Eten volgens je design sessie


De magische en unieke manier om te ontdekken hoe jouw ideale voedingspatroon eruit ziet! 

Steek als ambitieuze vrouw net zoveel energie in liefde voor je lijf als in je bedrijf/werk en gezin!
 

Ben jij al (redelijk) bekend met Human Design en wil jij heel graag leren hoe jij  jouw voedingspatroon in lijn brengt met jouw oorspronkelijke blauwdruk?

Heb jij geleerd om altijd keuzes te maken vanuit je hoofd, terwijl je weet dat je pas echt de juiste beslissingen kan maken met je lichaam (juist moet voeding).


Ben jij benieuwd wat jouw energietype zegt over hoe jouw ideale voedingspatroon?

Wil je niet alleen maar ontdekken hoe jouw ideale voedingspatroon eruitziet, maar ook in welke omstandigheden jij jouw eten het beste verteerd? 

 

Wil jij loskomen van de eetregels die je tot nu toe eigen hebt gemaakt?

Wil jij je ontdekken hoe jij je energieker en zelfverzekerder gaat voelen? Hoe je meer uit je leven en je bedrijf kan halen?

 

Dat kan door een leefstijl te creëren die echt bij bij jou past! Eten afstemmen op jouw design is de meest krachtige stap die je kan zetten voor een stevige basis. 


 

Ontwerp zonder titel (2).png
Image by Ravi Roshan

Lisa

Human Design kwam door Daphne voor de 2e keer op mijn pad. Ik heb de afgelopen jaren heel veel opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en geloof in het complete plaatje waarin alles samenkomt. 
De 1:1 sessie bij Daphne sprak mij aan omdat ik heel graag wou leren hoe ik mijzelf meer op nummer 1 kan zetten. Ik sta altijd aan en ik heb daardoor ook nog eens een overvol hoofd. Daarbij sta ik altijd voor iedereen klaar, maar ik vergeet daardoor vaak mijzelf. 
Door de sessie met Daphne ben ik mij veel bewuster geworden van de momenten dat ik aan sta en teveel bezig ben met anderen in plaats van mijzelf.
Ik herken de momenten waarop ik niet volgens mijn design leef en kan zo steeds meer verbanden leggen. Ik vond het super interessant wat ik allemaal heb geleerd over mijn design. Er is echt een wereld voor mij open gegaan. 
Ik vond het gesprek met Daphne erg prettig. Ze was positief, opbouwend en legde alles rustig stap voor stap uit. 
Ik raad de sessie elke HSP vrouw aan die net als ik zoekende is naar zichzelf. Het geeft een mooi compleet plaatje over jezelf en het bevestigd wat je diep van binnen al weet. Al die eye-openers zorgen voor acceptatie over waar je nu staat en wie je diep van binnen in je DNA bent. 

Image by Spenser Sembrat

Karin

Daphne sprak mij erg aan in de mail waarin ze vertelde over de Human Design sessie. Ik had mij al verdiept in Human Design, maar wou graag nog meer de diepte in. Door de sessie ervaar ik meer rust en acceptatie over wie ik ben. Ik ben wie ik ben en ik mag het op mijn manier doen. Het heeft echt veel met mij gedaan. Ik vond het een fijn gesprek en het was prettig dat ik van te voren het verslag al kreeg van Daphne. Daarom kon ik in alle rust alvast de informatie lezen. Het was heel prettig om het vervolgens samen door te nemen. Ik heb door de sessie veel inzichten gehad over wat mij wel of niet energie geeft. Fijn om daarmee aan de slag te gaan. Als je net als ik open-minded bent en meer over jezelf wil leren raad ik je de sessie zeker weten aan. De sessie zal je namelijk heel veel input geven over jezelf en wat jij nodig hebt.

 

Human design heeft mijn leven verandert..Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch leefstijl & Human Design coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. 

Van nature zie ik gelijk welke leefstijl jij nodig hebt en waar jouw valkuilen en kwaliteiten zitten. Ik prik door jou obstakels heen en help jou zo meer helderheid te creëren, zodat jij weet wat jij nodig hebt.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching.

Daarom ben ik de opleiding: Become a Human design reader gaan volgen bij Jenna Zoe en als aanvulling doe ik een Gene keys opleiding. Er valt zoveel te leren over ons design!

IMG_6582 kopiëren.jpg
IMG_6322 kopiëren.jpg

Wat is  human design en wat levert het je op...

 • Human design geeft je inzicht in wie jij van nature bent.
   

 • SWOT analyse van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en kansen.Door een soort van Hoe jij bent geprogrammeerd als mens en wat jou uniek maakt.
   

 • Na de sessie snap jij waarom jij geen keuzes moet maken vanuit je hoofd, maar vanuit je lichaam en hoe je dat kan doen (want dat is voor iedereen anders)
   

 • Je snapt hoe jouw energie werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je minder overprikkeld raakt.
   

 • Je ontdekt een leefstijl op maat gemaakt voor jou!
   

 • Na de sessie weet jij hoe jij het beste kan eten volgens jouw design.

Tijdens ons leven zijn we geconditioneerd en hebben wij ons aangepast zoals dat van ons wordt verwacht.
Waardoor we vaak niet zo goed meer weten wat we echt nodig hebben en wat ons zo uniek maakt. Met human design kan je weer de beste versie worden van jezelf. Het systeem maakt je weer bewust van jouw unieke kern. 

Human design is een model gebaseerd op een combinatie van spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de kaballah en I-ching) en wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Je snapt dus wel dat het een mega complex systeem is en daardoor ook zo fascinerend. Een gezonde leefstijl is dus voor iedereen anders. Voor de één is een ochtendroutine heel belangrijk en alles in rust doen, terwijl de ander juist veel meer beweging en activiteit nodig heeft om zich goed te voelen. 

