top of page
DH - Logo 2.png


Leer eten en gezond leven volgens jouw design, zodat je eindelijk de gezonde levensstijl kan creëren die past bij jouw unieke behoeften en verlangens. Stop met gokken wat werkt voor jouw lichaam en gezondheid.

Ontdek het met jouw Human Design!

Ben jij al (redelijk) bekend met Human Design en wil jij heel graag leren hoe jij  jouw voeding, slaap, beweging en ontspanning in lijn brengt met jouw oorspronkelijke blauwdruk?

Heb jij al teveel dingen geprobeerd om je energieker en lekkerder in je vel te voelen? Wil je weer wakker worden en met energie zin hebben in de dag?

Weet jij dondersgoed dat een gezonde leefstijl belangrijk is, maar heb je even een idee meer hoe je dit moet aanpakken?

 

Wil jij loskomen van eetregels om te kunnen leren vertrouwen op wat je lijf nodig heeft. 

Kortom: Wil jij ontdekken wat jij ECHT nodig hebt om je energieker te voelen, zodat jij meer uit je leven kan halen?  Dat kan door een leefstijl te creëren die echt bij jou past.  Die uniek is en alleen bij jou past. 

 

 

​​

Ontwerp zonder titel (2).png
DSC_0056 aangepast.jpg

Ellen Roderkerken 

Al een tijdje houdt Human Design me bezig en ik werk er ook steeds meer mee. Toen ik een post van Daphne zag over HD en gezondheid wilde ik er meer van weten. Er volgden 2 hele mooie en inspirerende gesprekken. Daphne is echt betrokken in het gesprek en stelt vragen waar je niet zomaar mee weg komt. 

Veel dingen wist ik al, sommige dingen had ik weggestopt en door iets wat Daphne vertelde popte het deurtje weer open. Dingen die ik onbewust wist werden door Daphne bevestigd in wat wel of niet werkt voor mij. In korte tijd werd ik me weer bewust hoeveel ik eigenlijk al weet en hoe fijn het is als iemand weer even de puntjes op de i voor je zet.

Dit is echt een leuk cadeautje voor jezelf en je gezondheid!

MG_9810.jpg

Tamara Leenderts van Houten Bakkes borrelplanken

Een paar maanden geleden had ik besloten om met jou samen te werken om een betere versie van mezelf te gaan te creëren. Iik wilde mezelf  weer beter voelen. Dit betekent: wakker worden met energie zonder donkere wolk boven mijn hoofd, zin in de dag hebben en dankbaar zijn voor de kleine dingen in mijn leven, en voornamelijk dat mijn lijf weer functioneerde.

Daphne wat een reis en progressie heb ik afgelegd. De ontstekingen in mijn lijf, waar ik je destijds om advies vroeg. De kleine oefeningen die we samen hebben gedaan zoals de dankbaarheid in de ochtend wat ik nog steeds elke dag doe. Een ruimte voor jezelf creëren om rust op te zoeken, intuïtief eten. Het stukje Human Design waarin ik mezelf en mijn lijf beter leerde kennen. Ik zit nu hoog in mijn energie, mijn bedrijf gaat hierin mee. Ik voel me gezond en fit en blij als ik opsta. Ik ben weer verliefd op het leven. Mede dankzij jouw tips, expertise en ondersteuning heb ik dit waar gemaakt voor mezelf. Super bedankt hiervoor.  Mijn verlangen om in vrijheid te leven en dat ik kan zijn wie ik wil zijn en dat dat ook oké is met alles wat daar bij hoort is dus gelukt. Het feit dat dit niet in 2 weken lukt ben ik het levende bewijs van. Daarom zo fijn dat dit een langer traject is geweest met vallen en opstaan waarbij je dus de ruimte hebt om te reflecteren en je oude patronen te doorbreken.

astrdi.jpg

Astrid Hofland

Daphne kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik volgde haar al een tijdje op social media en raakte geïnspireerd door haar unieke aanpak. Geen vaste eetschema´s, strenge diëten of honderdduizend wijsheden - al dan niet wetenschappelijk gefundeerd - waar ik de afgelopen jaren mee heb geëxperimenteerd. Soms met kortstondig succes en vaak na een tijdje weer terug bij af. Bij het traject van Daphne gingen we niet alleen kijken naar voeding en een one-size-fits-all aanpak. We keken naar wat ECHT bij mij past. Waar ik goed op ga, waar ik blij van word, waar ik mij goed bij voel. Alleen dan kan je duurzaam verandering doorvoeren. Door te luisteren naar mijn lijf en bewust te worden van wat voeding met mij doet. Niet rigoureus alles omgooien, maar stapje voor stapje. We keken zelfs naar 'waar voed je jezelf mee in bredere zin'. Zoals nieuwe contacten leggen en uit mijn comfortzone gaan.

Daphne is met haar nuchterheid heerlijk praktisch en gaat samen met haar klant het experiment aan. Daardoor werd het een interresant ontdekkingstocht. De eerste stapjes zijn gezet en de eerste verbeteringen zijn voelbaar en zichtbaar. Ik heb de gesprekken met Daphne als zeer waardevol ervaren. Dankjewel Daphne voor je zeer persoonlijke aanpak die mij nieuwe unieke inzichten hebben gegeven. 

