top of page
Hooked on health.png

Online receptenboek

Veel meer dan alleen recepten!

     Hoe zou het voor je zijn als:

  •  Jij niet meer hoeft uit te zoeken welke recepten gezond zijn?

  •  Je leert hoe je meer kan variëren met je recepten?

  •  Je leert hoe je makkelijk en gezond kan koken?

  •  Je ontdekt hoe een gezond dagmenu eruit ziet?

    En.. je ontdekt waar het uiteindelijk echt om draait:
    het creëren van gezonde gewoontes! 

Ja ik wil het online receptenboek!

Hoe ziet het receptenboek eruit?

Recepten

Ik heb al mijn favoriete gezonde recepten voor jou verzameld. Het is een receptenboek in de vorm van een e-book. Je kan hem dus na bestelling gelijk downloaden, hoe fijn is dat?! Het zijn recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.  Zo kan jij een gezond dagmenu samenstellen.

Variatie tips

Van elk recept heb ik een makkelijke versie en een uitgebreide versie, zodat je zelf kan kiezen wat bij jou past. Daarnaast geef ik bij veel recepten ook variatie tips, zodat jij eindeloos kan variëren! 

En nog veel meer..

Er staan naast de recepten met variatietips ook nog tips in hoe je een gezond dagmenu samenstelt, gezonde tussendoortjes, tips voor gezonde dranken en hoe je ervoor zorgt dat je er een gewoonte van maakt. Het receptenboek biedt je tools om lekker aan de slag te gaan en zelf een gezond dagmenu  te maken.    

Reviews

“Zoals altijd word ik enthousiast van Hooked on Health, daarom ook gelijk het kookboek geprobeerd. Heerlijke, gezonde, makkelijke recepten, die bovendien niet veel tijd en geld hoeven te kosten! Daarbij staan er zo veel handige tips in. Ik vind het meer dan een kookboek, het is een voedingboek.”

— Iris

“Het receptenboek van Daphne Hieltjes is - zoals de voorkant aangeeft - echt meer dan alleen een receptenboek! Allereerst is de tone of voice erg prettig: je wordt positief en direct aangesproken. Daarnaast zijn veel van de recepten met video-uitleg terug te vinden op haar Instagram; ideaal. Wat ik ook erg prettig vind is dat de recepten verdeeld zijn over ontbijt, lunch en diner, waardoor het geheel erg overzichtelijk is. 

—Marlou

Wil jij heel graag het online receptenboek voor maar € 19,50?

Bestel hem direct door op de knop hieronder te drukken. 

bottom of page