kennis uitgebreid. Meer en meer kreeg ik een holistische aanpak en dat voelde veel beter.

 

Toen Human Design op mijn pad kwam vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek. Eindelijk was er een tool waarmee ik nog meer de verdieping in kon gaan en echt per individu een uniek op maat gemaakt voeding en leefstijlpatroon kon ontdekken.

We zijn allemaal anders. Ook als het gaat om gezond eten en leven. Dat is precies wat Human Design laat zien. 

Benieuwd wat er in de Academy te vinden is? 

Naast de waardevolle kennis krijg je toegang tot de besloten community die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van deze training. In de community kun je in contact komen met anderen en eventuele vragen stellen. 
 

Er is online aardig wat informatie te vinden, maar vaak zijn het losse flarden en onduidelijk omschreven, waardoor je nog steeds niet goed weet hoe je het kunt toepassen in je leven! Ik heb alle informatie voor jou verzameld en vervolgens vertaald naar praktische en nuchtere uitleg.

 

Dit ga je ontdekken in 5 modules met meer dan 30 lessen:
 

Ontdek de essentie van Human Design en voeding
In deze training leer je wat het Human Design dieet nu eigenlijk inhoudt. Wat maakt het zo uniek en waar begin je? Ik leer je welke valkuilen er zijn en hoe je ermee om kunt gaan, zodat je daadwerkelijk kunt gaan eten volgens jouw design.

 

Voedingskeuzes en je energietype
Eten, bewegen, slapen en ontspannen v
oor alle energietypes! Natuurlijk kan je ervoor kiezen om alleen over je eigen type te leren, maar je kan dus ook over alle andere types ontdekken wat zij nodig hebben. Je krijgt praktische tips in de vorm van een werkboek waar je direct mee aan de slag kunt gaan. 

Het Primary health system in de praktijk
Hoe kun jij het beste jouw eten verteren en hoe pak je dat dan aan? Vaak is er online best wat informatie te vinden, maar altijd heel vaag en onduidelijk. Ik verwoord het voor jou op een nuchtere en praktische manier, zodat jij er direct mee aan de slag kunt gaan. Ook in deze module staan alle types omschreven, maar kan je ook alleen je eigen type gaan ontdekken. 

 

Persoonlijk leiderschap over jouw design
Het gaat ook verde
r dan alleen de kennis. Je leert ook meer over hoe we door de dieetcultuur zijn geconditioneerd. Human Design is prachtig, maar er komt dus wel meer bij kijken dan alleen de kennis over jouw design.  

 

Bonus 1: Besloten community
Naast de online training krijg je ook toegang tot de besloten community. Hier kun je al je vragen stellen en samen met anderen in gesprek gaan over Human Design en voeding. 

Verdiepende masterclass
Er staat momenteel een video in de training waarin je ontdekt wat jouw design zegt over vlees eten en de invloed van stress op jouw design. Ook ik leer nog steeds en zal bij inspiratie zeker de online Academy aanvullen. 


Je houdt zolang de training bestaat toegang tot het materiaal. Op dit moment zijn de deuren gesloten.

ERVARINGEN

Nancy Heidema

Ik ben zelf vorig jaar begonnen met de opleiding tot Human Design coach en aangezien ik voedingscoach ben wil ik deze 2 gaan combineren. 
Ik ben blij dat ik jouw cursus heb aangeschaft omdat jij alles zo goed uitlegt en ik niet het hele internet hoef af te speuren. Dus met andere woorden: goede duidelijke cursus!

Astrid Derx

Sinds een jaar ben ik mij aan het verdiepen in human design, voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Ik heb heel wat af gegoogeld naar informatie en uiteindelijk terecht gekomen bij Daphne. 
Ik zit nog in het beginproces van uitproberen maar wat ik zo fijn vind aan de cursus van Daphne is dat alle informatie bij elkaar staat, in een omgeving. Daphne legt alles heel duidelijk uit. Op mijn eigen tempo kan ik alle informatie en filmpjes keer op keer er weer bij pakken, steeds leer ik weer iets nieuws. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor de kinderen.
Wat mij betreft een dikke aanrader dus!

