top of page


Leer eten en gezond leven volgens jouw design, zodat je eindelijk de gezonde levensstijl kan creëren die past bij jouw unieke behoeften en verlangens. Stop met gissen wat werkt voor jouw lichaam en gezondheid.

Ontdek het met jouw Human Design!

Ben jij al (redelijk) bekend met Human Design en wil jij heel graag leren hoe jij  jouw voeding, slaap, beweging en ontspanning in lijn brengt met jouw oorspronkelijke blauwdruk?

Heb jij al teveel dingen geprobeerd om je energieker en lekkerder in je vel te voelen? Wil je weer wakker worden en met energie zin hebben in de dag?

Weet jij dondersgoed dat een gezonde leefstijl belangrijk is, maar heb je even een idee meer hoe je dit moet aanpakken?

 

Wil jij loskomen van eetregels om te kunnen leren vertrouwen op wat je lijf nodig heeft. 

Kortom: Wil jij ontdekken wat jij ECHT nodig hebt om je energieker te voelen, zodat jij meer uit je leven kan halen?  Dat kan door een leefstijl te creëren die echt bij jou past.  Die uniek is en alleen bij jou past. 


 

Ontwerp zonder titel (2).png
MG_9810.jpg

Tamara Leenderts van Houten Bakkes borrelplanken

Een paar maanden geleden had ik besloten om met jou samen te werken om een betere versie van mezelf te gaan te creëren. Iik wilde mezelf  weer beter voelen. Dit betekent: wakker worden met energie zonder donkere wolk boven mijn hoofd, zin in de dag hebben en dankbaar zijn voor de kleine dingen in mijn leven, en voornamelijk dat mijn lijf weer functioneerde.

Daphne wat een reis en progressie heb ik afgelegd. De ontstekingen in mijn lijf, waar ik je destijds om advies vroeg. De kleine oefeningen die we samen hebben gedaan zoals de dankbaarheid in de ochtend wat ik nog steeds elke dag doe. Een ruimte voor jezelf creëren om rust op te zoeken, intuïtief eten. Het stukje Human Design waarin ik mezelf en mijn lijf beter leerde kennen. Ik zit nu hoog in mijn energie, mijn bedrijf gaat hierin mee. Ik voel me gezond en fit en blij als ik opsta. Ik ben weer verliefd op het leven. Mede dankzij jouw tips, expertise en ondersteuning heb ik dit waar gemaakt voor mezelf. Super bedankt hiervoor.  Mijn verlangen om in vrijheid te leven en dat ik kan zijn wie ik wil zijn en dat dat ook oké is met alles wat daar bij hoort is dus gelukt. Het feit dat dit niet in 2 weken lukt ben ik het levende bewijs van. Daarom zo fijn dat dit een langer traject is geweest met vallen en opstaan waarbij je dus de ruimte hebt om te reflecteren en je oude patronen te doorbreken.

Image by Ravi Roshan

Lisa

Human Design kwam door Daphne voor de 2e keer op mijn pad. Ik heb de afgelopen jaren heel veel opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en geloof in het complete plaatje waarin alles samenkomt. 
De 1:1 sessie bij Daphne sprak mij aan omdat ik heel graag wou leren hoe ik mijzelf meer op nummer 1 kan zetten. Ik sta altijd aan en ik heb daardoor ook nog eens een overvol hoofd. Daarbij sta ik altijd voor iedereen klaar, maar ik vergeet daardoor vaak mijzelf. 
Door de sessie met Daphne ben ik mij veel bewuster geworden van de momenten dat ik aan sta en teveel bezig ben met anderen in plaats van mijzelf.
Ik herken de momenten waarop ik niet volgens mijn design leef en kan zo steeds meer verbanden leggen. Ik vond het super interessant wat ik allemaal heb geleerd over mijn design. Er is echt een wereld voor mij open gegaan. 
Ik vond het gesprek met Daphne erg prettig. Ze was positief, opbouwend en legde alles rustig stap voor stap uit. 
Ik raad de sessie elke HSP vrouw aan die net als ik zoekende is naar zichzelf. Het geeft een mooi compleet plaatje over jezelf en het bevestigd wat je diep van binnen al weet. Al die eye-openers zorgen voor acceptatie over waar je nu staat en wie je diep van binnen in je DNA bent. 

