top of page
IMG_6501 kopiëren.jpg


1 op 1 coachingstraject 

Human Design Selfcare experiment!


In 10 weken weet jij hoe jij van je fysieke klachten kan afkomen, omdat je ontdekt welke voeding en leefstijl echt bij jou past!

Ben jij klaar voor meer energie en lekker in je lijf voelen?!


Door mijn zwangerschapsverlof neem ik tijdelijk geen nieuwe mensen aan!


 

 

Plan een call in me mij!

Jij bent uniek als persoon en daar hoort ook een unieke voedingspatroon en leefstijl bij! Je bent open-minded en je hebt al zoveel geïnvesteerd in zelfontwikkeling. Je voelt aan alles dat je helemaal niet past in het standaard leven zoals veel mensen die leven. 
Wat jij eet en jouw leefstijl vormt jou tot wie jij diep van binnen bent. Het brengt je dichter bij jezelf of juist verder weg van jouw diepste kern.

 

Jij bent er helemaal klaar voor om..

- Echt te kunnen ontspannen wanneer dat nodig is.

- Aan het eind van de dag nog energie te 
hebben
voor leuke dingen.

- Eens en voor altijd te ontdekken welke voeding
bij jou past.


- Gezond leven geen strijd meer is maar een 
tweede natuur.

- Dat je snapt waar je klachten vandaan komen
en wat je eraan kan doen!

- Een sterke basis te creëren zodat je meer uit je
bedrijf en leven kan halen!

- Je voelt je eindelijk fijn in je lijf!

- Jij weet precies wat je energie geeft en
energie kost. 

Herkenbaar?
 
- Reiki, meditatie, yoga en healing. You did it all!

- Toch kom je maar niet van dat buikje af. 

- Voel je je vaak vermoeid en heb je vage klachten 
zoals migraine.

- Je hebt vaak een kort lontje naar je partner en
kids.

- Je hebt al teveel diëten uitgeprobeerd en niks
lijkt op lange termijn te werken.

- Niks lijkt te werken. Je hebt al zoveel geprobeerd
om van je klachten af te komen.

- Je legt jezelf zoveel druk op om alles goed te 
moeten doen!

- Je hebt geen idee meer welke voeding en gezonde
leefstijl
nou echt bij jou past?! 

zichtbare lagen.png

Mijn unieke aanpak!

 

Toen ik net was afgestudeerd als diëtist en leefstijlcoach ging ik aan de slag zoals de meeste dat deden. Vooral werken aan de onderste drie lagen en met de wetenschappelijke methodes zoals ik had geleerd.


Maar ik miste een diepere laag. Het voelde helemaal niet goed wat ik deed en ik wist dat er meer mogelijk zou moeten zijn.

Toen kwam Human design op mijn pad..

Human Design geeft een unieke blauwdruk voor jouw leven.  Het is de wetenschap van differentiatie en het ondersteunt het idee dat niemand van ons hetzelfde is. Dus waarom zouden we onze gezondheid wel behandelen alsof er 1 aanpak is voor iedereen?
 

Wat levert het traject je concreet op? 

Wat maakt het traject zo uniek? Aan de hand van jouw design gaan we je voedingspatroon en leefstijl uitpluizen. Ook zal ik hierin mijn eigen kennis als voedingsdeskundige, diëtist, leefstijlcoach en ACT therapeut in meenemen.

 

Voeding by design
Er is zoveel ruis als het gaat om gezonde keuzes maken. Jij kan leren om die ruis uit te schakelen en te gaan ontdekken wat bij jou past! De juiste keuzes maken wordt dan een tweede natuur en niet iets waar je constant over na moet denken. Alles wat jij eet vormt jou tot wie jij bent. Het zorgt ervoor dat jij je op je best gaat voelen zowel lichamelijk als mentaal.  En nee het is GEEN nieuw dieet!

Bewegen by design
Welke vorm van bewegen past echt bij jou? Jarenlang heb ik echt 5 keer per week krachttraining gedaan, maar dit was helemaal niet wat bij mij paste. Toen ik hernia kreeg ben ik gaan ontdekken wat ik echt nodig heb. Weet jij wat bij jou past en waar jouw lijf behoefte aan heeft? Ontdek het door jouw design en je zult ervaren wat dit gaat doen met jouw energie!

  Ontspannen by design
Je weet echt wel dat je af en toe moet ontspannen en dat het niet slim is om 8 uur non-stop door te werken. Wist jij ook dat ontspannen voor iedereen weer anders is? Het begint met snappen hoe jouw eigen energie werkt en waarom je het zo lastig vindt om echt te ontspannen. Vervolgens ontdek jij door jouw eigen design hoe jij het beste tijd kan nemen voor jezelf. Je krijgt niet alleen meer inspiratie, maar kan ook veel beter gaan werken vanuit intuïtie. 

