top of page

Eten en gezond leven
volgens je design 


De magische en unieke manier om te ontdekken hoe jouw ideale voedingspatroon en leefstijl eruit ziet! 
 

Ben jij al (redelijk) bekend met Human Design en wil jij heel graag leren hoe jij  jouw voedingspatroon in lijn brengt met jouw oorspronkelijke blauwdruk?

Heb jij geleerd om altijd keuzes te maken vanuit je hoofd, terwijl je weet dat je pas echt de juiste beslissingen kan maken met je lichaam (juist moet voeding).


Ben jij benieuwd wat jouw energietype zegt over hoe jouw ideale voedingspatroon?

Wil je niet alleen maar ontdekken hoe jouw ideale voedingspatroon eruitziet, maar ook in welke omstandigheden jij jouw eten het beste verteerd? 

 

Wil jij loskomen van de eetregels die je tot nu toe eigen hebt gemaakt?

Wil jij je ontdekken hoe jij je energieker en zelfverzekerder gaat voelen? Hoe je meer uit je leven en je bedrijf kan halen?

 

Dat kan door een leefstijl te creëren die echt bij bij jou past! Eten afstemmen op jouw design is de meest krachtige stap die je kan zetten voor een stevige basis. 


 

Ontwerp zonder titel (2).png
MG_9810.jpg

Tamara Leenderts van Houten Bakkes borrelplanken

Een paar maanden geleden had ik besloten om met jou samen te werken om een betere versie van mezelf te gaan te creëren. Iik wilde mezelf  weer beter voelen. Dit betekent: wakker worden met energie zonder donkere wolk boven mijn hoofd, zin in de dag hebben en dankbaar zijn voor de kleine dingen in mijn leven, en voornamelijk dat mijn lijf weer functioneerde.

Daphne wat een reis en progressie heb ik afgelegd. De ontstekingen in mijn lijf, waar ik je destijds om advies vroeg. De kleine oefeningen die we samen hebben gedaan zoals de dankbaarheid in de ochtend wat ik nog steeds elke dag doe. Een ruimte voor jezelf creëren om rust op te zoeken, intuïtief eten. Het stukje Human Design waarin ik mezelf en mijn lijf beter leerde kennen. Ik zit nu hoog in mijn energie, mijn bedrijf gaat hierin mee. Ik voel me gezond en fit en blij als ik opsta. Ik ben weer verliefd op het leven. Mede dankzij jouw tips, expertise en ondersteuning heb ik dit waar gemaakt voor mezelf. Super bedankt hiervoor.  Mijn verlangen om in vrijheid te leven en dat ik kan zijn wie ik wil zijn en dat dat ook oké is met alles wat daar bij hoort is dus gelukt. Het feit dat dit niet in 2 weken lukt ben ik het levende bewijs van. Daarom zo fijn dat dit een langer traject is geweest met vallen en opstaan waarbij je dus de ruimte hebt om te reflecteren en je oude patronen te doorbreken.

Image by Ravi Roshan

Lisa

Human Design kwam door Daphne voor de 2e keer op mijn pad. Ik heb de afgelopen jaren heel veel opleidingen, trainingen en cursussen gedaan en geloof in het complete plaatje waarin alles samenkomt. 
De 1:1 sessie bij Daphne sprak mij aan omdat ik heel graag wou leren hoe ik mijzelf meer op nummer 1 kan zetten. Ik sta altijd aan en ik heb daardoor ook nog eens een overvol hoofd. Daarbij sta ik altijd voor iedereen klaar, maar ik vergeet daardoor vaak mijzelf. 
Door de sessie met Daphne ben ik mij veel bewuster geworden van de momenten dat ik aan sta en teveel bezig ben met anderen in plaats van mijzelf.
Ik herken de momenten waarop ik niet volgens mijn design leef en kan zo steeds meer verbanden leggen. Ik vond het super interessant wat ik allemaal heb geleerd over mijn design. Er is echt een wereld voor mij open gegaan. 
Ik vond het gesprek met Daphne erg prettig. Ze was positief, opbouwend en legde alles rustig stap voor stap uit. 
Ik raad de sessie elke HSP vrouw aan die net als ik zoekende is naar zichzelf. Het geeft een mooi compleet plaatje over jezelf en het bevestigd wat je diep van binnen al weet. Al die eye-openers zorgen voor acceptatie over waar je nu staat en wie je diep van binnen in je DNA bent. 

Image by Spenser Sembrat

Karin

Daphne sprak mij erg aan in de mail waarin ze vertelde over de Human Design sessie. Ik had mij al verdiept in Human Design, maar wou graag nog meer de diepte in. Door de sessie ervaar ik meer rust en acceptatie over wie ik ben. Ik ben wie ik ben en ik mag het op mijn manier doen. Het heeft echt veel met mij gedaan. Ik vond het een fijn gesprek en het was prettig dat ik van te voren het verslag al kreeg van Daphne. Daarom kon ik in alle rust alvast de informatie lezen. Het was heel prettig om het vervolgens samen door te nemen. Ik heb door de sessie veel inzichten gehad over wat mij wel of niet energie geeft. Fijn om daarmee aan de slag te gaan. Als je net als ik open-minded bent en meer over jezelf wil leren raad ik je de sessie zeker weten aan. De sessie zal je namelijk heel veel input geven over jezelf en wat jij nodig hebt.