Iedereen is uniek!

Zo ziet de online Human Design leefstijl sessie eruit..

- Je vult de vragenlijst in.
Dit kan je doen door op 1 van de oranje knoppen hier op de pagina te drukken. Als jij het formulier hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je meer informatie te geven en de sessie in te plannen. Het gesprek wordt gedaan via Zoom. 

- Online sessie (60 minuten) met geen wollige uitleg waar je niks mee kan!
Als we de sessie ingaan snap je de basis en kunnen we gelijk gaan kijken naar wat jij nodig hebt. Ik zorg ervoor dat je praktische tips krijgt waar je ook daadwerkelijk gelijk mee aan de slag kan gaan. 

 

- Mijn eigen kennis als gids, holistisch coach en diëtist. 
Naast Human Design heb ik zelf ook heel veel kennis in huis om jou goed te kunnen helpen. Ik zie van nature gelijk waar jouw voeding en leefstijl meer aandacht nodig heeft en hoe je dit op een simpele manier kan toepassen. 

- Voedingsadvies in lijn met jouw blauwdruk.
Ik zal nooit een streng dieet of andere regels aanraden.  Waar we naar gaan kijken is juist hoe jij meer vanuit je lijf de juiste keuzes kan maken. Hoeveel eetregels heb je op dit moment en helpen deze jou juist of juist niet?  Sowieso krijg je minimaal 4 praktische haalbare tips om direct mee aan de slag te gaan. 

- Na 4 weken een 15 minuten check-up.

Ik vind het altijd fijn om te weten hoe het gaat met het toepassen van alle praktische tips. Daarom zal ik je na vier weken bellen om te kijken hoe het gaat. Je hebt dan ook de mogelijkheid om nog vragen stellen over jouw voeding en Human Design. 

 

Voor dit alles betaal je nu nog slechts €89 excl. BTW

De sessie is niet voor jou als je een standaard reading wilt over jouw chart.


Het is echt alleen voor diegene die wil deep diven in haar voedingspatroon. 

Na de sessie...


 

Heb jij inzicht in jouw ideale voedingspatroon.

 

Weet jij hoe jouw vertering het beste werkt.

Snap jij waarom je nu energie lekt.

Hoe je vanuit je lijf keuzes kan maken in de juiste voeding.

Weet jij hoe jij minder stress kan ervaren.

Wat jij verder nog meer kan leren om dichter  tot  jezelf te komen. 

Kortom: Jij kan een voedingspatroon creëren zonder discipline, zodat je meer energie overhoudt om te gaan doen waar jij blij van wordt.  

 

Ervaringen 

WhatsApp Image 2021-03-18 at 09.50.37.jp

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

- Esmeralda Hübner -  Praktijk koneksi


 

20210305_181923[5054].jpg

"Ik had nog niet eerder van Human Design gehoord. Daphne deelde er iets over in één van haar instagram posts. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Zou het echt kunnen, een soort blauwdruk van wie je bent?

Toen ik mijn Human Design Chart ontving van Daphne heb ik deze met verbazing gelezen. Er stond zwart op wit wie ik ben als persoon.... Welke aspecten ik van nature bevat, waar ik nog in mag groeien. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik dagelijks keuzes maak en waarom deze me soms energie kosten of juist energie geven!

Tijdens een zeer ontspannen meeting het verslag met Daphne kunnen bespreken. Ze is helder in haar uitleg en kan herkenbare voorbeelden geven. Ze weet de juiste vragen te stellen en daagt je uit tot meer verdieping.

Soms automatisch handel ik vanuit gedachten of emotie, wat me onbewust (veel) energie kost. Ik ben me bewust geworden dat handelen vanuit intuïtie bij mij past. Ik heb van Daphne de tools gekregen hoe ik het beste beslissingen kan maken, wat bijdraagt aan meer energie. Voor iedereen die meer zelf inzicht wil, leven vanuit je human design, ik zou het iedereen aanbevelen."- Elisa de Jong -  


 

IrisWeena-0518-Squared-Edited-odxy844989

"Ik had geen behoefte aan iets wat weer voor mij de toekomst zou voorspellen zoals een horoscoop haha. Maar Daphne vertelde mij super enthousiast dat Human Design juist bedoeld is om te laten zien hoe jij diep van binnen bent en als je daarnaar leeft dat je dan lekker in je vel zit en meer in Flow leeft dus daarom was ik toch erg nieuwsgierig geworden. Ik vond het soms bijna eng hoe gelijkend het is en ik kon ook direct hele concrete situaties bedenken waar dit onlangs nog in voor is gekomen.
Het geeft me meer richting, en eigenlijk daardoor ook rust. Ik weet nu beter dat ik op bepaalde vlakken me niet hoef te laten beïnvloeden door anderen en op andere vlakken het juist wél handig is voor mij om naar anderen te kijken en te luisteren. Hierdoor voel ik me meer in mijn kracht, althans, dat is wat ik nu van plan ben te gaan doen.
Dit is voor de HSP vrouw die soms het gevoel heeft geleefd te worden. Die soms niet meer weet wat nou goed is voor zichzelf. En voor de vrouw die open staat voor nuchterheid met een vleugje spiritualiteit. 

Wat ik erg fijn vond aan de consult met Daphne is dat ze ook de juiste vragen weet te stellen om bepaalde aspecten uit het mega ingewikkelde human design voor mij wat meer concreet te maken. 

Daardoor gaf ze mij het gevoel dat ik veel meer in mijn mars heb en veel dichter bij mezelf ben -of in ieder geval kan komen- dan ik eerst dacht. "

-Iris Gewoontedier-