Slapen by design
Hoe gemakkelijk val jij en slaap? Hoe goed slaap jij door en hoe word jij vervolgens wakker? Kom jij pas je bed uit na 5 keer snoozen of begin jij de dag gelijk met positieve energie? Jouw kwaliteit van slaap bepaalde de kwaliteit van jouw leven. Met jouw design kan jij ontdekken hoe jouw ideale slaappatroon eruit ziet. 

Holistisch by design
Wat denk je dat er gebeurt als jij met al deze aspecten aan de slag gaat? Alles heeft namelijk invloed op elkaar.  Om het nog sterker te maken nemen we ook je mindset mee, want dat heeft alles te maken met jouw conditionering. Je gaat leren hoe jij uit je hoofd gaat en in je lijf komt.  Je leert leven in het nu en dat maakt dat jij je niet alleen als persoon sterker gaat voelen, maar ook als ondernemer, vrouw, werknemer en moeder! Een onvoorwaardelijke zelfliefde!

Kleine stappen
Je hoeft niet je hele leven 180 graden om te draaien en mega grote veranderingen aan te brengen. Vaak denk je met een alles of niets mentaliteit, maar dat is juist niet wat we gaan doen. We gaan stap voor stap aan de slag en maken het zo heel praktisch en haalbaar voor jou!

 


 

Dit wil ik!!!
IMG_6549 kopiëren.jpg

1. Human Design gebruiken als basis om te ontdekken wat jij nodig hebt voor een relaxed leven.

2. We alle lagen van de piramide gaan aanpakken. Niet alleen maar oppervlakkig, maar ook juist op een dieper niveau. 

3. Als Projector is het mijn unieke kracht dat ik gelijk zie wat jij nodig hebt en dat is bijna altijd niet hetgene wat jij verwacht.

4. Mijn ervaring en kennis als dietist, leefstijlcoach en ACT therapeut in combinatie met Human Design maken het zo krachtig.

 

5. We hebben niet alleen 1:1 sessies, maar ook tussendoor hebben we contact en krijg je motiverende video's, audio's en oefeningen!

Dit zorgt ervoor dat jij je lichaam en geest beter gaat begrijpen. Je weet wat je nodig hebt en je voelt je energieker. Dit effect zal je 100% gaan merken in je bedrijf!  

 

De methode die ik gebruik is uniek omdat..

IMG_6581 kopiëren.jpg

Voordat ik nog meer vertel wil ik mij eest even voorstellen.  Mijn naam is Daphne Hieltjes..


 

En ik heb net zoals heel veel ondernemers heel braaf mee gedaan aan de 5am club, maar werd eigenlijk na een paar dagen al knettergek en hield het niet eens vol.

Ook ben ik gaan vasten, want dat deed een andere onderneemster ook en haar vond ik fantastisch dus dan moest het ook wel voor mij werken toch?!

I did it al!! Alleen niks voelde echt goed of hield ik vol.

Ondertussen investeerde ik flink in businesscoaching en wist ik inmiddels hoe ik op 1000 manieren een funnel kon maken en een leuke mail kon schrijven.

Alleen goed voor mijzelf zorgen bleef wel een dingetje.

Dat terwijl ik zelf diëtist ben en leefstijlcoach. Ik schaamde zelfs stiekem een beetje. Want ik had de wetenschappelijke kennis in huis, maar er miste voor mij iets. 

Toen was daar Human Design!! Ineens had ik een gouden combinatie in handen en ontdekte ik hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Welke voeding bij mij past en hoe ik beter kan slapen.

Ik snapte mijn lijf beter en ging mij beter voelen. Natuurlijk groeide daardoor mijn bedrijf ook. Dit moest ik veel meer vrouwen leren! De rest is geschiedenis!

Wat anderen over mijn coaching zeggen:

ssabrina.jpg

Sabrina Veldhuizen van Duijn

Ik stapte het traject in met Daphne met de gedachte om af te vallen en gezonder te leven. Nu aan het eind van het traject is de transformatie veel groter dan dat.  Ik ben mij bijvoorbeeld bewuster geworden van mijn gedrag en ik merkte dat ik oude stukken achter me mocht laten. En meer vanuit liefde mocht kijken naar mezelf en mee mag bewegen met het ritme van de maan met mijn voedingsmiddelen. Ik heb uiteindelijk een laag dieper in mijzelf gevonden. Ook heb ik geleerd dat je het niet red met doorzettingsvermogen, maar juist door nieuwe gewoontes aan te leren en te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Ik kan nu zeggen dat ik meer tevreden ben met mezelf en meer mezelf ben. Ik sta dichter bij mijn kern en dat geeft rust. Ik vond het een heel fijn traject en raad het iedere HSP vrouw aan die open staat voor zelfontwikkeling. 