 

 • Losse online sessie van 60 minuten
   

 • Op maat gemaakt voeding en leefstijl verslag!
   

 • Check-up call

159,- incl. BTW

 • Intake van 90 minuten.
   

 • 4 vervolgsessies van 30 minuten
   

 • Support tussen de sessies door!
   

 • We gaan de diepte in. Dit gaat verder dan Human Design.
   

 • Op maat gemaakt voeding- en leefstijlverslag! 
   

 • Je krijgt toegang tot motiverende oefeningen, audio's en video's om je te laten eten en leven volgens je design

Selfcare experiment 
pakket

Losse sessie

459,-  incl. BTW
(In 2 termijnen ook mogelijk)

Human design heeft mijn leven verandert..Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch leefstijl & Human Design coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. 

Van nature zie ik gelijk welke leefstijl jij nodig hebt en waar jouw valkuilen en kwaliteiten zitten. Ik prik door jou obstakels heen en help jou zo meer helderheid te creëren, zodat jij weet wat jij nodig hebt.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching.

Daarom ben ik de opleiding: Become a Human design reader gaan volgen bij Jenna Zoe en als aanvulling doe ik een Gene keys opleiding. Er valt zoveel te leren over ons design!

IMG_6582 kopiëren.jpg
IMG_6322 kopiëren.jpg

Waarom zou je meer willen leren over jouw voeding en leefstijl blauwdruk?

 • Voeding is veel meer dan brandstof het maakt jou tot wie je bent.
   

 • De juiste voeding en leefstijl brengt jou naar de persoon die jij wilt zijn. Alles wat jij eet vormt jou tot wie jij bent!
   

 • Er is zoveel informatie over gezond voeding en dat maakt ons alleen maar verward. Met Human Design ga je leren vertrouwen op wat je lijf nodig heeft. 
   

 • Je snapt hoe jouw energie werkt en hoe je jouw energie in balans houdt.
   

 • Je ontdekt een leefstijl op maat gemaakt voor jou!
   

 • Na de sessie weet jij hoe jij het beste kan eten volgens jouw design.

Tijdens ons leven zijn we geconditioneerd en hebben wij ons aangepast zoals dat van ons wordt verwacht.
Waardoor we vaak niet zo goed meer weten wat we echt nodig hebben en wat ons zo uniek maakt. Met human design kan je weer de beste versie worden van jezelf. Het systeem maakt je weer bewust van jouw unieke kern. 

Human design is een model gebaseerd op een combinatie van spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de kaballah en I-ching) en wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Je snapt dus wel dat het een mega complex systeem is en daardoor ook zo fascinerend. Een gezonde leefstijl is dus voor iedereen anders. Voor de één is een ochtendroutine heel belangrijk en alles in rust doen, terwijl de ander juist veel meer beweging en activiteit nodig heeft om zich goed te voelen. 

Iedereen is uniek!

Zo ziet de eten volgens je design sessie eruit:

- Je vult de vragenlijst in.
Dit kan je doen door op 1 van de oranje knoppen hier op de pagina te drukken. Als jij het formulier hebt ingevuld neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je meer informatie te geven en de sessie in te plannen. Het gesprek wordt gedaan via Zoom. 

- Online sessie (60 minuten) met geen wollige uitleg waar je niks mee kan!
Als we de sessie ingaan snap je de basis en kunnen we gelijk gaan kijken naar wat jij nodig hebt. Ik zorg ervoor dat je praktische tips krijgt waar je ook daadwerkelijk gelijk mee aan de slag kan gaan. 

 

- Mijn eigen kennis als gids, holistisch coach en diëtist. 
Naast Human Design heb ik zelf ook heel veel kennis in huis om jou goed te kunnen helpen. Ik zie van nature gelijk waar jouw voeding en leefstijl meer aandacht nodig heeft en hoe je dit op een simpele manier kan toepassen. 

- Voeding en leefstijl advies in lijn met jouw blauwdruk.
Ik zal nooit een streng dieet of andere regels aanraden.  Waar we naar gaan kijken is juist hoe jij meer vanuit je lijf de juiste keuzes kan maken. Hoeveel eetregels heb je op dit moment en helpen deze jou juist of juist niet?  Sowieso krijg je minimaal 4 praktische haalbare tips om direct mee aan de slag te gaan. 

- Na 4 weken een 15 minuten check-up.

Ik vind het altijd fijn om te weten hoe het gaat met het toepassen van alle praktische tips. Daarom zal ik je na vier weken bellen om te kijken hoe het gaat. Je hebt dan ook de mogelijkheid om nog vragen stellen over jouw voeding en Human Design. 

