top of page
DH - Logo 2.png

Loskomen van eetregels met

Human Design

De training speciaal voor vrouwen die klaar zijn met diëten en eetregels volgen die op lange termijn net zo betrouwbaar zijn als het weer in Nederland. 

Ontdek hoe je kan eten volgens jouw unieke Human Design. Zonder eetregels en met veel meer energie!

IMG_6484 kopiëren_edited.jpg

Ben jij het zat om telkens maar weer nieuwe diëten te proberen en eindeloos te worstelen met eetregels?

 

Wil je echt ontdekken hoe je jouw lichaam optimaal kunt voeden en verzorgen, zonder jezelf te hoeven uithongeren of beperken? 

Herken jij één of meerdere van onderstaande uitspraken:

 • Ik voel mij (bijna) dagelijks moe en futloos.

 • Ik heb moeite om op mijn ideale gewicht te blijven.

 • Ik weet niet beter dan dat ik vaak buikpijn heb en mij opgeblazen voel.

 • Ik voel mij alles behalve verbonden met mijn lijf. Ik heb werkelijk geen idee meer wat mijn lijf nou echt nodig heeft.

 • De natuurlijke signalen van honger en vol zitten herken ik niet. Ik ben een ster geworden in mijn hongergevoel negeren.

 • Goed slapen en uitgerust wakker worden, bestaat dat?! 

 • Mijn stemming is net zo veranderlijk als het weer.

 • Mijn concentratie en focus is niet zoals ik zou willen.

 • Ik ben niet tevreden als ik naar mijzelf in de spiegel kijk. 

Dan is deze training wat voor jou. Druk op de knop hieronder als je direct wilt starten met de online training.

Ontdek met de online training hoe jij kunt eten volgens jouw design en ervaar de voordelen, zoals:

 • Een betere verbinding met je lichaam en leert je om te luisteren naar je honger- en verzadigingssignalen. 

 • Je krijgt meer energie en voelt je vitaler doordat je lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft en niet overbelast wordt met ongeschikte voeding. Dit kan ook bijdragen aan een betere nachtrust.

 • Het kan leiden tot een betere relatie met voeding en meer plezier in eten. Eten volgens je design gaat niet over regels en beperkingen, maar over het ontdekken van wat voor jouw lichaam werkt en het genieten van voeding die bij je past.

 • Je gaat niet alleen ontdekken hoe jij kan eten op een manier die bij jou past maar leert jezelf op veel meer gebieden beter kennen.  Zo ontdek je wat jouw sterkste zintuig is en op welke manier jij het beste kan bewegen. 

 • Het is niet alleen waardevol om jezelf beter te begrijpen, maar ook de mensen om je heen! 
   

Wil jij ook af van de constante strijd met diëten en eetregels die op de lange termijn nooit werken? Dan is mijn online training over Human Design en voeding iets voor jou! Leer hoe jij kan eten volgens jouw unieke Human Design en ontdek de voordelen van een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw lichaam en energieniveau. Door te leren luisteren naar je lichaam en te eten wanneer je honger hebt en te stoppen wanneer je vol zit, kan je niet alleen genieten van heerlijk en gezond eten, maar ook meer energie en balans ervaren in je dagelijks leven. 

Eet volgens jouw unieke Human Design en ontdek hoe je weer vol energie en zonder eetregels kunt genieten van heerlijk en gezond eten!

IMG_6690 kopiëren_edited.jpg

Even voorstellen..

 

Ik heb echt een passie voor voeding en leefstijl en vooral wat dit met ons als persoon kan doen. De stap om Voeding en Diëtetiek te gaan studeren was dus snel gemaakt. Tijdens de studie merkte ik dat het niet helemaal was wat bij mij paste en ging opzoek naar meer verdieping.
 

Want hoe kon het nou dat er zoveel soorten diëten bestaan en toch bijna niemand het volhoudt. Ik ben meer holistische cursussen gaan volgen en zo heb ik mijn kennis uitgebreid. Meer en meer kreeg ik een holistische aanpak en dat voelde veel beter.

 

Toen Human Design op mijn pad kwam vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plek. Eindelijk was er een tool waarmee ik nog meer de verdieping in kon gaan en echt per individu een uniek op maat gemaakt voeding en leefstijlpatroon kon ontdekken.

We zijn allemaal anders. Ook als het gaat om gezond eten en leven. Dat is precies wat Human Design laat zien. 

Zo ziet de online training eruit:

Elke 2 weken krijg je toegang tot een nieuwe module met afwisselend video's, audio's en teksten. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten community die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van deze training. In de community kun je in contact komen met anderen en eventuele vragen stellen. Eens per maand zal ik in een Q&A alle vragen beantwoorden.

Er is online aardig wat informatie te vinden, maar vaak zijn het losse flarden en onduidelijk omschreven, waardoor je nog steeds niet goed weet hoe je het kunt toepassen in je leven! Ik heb alle informatie voor jou verzameld en vervolgens vertaald naar praktische en nuchtere uitleg.

 

Module 1: Ontdek de essentie van Human Design en voeding
In deze module leer je wat het Human Design dieet nu eigenlijk inhoudt. Wat maakt het zo uniek en waar begin je? Ik leer je welke valkuilen er zijn en hoe je ermee om kunt gaan, zodat je daadwerkelijk kunt gaan eten volgens jouw design.