8e6196_a999c758db634bd9a152e022d5bed039_mv2.webp

Sophie Koenderink Holistisch therapeut

Ik volgde Daphne al een tijdje en zag dat ze Human Design in haar trajecten gebruikte. Ik had mij verdiept in Human Design en ik had een goed gevoel bij Daphne (dat vind ik erg belangrijk), dus voor mij genoeg redenen om Daphne te benaderen voor een sessie. 
Ik kwam bij Daphne omdat ik een energielek ervaarde, moeilijk keuzes kon maken in mijn leven en daarbij was ik nieuwsgierig naar welke voedingsmiddelen bij mij passen. 
Door de sessie snap ik hoe mijn energie werkt en waardoor ik energielek. Ik weet nu dat het voor mij oké is dat ik dingen mag uitproberen en dat het niet altijd uitpakt zoals ik van te voren hoop. 
Er zijn zoveel puzzelstukjes op de juiste plek gevallen door de sessie en ik weet nu dat er niks mis is met mij. Ik ontbijt nu anders en dat voelt goed. Daarbij accepteer ik mijn emoties nu meer omdat ik weet dat ze bij mij horen. Ik kan mijn emoties er laten zijn, in plaats van ertegen vechten. 
Het was erg prettig, open en fijn om met Daphne te kletsen. Ik raad iedereen een traject bij Daphne aan die net als ik een verklaring willen vinden voor dingen in hun leven. Die openstaan om zichzelf beter te leren kennen. 

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

Waarom zou je dit experiment heel goed kunnen gebruiken?

- Je worstelt al je hele leven lang met je gewicht en bent eeuwig aan het diëten. 

- Je hebt het gevoel dat je aardig goed voor jezelf zorgt en toch ben je vaak vermoeid!

- Je hebt allerlei vage klachten waar je maar niet vanaf lijkt te komen, zoals: migraine, buikpijn, etc.

- Je bent gewoon nieuwsgierig naar welke voeding en leefstijl nou echt bij jou past, zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

- Je bent coach en wilt zelf heel graag met voeding, leefstijl en Human Design gaan werken, maar je vind het nog lastig om je eigen draai eraan te geven. Ik kan je daarbij helpen!

Er is dus niet 1 reden waarom dit experiment geschikt is. Dit hangt helemaal af van jou en waar jij nu staat. Mijn talent is dat ik door Human Design heel snel kan zien waar jij nog energielekt en wat jij nodig hebt.

Voor de ondernemers:
Hoe mooi zou het zijn als veel meer leefstijlcoaches, diëtisten, voedingsdeskundigen de voordelen van HD gaan toepassen in hun coaching. Ik kijk graag met jou hoe jij dit het beste kan implementeren in jouw praktijk! Daarbij leer ik jou hoe jij met Human Design jouw klanten nog beter kan helpen. 

Dit kan je verwachten van de coaching:

Kickstart training & leefstijlplan

1 week voordat de eerste sessie plaatsvindt krijg je van mij de Human Design kickstart training opgestuurd waarin je de basis leert over jouw design. Ook ontvang je jouw voeding en leefstijl basisplan op maat gemaakt. Zo ben je goed voorbereid voor de eerste sessie. 

De kick-off sessie (60 min)
Tijdens deze online sessie van 1 uur doen we een voeding en leefstijl meting om te kijken waar je nu staat, zodat we aan het eind van het traject kunnen zien waarin je bent gegroeid. We gaan jouw selfcare formule stappen plan bespreken en wat jij daarvoor nodig hebt. We gaan kijken naar jouw voeding en leefstijl plan en waar die nog aangepast kan worden. Alles om jouw fundering zo sterk mogelijk te maken.

Update sessie (60 min)
Op de helft van het traject hebben we een update sessie om te kijken hoe het gaat en waar je eventueel nog tegen aanloopt. We kijken hoe jij jouw experiment verder kan gaan toepassen in je leven. 

 

Wekelijkse inspiratie
Vanaf het eerste gesprek ontvang jij wekelijks per mail een video, oefening of audio met daarin extra inspiratie om mee aan de slag te gaan. Dit geeft je extra motivatie om aan de slag te gaan. Het traject bestaat dus niet alleen uit 1:1 gesprekken, maar ook uit wekelijkse modules. 
 

Evaluatie sessie (60 min)

In deze sessie gaan we kijken naar hoe jij het hebt ervaren en wat je hebt geleerd. Hoe maak je van dit experiment nieuwe gewoontes. Helaas neem ik nu vanwege mijn verlof dit jaar geen nieuwe mensen meer aan! 
 

Dit wil ik!!!

Investering
(in 2 termijnen betalen is ook mogelijk):


344 Incl. BTW

bottom of page