 

-Exclusief in het grote (selfcare experiment) pakket.
Als jij kiest voor het grote pakket krijg je vele extra's. Als je echt wilt leren leven volgens je design is er meer nodig dan enkel informatie. We gaan dan samen kijken hoe jij daadwerkelijk het nieuwe voedingspatroon en leefstijl eigen kan maken! Daarvoor krijg je allerlei tools aangereikt om je daarbij te helpen. 


De sessie is niet voor jou als je een standaard reading wilt over jouw chart.

Het is echt alleen voor diegene die wil deep diven in haar voedingspatroon/leefstijl. 

Ervaringen 

Mediteren van de vrouw

Pauline Bruil

Ik heb door de sessie veel verandert aan mijn voeding en leefstijl..

Zo ga ik veel vaker iets vroeger naar boven zodat ik nog heel even me-time heb voordat we gaan slapen, bewaak ik mijn agenda beter om balans te houden in prikkels en rust en ben ik ook veel bewuster aan het eten. Vooral voelen! 👌🏼

En bewuster eten gaat mij makkelijker af nu ik vaker luister naar de boodschap er achter. Moe, verveeld, onrust.. Eerst was dat spannend, soms confronterend maar door er op een afstand naar te kijken, het zien als een leerproces gaat dat nu veel makkelijker en wordt dit steeds beter herkenbaar. 

 

Daphne hartelijk dank voor al die tips die jij mij gegeven hebt. Het vertrouwen dat jij mij gaf om het leerproces in en met mezelf aan te gaan heeft mij meer rust en balans gebracht. En daarmee ben ik voor mezelf een prettiger mens geworden. :) Ik heb er zelfs meer energie door gekregen omdat ik nu mijn balans beter bewaak want ik voel én begrijp de signalen in mijn lijf. Ik heb een diepere laag in mezelf leren kennen.  Tof hè! 

WhatsApp Image 2021-03-18 at 09.50.37.jp

Esmeralda Hubnur

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45 (1).jpeg

Anneroos- Inner movements

Het traject heeft mij veel meer opgeleverd. Besef en vooral acceptatie van wie ik ben en waarom ik zo ben. Ik snap de valkuilen waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. 
Ook in mijn bedrijf heeft dit veel effect gehad. Ik weet nu mijn energie beter in te zetten. Ik snap nu hoe ik mijn Human Design in kan zetten voor mijn gezondheid en mijn bedrijf. Ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik na een werkdag niet compleet uitgeteld ben. Ik snap nu beter hoe ik mijzelf kan zijn en hoe ik vanuit die energie kan ondernemen. De samenwerken met Daphne was heel fijn. Ik kon altijd mijn vragen stellen en met je sparren. Ik zou het traject aanraden aan iedereen die zoiets heeft van het gaat wel oké, maar het is het net niet. Natuurlijk ook als je helemaal vastloopt, maar ik vind het ook echt een meerwaarde hebben als je denkt het loopt wel oké met mij en mijn bedrijf. Geloof me je kan zoveel meer uit je leven halen en 
als je dat ook voelt raad ik je dit traject zeker aan!

WhatsApp Image 2022-03-11 at 10.12.45.jpeg

Marije Korenromp- musician & yoga teacher

Ik kwam bij Daphne omdat ik geen idee had hoe mijn energie werkte. Ik lekte vaak energie, maar ik had geen idee hoe dat kwam. Door het traject heb ik mijzelf leren begrijpen. Ik onderneem en leef niet zoals de meeste mensen dat doen. Ik werk heel onregelmatig en doe veel verschillende dingen die voor een buitenstaander niet altijd goed te matchen zijn.
Heel lang dacht ik dat het niet goed was, omdat anderen het vaak anders doen. Nu weet ik dat dit bij mij past en dat geeft heel veel rust. Door het traject heb ik ook meer vertrouwen gekregen om zichtbaar te zijn op Social media.
Ik vond het heel fijn dat Daphne echt naar het geheel keek. Ik heb ook ontdekt welke voeding het beste bij mij past. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter begrijp en dat geeft heel veel zelfvertrouwen. Ik vond de samenwerking met Daphne heel fijn. Ik voelde alle ruimte om mijzelf te zijn. Ik zou elke ondernemer het aanraden om meer te leren over Human Design. Het laat je zien wie jij in de kern bent.

 • Losse online sessie van 60 minuten
   

 • Op maat gemaakt voeding en leefstijl verslag!
   

 • Check-up call

159,- incl. BTW

 • Intake van 90 minuten.
   

 • 4 vervolgsessies van 30 minuten
   

 • Support tussen de sessies door!
   

 • We gaan de diepte in. Dit gaat verder dan Human Design.
   

 • Op maat gemaakt voeding- en leefstijlverslag! 
   

 • Je krijgt toegang tot motiverende oefeningen, audio's en video's om je te laten eten en leven volgens je design

Selfcare experiment 
pakket

Losse sessie

459,-  incl. BTW
(In 2 termijnen ook mogelijk)

bottom of page