1.1: Uit je hoofd en in je lijf
1.2: Wat zegt Human Design over diëten
1.3: Meer dan alleen voeding
1.4: Het experiment laten slagen
1.5: Doelen stellen en Human Design

1.6: Aan de bak
 

Module 2: Voedingskeuzes en je energietype
Eten, bewegen, slapen en ontspannen volgens jouw energietype. Je krijgt praktische tips in de vorm van een werkboek waar je direct mee aan de slag kunt gaan.


2.1: De Generator
2.2: De manifesting-generator
2.3: De Projector
2.4: De Manifestor

2.5: De Reflector 
 

Module 3: Het Primary health system in de prakijk
Hoe kun jij het beste jouw eten verteren en hoe pak je dat dan aan? Vaak is er online best wat informatie te vinden, maar altijd heel vaag en onduidelijk. Ik verwoord het voor jou op een nuchtere en praktische manier, zodat jij er direct mee aan de slag kunt gaan.

3.1: Introductie 
3.2: Appetite
3.3: Taste
3.4: Thirst
3.5: Touch
3.6: Sound
3.7: Light 
3.8: Jouw sterkste zintuig?

 

Module 4: Persoonlijk leiderschap over jouw design
Het gaat ook verde
r dan alleen de kennis. Je leert ook meer over hoe we door de dieetcultuur zijn geconditioneerd. Human Design is prachtig, maar er komt dus wel meer bij kijken dan alleen de kennis over jouw design. 

4.1: Introductie

4.2: Snap jij echt wat je nodig hebt?
4.3:  Deconditioneren en Human Design.
4.4: Volgt nog..
4.5:  Volgt nog..
 

Bonus 1: Besloten community
Naast de online training krijg je ook toegang tot de besloten community. Hier kun je al je vragen stellen en samen met anderen in gesprek gaan over Human Design en voeding. Ook is er maandelijks een online Q&A waarin ik al jouw vragen beantwoord.

Bonus 2: Maandelijkse groepscoaching van mij
Als je met het experiment aan de slag gaat zal je vast en zeker veel vragen krijgen. Elke maand is er een moment om deze vragen direct aan mij te stellen tijdens een live Q&A. Als je hier niet live bij kan zijn is dat geen probleem, want er wordt altijd een opname gemaakt. 

De training is nog in ontwikkeling. Je profiteert dus van alle nieuwe waardevolle ontwikkelingen die nog volgen. 

 

Je betaalt nu 344,-!

Je kan ook in 3 termijnen betalen (119,- per termijn). 

 

Voor wie is die online training geschikt?

Deze training is geschikt voor jou als je al een beetje basiskennis hebt over jouw design. Je begrijpt wat jouw energietype, strategie en autoriteit inhouden, maar je hebt nog weinig kennis over eten vanuit jouw design. Het is dus belangrijk dat je al een beetje basiskennis hebt over Human Design en jouw energietype. Maar wat betreft eten en gezond eten is alles nog zo goed als nieuw voor je!

Je herkent je in één of meerdere uitspraken die ik aan het begin van de pagina noemde en je bent vooral klaar om daar afscheid van te nemen! Je hebt de moed om het vanaf nu totaal anders aan te pakken dan waar je tot nu toe aan gewend bent. Je bent er klaar voor om alle eetregels los te laten en het Human Design-experiment samen met mij en de groep aan te gaan.

 

Op internet is veel fluffy en onduidelijke (en vooral Engelse) informatie te vinden over gezond leven en Human Design. Jij zoekt juist een nuchtere en praktische uitleg wat je in je eigen tijd kan volgen.

Het is niet alleen maar theorie. Je gaat ook daadwerkelijk het experiment aan! 

Waarom deze training volgen als er al zoveel informatie online is te vinden? 

1. De informatie gaat dieper dan wat je online kan vinden of binnen gangbare cursussen over Human Design. 
Wat ik vaak hoor en zelf heb ervaren is dat er soms in standaard Human Design trainingen wel een stukje over voeding wordt behandeld, maar vaak maar heel kort. 


2. De training is praktisch en op een nuchtere manier uitgelegd.
Als je dan informatie vindt over voeding en Human design online, i
s het vaak heel warrig en onduidelijk geschreven. Daarbij is het heel vaak ook nog eens in het Engels. Ik draai niet om de informatie heen, maar geef je een duidelijke Jip en Janneke uitleg waar jij direct wat mee kan.

3. In deze training zit alles wat je nodig hebt om in de basis volgens je design te eten en gezond te leven.
Ik heb afgelopen jaren mijn kennis uit meerdere boeken en opleidingen gehaald, omdat ik simpelweg geen plek kon vinden waar alles samenkomt. Waar ik zo hard naar opzoek was jaren terug heb ik nu wel voor jou gedaan. Alles wat
je in de basis nodig hebt kan je in deze training terugvinden.

4. Je hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Ik heb er heel wat jaren overgedaan om te zijn waar ik nu ben. Ik heb heel wat opleidingen en cursussen gevolgd over Human Design. Nergens kon ik één plek vinden waar alles samen kwam over voeding. Dus ik ging overal wat losse stukjes bij elkaar rapen en heb daar één aanpak van weten te maken. Ik heb het vertaalt naar de praktijk en zo is er een waardevolle training ontstaan die op dit moment nog niet bestaat in Nederland. Met niet alleen de theorie, maar ook de tools om het echt te gaan ervaren!

Bonus: Omdat ik in de training alle types bespreek kan je ook nog eens ontdekken wat voor jouw kind, partner of de buurvrouw werkt. Win-win!



 

bottom of page