Human design heeft mijn leven verandert..

Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch leefstijl & Human Design coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. 

Van nature zie ik gelijk welke leefstijl jij nodig hebt en waar jouw valkuilen en kwaliteiten zitten. Ik prik door jou obstakels heen en help jou zo meer helderheid te creëren, zodat jij weet wat jij nodig hebt.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching.

Daarom ben ik de opleiding: Become a Human design reader gaan volgen bij Jenna Zoe en als aanvulling volg ik meerdere courses rondom gezondheid en Human Design.

IMG_6582 kopiëren.jpg

Zowel de losse sessie als het traject vinden online plaats via Zoom of Google meet.

  • Een sessie van 60 minuten. 

  • Voorafgaand aan de sessie ontvang je een verslag met daarin informatie over jouw gezondheid vanuit jouw unieke design.

Losse sessie

  • Jij bepaald waar de focus op ligt tijdens de sessie. Waar loop jij tegenaan en wil jij samen met mij onder de loep nemen? 

139,- 

  • Een  intakegesprek van 60 minuten

  • Vijf sessies van 45 minuten (6 maanden)

  • Jouw voortang houden we bij in Google drive met jouw eigen persoonlijke mapje. 

  • Tussendoor mag jij mij al jouw vragen stellen en ik ben er om jou te steunen en liefdevol een spiegel voor te houden (Reageer doordeweeks binnen 48 uur).
     

  • Bonus: Toegang tot de online training 

699,-  (of 3 termijnen van 244,-)

Selfcare traject

Wanneer kies je voor één losse sessie:

Directe hulp bij specifieke uitdagingen: Heb je slechts enkele specifieke vragen of uitdagingen waar je tegenaan loopt in je voeding of leefstijl? Dan is een losse sessie perfect voor jou. Je krijgt directe en gerichte ondersteuning om deze kwesties aan te pakken, zonder de verplichting van een langdurig traject. Let wel op! We kunnen dan niet alles bespreken. Wat op dit moment voor jou het belangrijkste is zal aan bod komen. 

Wanneer kies je voor het traject (6 maanden):

 

Diepgaande transformatie: Als je op zoek bent naar een totale transformatie van je voeding en leefstijl, dan is het traject van 6 maanden de juiste keuze voor jou. We duiken diep in alle aspecten van je leefstijl, van voeding tot beweging en mindset. Om blijvende veranderingen te realiseren.

Ondersteuning op lange termijn: Het traject biedt continue ondersteuning gedurende een langere periode, waardoor je de tijd hebt om echt nieuwe gewoonten te ontwikkelen en te integreren in je dagelijks leven. Dit zorgt voor duurzame resultaten op lange termijn en een blijvende verbetering van je gezondheid en welzijn Let op! Voor het traject hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of het traject bij jou past en we een klik hebben. Je hoeft pas na het gesprek een keuze te maken.

Ervaringen 

IMG-20230215-WA0000.jpg

Joke van Maanen

Ik vond Human Design heel interessant. Ik had een orthomoleculaire opleiding gedaan, maar ik miste nog wat. Mensen zijn heel verschillend en iedereen heeft andere behoeftes. Dit was voor mij de reden om in het traject te gaan bij Daphne.

Ik heb veel geleerd over mijzelf en vooral hoe ik mezelf druk opleg. Ik ben meer rust gaan nemen en heb veel geleerd over hoe ik dat kan doen.

De inzichten zijn vooral over mijzelf. Ik heb minder voor mijn praktijk gedaan en meer voor mezelf. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, want ik gun het mezelf ook.

Ik neem nu veel meer rust en ga niet constant meer door.

Ik vond de gesprekken met Daphne fijn. De gesprekken liepen vloeiend en ik vond het fijn om te kunnen sparren.

Ik vond de theorie naast de sessies heel fijn. Dat ik die in mijn eigen tijd kon luisteren.

Mediteren van de vrouw

Pauline Bruil

Ik heb door de sessie veel verandert aan mijn voeding en leefstijl..

Zo ga ik veel vaker iets vroeger naar boven zodat ik nog heel even me-time heb voordat we gaan slapen, bewaak ik mijn agenda beter om balans te houden in prikkels en rust en ben ik ook veel bewuster aan het eten. Vooral voelen! 👌🏼

En bewuster eten gaat mij makkelijker af nu ik vaker luister naar de boodschap er achter. Moe, verveeld, onrust.. Eerst was dat spannend, soms confronterend maar door er op een afstand naar te kijken, het zien als een leerproces gaat dat nu veel makkelijker en wordt dit steeds beter herkenbaar. 

 

Daphne hartelijk dank voor al die tips die jij mij gegeven hebt. Het vertrouwen dat jij mij gaf om het leerproces in en met mezelf aan te gaan heeft mij meer rust en balans gebracht. En daarmee ben ik voor mezelf een prettiger mens geworden. :) Ik heb er zelfs meer energie door gekregen omdat ik nu mijn balans beter bewaak want ik voel én begrijp de signalen in mijn lijf. Ik heb een diepere laag in mezelf leren kennen.  Tof hè! 

WhatsApp Image 2021-03-18 at 09.50.37.jp

Esmeralda Hubnur

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou iedereen aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

bottom of page