Image by Spenser Sembrat

Karin

Daphne sprak mij erg aan in de mail waarin ze vertelde over de Human Design sessie. Ik had mij al verdiept in Human Design, maar wou graag nog meer de diepte in. Door de sessie ervaar ik meer rust en acceptatie over wie ik ben. Ik ben wie ik ben en ik mag het op mijn manier doen. Het heeft echt veel met mij gedaan. Ik vond het een fijn gesprek en het was prettig dat ik van te voren het verslag al kreeg van Daphne. Daarom kon ik in alle rust alvast de informatie lezen. Het was heel prettig om het vervolgens samen door te nemen. Ik heb door de sessie veel inzichten gehad over wat mij wel of niet energie geeft. Fijn om daarmee aan de slag te gaan. Als je net als ik open-minded bent en meer over jezelf wil leren raad ik je de sessie zeker weten aan. De sessie zal je namelijk heel veel input geven over jezelf en wat jij nodig hebt.

 

Human design heeft mijn leven verandert..Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch leefstijl & Human Design coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. 

Van nature zie ik gelijk welke leefstijl jij nodig hebt en waar jouw valkuilen en kwaliteiten zitten. Ik prik door jou obstakels heen en help jou zo meer helderheid te creëren, zodat jij weet wat jij nodig hebt.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching.

Daarom ben ik de opleiding: Become a Human design reader gaan volgen bij Jenna Zoe en als aanvulling volg ik meerdere courses rondom gezondheid en Human Design.

IMG_6582 kopiëren.jpg

Zo ziet de sessie eruit:

Een online 1:1 sessie van 90 minuten waarin we samen naar jouw huidige situatie gaan kijken en ik neem je mee in de basis van wat jouw design zegt over jouw gezondheid. 

Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een op maat gemaakt verslag met daarin de informatie samengevat. Super handig om later nog even terug te lezen.

Je mag mij tot 2 weken na de sessie onbeperkt vragen stellen via de mail. Super fijn als je nog even wat helderheid wilt of wat support nodig hebt.

Bonus: Een online mini training met daarin alle informatie over jouw energietype en
eten, slapen, bewegen en ontspannen.

 

Na de sessie:
 

Snap jij hoe jouw energie werkt en wat jij nodig hebt om die in balans te houden. Hoef je niet meer wakker te worden met het gevoel alsof er een hele stoet vrachtwagens over je heen is gereden. Je wordt wakker met energie en zin in de dag! Me-time is voor jou geen opgave meer, maar een gewoonte. 

Eetregels kan je achter je laten, want jij weet nu hoe je naar je lijf kan luisteren om de juiste keuzes te maken met je voeding. Je gaat oude ongezonde patronen doorbreken en ruimte maken voor gezonde patronen die geen moeite kosten maar aanvoelen als een tweede natuur! 

 

Investering: 199,- (inclusief BTW)!
 

Ervaringen 

Mediteren van de vrouw

Pauline Bruil

Ik heb door de sessie veel verandert aan mijn voeding en leefstijl..

Zo ga ik veel vaker iets vroeger naar boven zodat ik nog heel even me-time heb voordat we gaan slapen, bewaak ik mijn agenda beter om balans te houden in prikkels en rust en ben ik ook veel bewuster aan het eten. Vooral voelen! 👌🏼

En bewuster eten gaat mij makkelijker af nu ik vaker luister naar de boodschap er achter. Moe, verveeld, onrust.. Eerst was dat spannend, soms confronterend maar door er op een afstand naar te kijken, het zien als een leerproces gaat dat nu veel makkelijker en wordt dit steeds beter herkenbaar. 

 

Daphne hartelijk dank voor al die tips die jij mij gegeven hebt. Het vertrouwen dat jij mij gaf om het leerproces in en met mezelf aan te gaan heeft mij meer rust en balans gebracht. En daarmee ben ik voor mezelf een prettiger mens geworden. :) Ik heb er zelfs meer energie door gekregen omdat ik nu mijn balans beter bewaak want ik voel én begrijp de signalen in mijn lijf. Ik heb een diepere laag in mezelf leren kennen.  Tof hè! 

WhatsApp Image 2021-03-18 at 09.50.37.jp

Esmeralda Hubnur

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

bottom of page