top of page

Voeding en leefstijl vanuit Human Design in je praktijk!


Ik help jou om meer te leren over voeding & gezonde leefstijl vanuit Human Design.  Zodat jij voldoende kennis en vertrouwen hebt om jouw klanten op een authentieke manier te begeleiden op het gebied van gezondheid en Human Design.

Ik was echt verbaasd dat ik niemand kon vinden in Nederland die zich als coach/diëtist richtte op voeding vanuit Human Design.


Ruimt 3 jaar geleden kwam Human Design op mijn pad. Hierbij leerde ik hoe ik als ondernemer meer vanuit mijn design kon gaan werken. Dit hielp mij enorm en dus ben ik langzaam meer en meer gaan leren over Human Design.

Ik was diëtist en leefstijlcoach, maar ik miste nog een bepaalde diepgang in mijn coaching. Iets wat coaching uniek zou maken en een manier hoe ik iedereen als individu zou kunnen coachen.

Want we zijn allemaal anders en hebben allemaal andere behoefte. Ik besefte mij dat als Human Design je helpt om op zoveel vlakken, dan moet dat ook mogelijk zijn op het gebied van voeding en leefstijl. Dit is het moment waarin mijn onderzoek begon en ik alle informatie ben gaan verzamelen en gaan bundelen. 

Ik koos er vervolgens voor om geen standaard HD readings meer te geven, maar echt te focussen op het stukje voeding en leefstijl vanuit Human Design. De uitnodigingen van andere ondernemers kwamen steeds vaker met de vraag of ze kon helpen door te vertellen hoe ik het heb aangepakt en mijn kennis met ze te delen.

Als Projector nam ik deze uitnodiging serieus en zo is het idee voor het traject ontstaan! 
Alles wat ik heb geleerd heb ik samenbundelt op een praktische manier, zodat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

2207_DAPHNE002.jpg

Na onze samenwerking ben je aangestoken door mijn enthousiasme over
voeding, leefstijl en Human design ;)! Heb je de kennis in huis om zelf aan de
slag te gaan in je praktijk en vooral op een authentieke manier die bij jou
(design) past! Zo onderscheid jij je van de rest en zal jij zien wat dit gaat doen
met jouw bedrijf!

✨Heb je interesse in Human Design en heb je al wat kennis over de basis van Human Design, maar mis je nog de diepgang over voeding & leefstijl?

✨Heb je al heel wat informatie opgezocht op internet en in boeken, maar blijft
het allemaal een beetje vaag en mis je een plek waar alles samenkomt?

 

✨ Lijkt het jou fantastisch om op een authentieke manier voeding en leefstijl van Human Design te integreren in jouw coaching?!
 

Hoe ziet het traject eruit?


- Het traject duurt ongeveer 6 maanden.

- We hebben allereerst een kick-off sessie van een uur! Daarin gaan we kijken waar je nu staat met je bedrijf en hoe jij mogelijk van HD kan gaan inzetten op jouw eigen unieke manier. 

 

- Daarna heb je nog 4 uur coaching over. Om de 2 tot 4 weken hebben we een online 1:1 sessie samen waarin we samen sparren over hoe jij op een authentieke manier binnen jouw bedrijf aan de slag kan gaan met het stukje voeding, leefstijl en Human Design.
 

Uiteindelijk wil je natuurlijk je eigen stempel geven aan de manier hoe je het gaat toepassen.

- Natuurlijk zullen we ook zeker wel jouw eigen design hierin meenemen


- We hebben tussendoor contact via Telegram. Zodat jij eventueel je vragen kan stellen, maar ook om te kijken hoe het gaat! 

- Je krijgt toegang tot de online omgeving waarin je alles gaat vinden over voeding en leefstijl vanuit Human Design. Het fijne is dus dat alle informatie bij elkaar staat en je het dus altijd kan teruglezen.

 

- Ook leer je hoe je een sessie kan vormgeven en welke vragen je het beste kan stellen. Het gaat dus verder dan de kennis over gezondheid en Human Design. 

Documenten, opdrachten, (Instructie)video’s, spiekbriefjes en tools om je te ondersteunen.

 

- Persoonlijke roadmap: Hierin brengen we in kaart waar je op dit moment staat en waar je aan het eind van het traject wilt staan. We houden hierin je voortgang bij en eventuele oefeningen.

Deelname aan dit traject vraagt 744,- excl. BTW van jou. Het geeft jou het zelfvertrouwen om op een authentieke manier gezondheid & Human Design in te zetten in jouw bedrijf!

Betalen in 3 termijnen is ook mogelijk! 

Let op! 30 januari 2023 start er een nieuwe ronde. Je hebt dus tot dan om je aan te melden! Ik snap dat je niet zomaar even de keuze wilt maken en daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek.

WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.16.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.18.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.30.39.jpeg
bottom of page