top of page

Hoe zou het voelen om helemaal jezelf te zijn?

December is voor mij altijd een maand om te reflecteren en om nieuwe plannen te maken.

Een maand waar ik een traantje (Lees: tranen!) laat en uitkijk naar wat er komen gaat in het nieuwe jaar! Als ik terugkijk op afgelopen jaar zie ik dat ik mijzelf echt steeds meer durf te laten zien. Omdat ik weet dat ik daarmee veel vrouwen kan helpen en omdat ik weet dat ik dan doe waar ik blij van word.

Ik ben opgegroeid met de woorden: Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.


Ergens voelde ik al heel snel dat ik helemaal niet normaal wilde zijn. Vooral toen ik mijn studie Voeding en Diëtetiek begon voelde ik mij nogal anders dan de rest en merkte ik al snel dat het “reguliere pad” niet mijn weg is naar succes en geluk. Jarenlang voelde ik steeds meer dat ik niet helemaal mijzelf was. Als iemand mij vroeg wat ik wilde gaan doen met mijn studie had ik geen idee! Ik had geen idee waar ik nou echt blij van werd en welke leefstijl bij mij paste.


Nu kom ik stapje voor stapje steeds dichter bij wie ik echt ben en wie ik wil zijn. Ik voel dat ik zoveel heb te delen met jou, omdat ik weet dat het je kan helpen. Een jaar geleden ben ik afgestudeerd als diëtist en besloot ik het anders te gaan doen. Ik wou het op mijn eigen manier doen en met mijn eigen visie. Juist die kijk op gezondheid en geluk wil ik met jou delen. Ik wil jou met mijn mails inspireren en hopelijk helpen naar meer energie en lekker in je vel zitten! Bij alle vrouwen die ik tot nu toe heb mogen coachen (van afvallen tot aan beter slapen) draait het altijd om het krijgen van meer zelfliefde. Vaak pleasen we de hele wereld behalve onszelf. We willen een goede moeder zijn, partner, zus, vriendin en werknemer. We zijn meer bezig met hoe we ons “horen” te gedragen en vergeten daarbij waar we zelf blij van worden.


Wat nou als je vanaf nu naar jezelf gaat luisteren, naar wat jij wil en waar jij je goed bij voelt! Dat is in mijn ogen de weg naar meer energie, lekkerder in je vel zitten en simpelweg de beste versie van jezelf zijn. Het begint allemaal bij jezelf.


Meer over mij:

- Ik ben enerzijds super nuchter en anderzijds ook best wel spiriwiri!

- Ik heb een holistische aanpak waarbij ik naar het geheel kijk. Ik geloof dat onze geest en lichaam nauw met elkaar zijn verbonden en dat niet alleen voeding belangrijk is, maar ook: mindset, ontspanning, beweging en slaap.

- Ook geloof ik dat het je kan helpen als vrouw als je bewuster bent van je cyclus en het effect van je hormonen.

- Ik vind het nog steeds spannend om ECHT mijn eigen pad te volgen als persoon en als diëtist. - Ik heb al vanaf jonge leeftijd sterk het gevoel gehad dat mijn pad niet is wat anderen en de maatschappij van mij verwacht. Maar dat ik het "anders" mag gaan doen.


-Pas als we stoppen met het pleasen van de wereld kunnen we leren hoe we onszelf pleasen en hoe we voor onszelf zorgen-


Hoe mooi is het dat ik mijn visie en kennis met jou kan delen en jou hopelijk kan inspireren om ook beter slapen, energieker te voelen en de beste versie van jezelf te zijn.


Wat ik je nu al wil meegeven is dat kwetsbaar voelen hoort bij groei en dat het oké is als je soms even niet meer weet. Mijn motto: Zonder flippen, geen groei!


Of je nou beter wil slapen, gezonder wil leven of fitter wil voelen. Het draait allemaal om het vinden van een leefstijl die bij jou past. Niet een leefstijl zoals het zou "moeten" of zoals anderen het doen.


Voor mij is dit een ongoing journey waar ik je graag in mee neem en je graag een kijkje geef in mijn aanpak en mijn soms gekke, inspirerende en grappige rituelen/leefstijl!

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page