top of page

Human Design Nutrition & Health 


Haal het maximale uit jezelf en je clienten. Ontdek hoe je als coach jouw klanten kunt helpen om gezondheid vanuit Human Design te integreren in hun dagelijks leven. Leer de principes van Human Design toepassen op voeding en leefstijl en maak het verschil in jouw coaching praktijk.

Wil jij als coach/therapeut of diëtist Human Design integreren in jouw coaching?

Ontwerp zonder titel (2).png

Geloof jij erin dat we allemaal uniek zijn en iedereen wat anders nodig heeft? Zo ook met voeding  en een gezonde leefstijl?

Heb je al wat basis kennis over Human Design, maar wil je juist meer leren over gezondheid vanuit Human Design


Heb je al wat informatie opgezocht op internet en in boeken, maar blijf het allemaal wat vaag en mis je een plek waar alles samenkomt?

Lijkt het jou fantastisch als je op een authentieke manier voeding en leefstijl vanuit Human Design kan toepassen in jouw coaching? 

Ben je er klaar voor om je bedrijf daarmee naar een hoger niveau te tillen?

Ja? Lees dan vooral even verder..

Ik was echt verbaasd dat ik niemand kon vinden in Nederland die zich als coach/diëtist richtte op voeding vanuit Human Design.


Ruimt 3 jaar geleden kwam Human Design op mijn pad. Hierbij leerde ik hoe ik als ondernemer meer vanuit mijn design kon gaan werken. Dit hielp mij enorm en dus ben ik langzaam meer en meer gaan leren over Human Design.

Ik was diëtist en leefstijlcoach, maar ik miste nog een bepaalde diepgang in mijn coaching. Iets wat coaching uniek zou maken en een manier hoe ik iedereen als individu zou kunnen coachen.

Want we zijn allemaal anders en hebben allemaal andere behoefte. Ik besefte mij dat als Human Design je helpt om op zoveel vlakken, dan moet dat ook mogelijk zijn op het gebied van voeding en leefstijl. Dit is het moment waarin mijn onderzoek begon en ik alle informatie ben gaan verzamelen en gaan bundelen. 

Ik koos er vervolgens voor om geen standaard HD readings meer te geven, maar echt te focussen op het stukje voeding en leefstijl vanuit Human Design. De uitnodigingen van andere ondernemers kwamen steeds vaker met de vraag of ze kon helpen door te vertellen hoe ik het heb aangepakt en mijn kennis met ze te delen.

Als Projector nam ik deze uitnodiging serieus en zo is het idee voor het traject ontstaan! 
Alles wat ik heb geleerd heb ik samenbundelt op een praktische manier, zodat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

2207_DAPHNE002.jpg

Na onze samenwerking ben je aangestoken door mijn enthousiasme over
voeding, leefstijl en Human design ;)! Heb je de kennis in huis om zelf aan de
slag te gaan in je praktijk en vooral op een authentieke manier die bij jou
(design) past! Zo onderscheid jij je van de rest en zal jij zien wat dit gaat doen
met jouw bedrijf!

Waarom dit traject?
 

Human Design vertelt ons waarom we hier op aardig zijn en het geeft een blauwdruk van iemand als persoon, dus ook een blauwdruk voor je gezondheid. Je eigen unieke manier om gezond te leven. Een unieke handleiding die vertelt hoe iemand kan eten, slapen, ontspannen en zelfs bewegen. Je snapt dus hoe waardevol het is voor elke coach/therapeut binnen de gezondheidssector om dit te integreren in zijn of haar praktijk!

MAAR...

Er is al zoveel informatie te vinden over Human Design, maar veel te weinig over gezondheid vanuit Human Design. Al helemaal geen Nederlandse cursussen waarin je ook nog 1:1 begeleid wordt in dit proces. Dit waren voor mij genoeg redenen om dit traject te lanceren! 

 

Hoe ziet het traject eruit?


- Het traject duurt ongeveer 6 maanden.