Susan de Koning

Ongeveer een jaar geleden hoorde ik over HD. Ik werd steeds geïnteresseerder maar na het lezen van de gebruikelijke Nederlandstalige boeken was er even niks. Ik wilde meer weten, maar vooral ook meer gaan doen. Het in de praktijk brengen. En daar helpt de training bij. Behalve informatie nodigt de training ook uit om te gaan toepassen. Ik ben nu aan het oefenen met mijn eigen strategie en autoriteit, maar vind het ook heel interessant hoe dit bij de andere types werkt, het maakt het makkelijker om mezelf en anderen te begrijpen. 

Voor wie is de online training geschikt?

Het is geschikt voor jou als je al een beetje basiskennis hebt over jouw design. Je begrijpt wat jouw energietype, strategie en autoriteit inhouden, maar je hebt nog weinig kennis over eten/gezond leven vanuit jouw design. Het is dus belangrijk dat je al een beetje basiskennis hebt over Human Design en jouw energietype. Maar wat betreft eten en gezond eten is alles nog zo goed als nieuw voor je!

Je herkent je in één of meerdere uitspraken die ik aan het begin van de pagina noemde en je bent vooral klaar om daar afscheid van te nemen! Je hebt de moed om het vanaf nu totaal anders aan te pakken dan waar je tot nu toe aan gewend bent. Je bent er klaar voor om alle eetregels los te laten en het Human Design-experiment samen met mij en de groep aan te gaan.

 

Op internet is veel fluffy en onduidelijke (en vooral Engelse) informatie te vinden over gezond leven en Human Design. Jij zoekt juist een nuchtere en praktische uitleg wat je in je eigen tijd kan volgen.

Het is niet alleen maar theorie. Je gaat ook daadwerkelijk het experiment aan! 

Waarom deze online academy als er al zoveel informatie online is te vinden? 

1. De informatie gaat dieper dan wat je online kan vinden of binnen gangbare cursussen over Human Design. 
Wat ik vaak hoor en zelf heb ervaren is dat er soms in standaard Human Design trainingen wel een stukje over voeding wordt behandeld, maar vaak maar heel kort. 

2. De informatie is praktisch en op een nuchtere manier uitgelegd.
Als je dan informatie vindt over voeding en Human design online, i
s het vaak heel warrig en onduidelijk geschreven. Daarbij is het heel vaak ook nog eens in het Engels. Ik draai niet om de informatie heen, maar geef je een duidelijke Jip en Janneke uitleg waar jij direct wat mee kan.

3. In deze online omgeving zit alles wat je nodig hebt om in de basis volgens je design te eten en gezond te leven.
Ik heb afgelopen jaren mijn kennis uit meerdere boeken en opleidingen gehaald, omdat ik simpelweg geen plek kon vinden waar alles samenkomt. Waar ik zo hard naar opzoek was jaren terug heb ik nu wel voor jou gedaan. Alles wat
je in de basis nodig hebt kan je in de kennisbank kan terugvinden.

4. Je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Ik heb er heel wat jaren overgedaan om te zijn waar ik nu ben. Ik heb heel wat opleidingen en cursussen gevolgd over Human Design. Nergens kon ik één plek vinden waar alles samen kwam over voeding. Dus ik ging overal wat losse stukjes bij elkaar rapen en heb daar één aanpak van weten te maken. Ik heb het vertaalt naar de praktijk en zo is er een waardevolle online omgeving ontstaan die op dit moment nog niet bestaat in Nederland. Met niet alleen de theorie, maar ook de tools om het echt te gaan ervaren!

Bonus: Omdat ik in de online omgeving alle types bespreek kan je ook nog eens ontdekken wat voor jouw kind, partner of de buurvrouw werkt. Win-win!


 

bottom of page