- We hebben allereerst een kick-off sessie van een uur! Daarin gaan we kijken waar je nu staat met je bedrijf en hoe jij mogelijk van HD kan gaan inzetten op jouw eigen unieke manier. 

 

- Daarna heb je nog 3 uur coaching over. De sessies zijn er om te kijken hoe jij op een authentieke manier binnen jouw bedrijf aan de slag kan gaan met het stukje voeding, leefstijl en Human Design.
 

Uiteindelijk wil je natuurlijk je eigen stempel geven aan de manier hoe je het gaat toepassen.

- Natuurlijk zullen we ook zeker wel jouw eigen design hierin meenemen


- We hebben tussendoor contact via Telegram. Zodat jij eventueel je vragen kan stellen, maar ook om te kijken hoe het gaat! 

- Je krijgt toegang tot de online omgeving waarin je alles gaat vinden over voeding en leefstijl vanuit Human Design. Het fijne is dus dat alle informatie bij elkaar staat en je het dus altijd kan teruglezen.

 

- Ook leer je hoe je een sessie kan vormgeven en welke vragen je het beste kan stellen. Het gaat dus verder dan de kennis over gezondheid en Human Design. 

Beperk plaatsen beschikbaar Ik werk momenteel alleen met een klein groepje. 

Documenten, opdrachten, (Instructie)video’s, spiekbriefjes en tools om je te ondersteunen

Bonus:  6 maanden toegang tot de online kennisbank: Human Design & gezondheid 

Je betaalt 698,- excl. BTW of in 6 termijnen van 120,- 

Ik neem tijdelijk geen nieuwe klanten aan voor dit traject!

 

          Wat je o.a. leert:
 

- Hoe elk energietype het beste kan eten, slapen, ontspannen en bewegen. 
 

- Wat het Human Design dieet onderscheid van alle bestaande diëten. 
 

- Waarom het verder gaat dan jezelf voeden met voedsel.

- Welke vier transformatie stappen er nodig zijn om je lijf optimaal te laten functioneren. 

- Wat het Primary Health system inhoudt.

- Waarom je omgeving zo belangrijk is om je lijf optimaal te laten werken.

-Voorbeeld vragen die je kan gebruiken om je cliënten de juiste vragen te stellen die aansluiten bij hun Human Design.

- Hoe je een sessie kan vormgeven op jou eigen unieke manier. Hier gaan we samen voor jou naar kijken, zodat jij een authentieke aanpak hebt.

- Ook gaan we nog dieper in het design duiken en leer je wat dat met voeding en leefstijl te maken heeft (Zoals de centers en specifieke kanalen). 

- Bonus: Je leert automatisch ook heel veel over je eigen design.
Een win-win situatie dus!

 

IMG-20230215-WA0000.jpg

Joke van Maanen

Ik vond Human Design heel interessant. Ik had een orthomoleculaire opleiding gedaan, maar ik miste nog wat. Mensen zijn heel verschillend en iedereen heeft andere behoeftes. Dit was voor mij de reden om in het traject te gaan bij Daphne.

Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik mezelf druk opleg. Ik ben meer rust gaan nemen en heb veel geleerd over hoe ik dat kan doen.

De inzichten zijn vooral over mijzelf. Ik heb minder voor mijn praktijk gedaan en meer voor mezelf. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, want ik gun het mezelf ook.

Ik neem nu veel meer rust en ga niet constant meer door.

Ik vond de gesprekken met Daphne fijn. De gesprekken liepen vloeiend en ik vond het fijn om te kunnen sparren.

Ik vond de theorie naast de sessies heel fijn. Dat ik die in mijn eigen tijd kon luisteren.

jouwdagbesteding-muziek-de-meester-uden.jpg

Gert-jan -Zelfmeester
 

Ik koos voor het traject van Daphne om meer te leren over voeding, leefstijl, en persoonlijke ontwikkeling vanuit Human Design. Haar aankondiging van een Nederlandse cursus en haar communicatiestijl spraken me aan. De grootste leermomenten waren dat ik nu zelf bepaal wat goed is voor mijn voeding en lichaam, slaap kan reguleren naar eigen behoefte, begrijp waarom ik een omgeving nodig heb waar verschillende elementen samenkomen, en ik realiseer me dat sommige conditioneringen nog invloed op me hebben. De gesprekken met Daphne waren prettig, uitdagend, en inspirerend, met waardevolle inzichten voor mijn persoonlijke groei. Ik zou dit traject zeker aanraden en heb dat al gedaan aan vrienden, familie, en mijn eigen coachees vanwege Daphne's waardevolle expertise. Waardevol voor mijzelf en mijn bedrijf om mee aan de slag te gaan.

photo_2021-09-02_13-18-41.jpg

Laura Nijman - Coach
 

Ik vind dit een super waardevol traject, ik heb heel veel geleerd. Vooral ook praktisch gezien wat ik mijn klanten kan aanraden qua voeding en leefstijl vanuit hun persoonlijke design gezien. Wat heel prettig was, was dat we in overleg de coachsessies afspraken en ik zowel leerde over wat ik voor anderen kan betekenen, alsook over mijn eigen design. De online kennisbank met daarin alle informatie over HD en gezondheid is ook zeker super waardevol.  Ook tussendoor contact via telegram vond ik heel fijn. 
Het heeft mij veel inzichten en kennis opgeleverd!! Zowel voor mezelf als voor mijn klanten. Ik heb een mini training gemaakt en een pilot traject gelanceerd om vrouwen met emotie-eten 3 maanden te coachen waarin ik ook veel meer HD kan toepassen.  Ik voelde me vanaf het begin bij Daphne op mijn gemak. Iets wat ik ook belangrijk vind. Daarnaast was het ook gewoon gezellig en gelijkwaardig. Daphne heeft mij aangespoord om gelijk aan de slag te gaan.

Het is echt een aanrader voor alle coaches en therapeuten die verder willen kijken dan alleen voeding als fysieke brandstof om hun klanten te coachen.

kelly.jpg

Kelly de Kraker- Holy Health House
 

Toen ik Daphne voor het eerst online tegenkwam, viel het me gelijk op dat ze een hele unieke combi heeft van Human Design met voeding, waarvan ik gelijk voelde: Ja, dat wil ik ook in mijn praktijk! Ik geef nu een aantal jaar orthomoleculair voedings- en supplementadvies. Natuurlijk op maat afgestemd, maar ook daarbij zitten nog vaak standaard adviezen, dus ik was echt op zoek naar een tool om het nog unieker en persoonlijker te maken. Ik vond het superfijn om in de online kennisbank zoveel nieuws te leren. Ik was al wel een paar jaar bekend met HD, maar wist vrijwel niets over voeding en leefstijl. Dus de vele informatie die hierover uit zo’n bodygraph te halen valt en wat Daphne heel overzichtelijk heeft uitgewerkt, was voor mij nieuw en leuk om te ontdekken. De online leeromgeving is eenvoudig, maar doelgericht en praktisch. 


Wat ik als grote meerwaarde heb ervaren is de coaching en extra’s die Daphne erbij gaf. Met de vele video’s, audio’s, coachvragen en praktijkvoorbeelden heeft ze me echt iets waardevols aangereikt waarmee ik werd uitgenodigd om het vooral op mijn eigen manier te doen en er zelf geïnspireerd en gemotiveerd mee aan aan de slag te gaan.  Wat me zo aanspreekt aan Daphne is haar nuchtere communicatie en aanpak. Geen urenlange persoonlijke verhalen, maar lekker to the point, zonder zakelijk of afstandelijk te zijn, integendeel. Ze gaf me de ruimte voor mijn eigen tempo en dacht goed met me mee.  Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die al werkt met voeding en leefstijl en vooral op een leuke, speelse manier een nog persoonlijker advies wil kunnen geven.

WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.18.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.16.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.22.17 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-01-09 at 11.30.39.jpeg
bottom of page